8 Mayıs 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Korkum şu.. Kanal D Arkadaşım Hoşgeldin'i 20.00'a çekerse Güldür Güldür Show düşer. :( Baksana Paşa Gönlüm de tutmadı. :(
Arkadaşım Hoşgeldin biraz da boşluktan iyi gidiyor Kanal D memnundur oynamaz bence. Ama Vadi transferi olursa gün değiştirir. Güldür Güldür'e bir şey olmaz üzülme. :X

aramızda kalsın akşam en iyi bölümlerindendi şimdiye kadar anneler günü senaryosu çok güzel olmuş,son sahneleri de çok iyidi hüsne hamile çok iyi olacak bundan sonraki bölümler total 5.46 alarak çok iyi şekilde yükselmiş ab grubunda 7.62 reytinge yükselerek zirveyi almış ve abc1 de 7.36 almış hakettiği reytingleri almış dizim :)
kvp bu hafta yükselmiş 11.36 alarak çok iyi gitmiş ama abde yükselmesine rağmen 3.lüğe düşmüş (ben diyodum ve bazıları bahane diyolardı dediğim çıktı 😉 )
kardeş payı total 12.olmuş abde ise 6.15 alarak 4.olmuş çok iyi :)
paşa gönlüm 2 reyting alarak çok kötü gitmiş yakında kaldırılır

Total 11,5 Ab 7,5
Kurtlar Vadisi dün gece tahmin ettiğim oranları almış,Kardeş Payı eski seviyesine geri dönmüş.
Şu dizi hakkında bir haftalık düşüşte öldü bitti yorumlarından vazgeçin,Kardeş Payı başladığından beri bir hafta yükseliyor bir hafta düşüyor bitürlü istikrar sağlayamadı,bazen tekrarları yeni bölümünü geçiyor herhalde karşısında yayınlanan Arkadaşım Hoşgeldin'in bunda etkisi var o olmasa daha yüksek reytingler alabilir.:)

Kurtlar Vadisi Pusu sezonu böyle tamamlar artık. Ben yükseleceğine ihtimal vermiyorum bu saatten sonra. Biteceği yok gibi göründüğü için yeni sezonda senaryoda oynama yapsınlar, herkesin şikayet ettiği şu yanlılıktan bir kurtulsunlar yoksa düşüş yeni sezonda da devam edecektir. :)

Arkadaşım Hoşgeldin çok iyi gitmiş, tebrik ederim. Mükemmelsin sen Tolga Çevik! :)

Aramızda Kalsın AB grubunda zirveyi kapmış ama zaten ilk birbirine yakın oranlar aldığı için zirve 'e bölünmüş de denebilir.

Güldür Güldür Show'a yeni kanalı Show TV yaradı ve program Show TV'de iyi bir ilgi görmeye başladı. Tebrik ederim. :)

Müge Anlı bu hafta biraz düşük gidiyor gibi. Show TV gündüz kuşağına gelecek sezon birini transfer edecekse kesinlikle bu isim Müge Anlı olmalı. :)

Onun gücü yetmez anca Vadi geçer onu. Vadinin büyüklüğünü kabul etmeden senle konuşmucam hep taraflı tep taraflı biraz gerçekleri görmeyi öğrenin yeter artık çok mu zor ?
hangi gerçewk hangi büyüklük :) 65-66 bölüm fgsn ye geçilen dizi için konuşuyorum ben şu an da zaten ab de 3. :)

yav he he mahkeme kararı olmadan kendi fikirlerinizi gerçek diye sunun siz :X gerçek budur fgsn kvp ile 71 kez karşılaşmış total 66 ab 65 kez geçmiştir :X

söyledim o kısmı :X
Öyle olsaydı kaldırılmazdı kaldırıldığına göre sonuç belli hadi küs görüşücüz (Seksenler-Şahin :A)

bunun cemaatla alakası yok bunu yapan CIA Kvpyi düşürtüp hükümette misilleme yapıyor oda Arka sokaklarla şefkat tepeyi düşürüyor cemaatin elinde olsa bu kadar muhalefete iki dizininde yükselmesi lazım şefkat tepe ve Arka sokakların

@xemrexxx

kaldırıldığını kim söyledi :A neyse kendi gerçeklerinizle mutluluklar hadi küs
Bizim Gerçeklerimiz ==> GERÇEKLER
Sizin Gerçekleriniz ==> Kendi Görüşünüz

Olay tam da bu 11 senelik dizi kolay kolay 11 seneye kadar gelmemiş herhalde koskoca 11 sene daha bu 2023'e kadar uzanacak etti sana 20 sene millet Vadi 100. senesine girse bile seyreder siz ne diyonuz ya

Bizim Gerçeklerimiz ==> GERÇEKLER
Sizin Gerçekleriniz ==> Kendi Görüşünüz

Olay tam da bu 11 senelik dizi kolay kolay 11 seneye kadar gelmemiş herhalde koskoca 11 sene daha bu 2023'e kadar uzanacak etti sana 20 sene millet Vadi 100. senesine girse bile seyreder siz ne diyonuz ya
kanıtsız gerçeklere vışşhhh:F neyse pompy geldi onunla devam edin zira sözlerinin gerçekliği onunkilerle yarışıyor :) hadi bb

Güldür Güldür Show çok iyi gitmiş, tebrik ederim..

Umutsuz Ev Kadınları epey yükselmiş, finalinde 4 reytingin üstüne çıkar rahatlıkla..

Final sezonunda bile büyük düşüş yaşayan kısa ömürlü dizileri çatlatan Vadi'nin uzun yıllardır devam eden müthiş reyting başarısına büyük tebrik. :)

4 KARDES PAYI STAR TV 22:45:38 24:27:26 6,15 16,84 36,54

Kardeş Payı çok iyi gidiyor. :oley:

-----

29 PASA GONLUM KANAL D 20:00:06 22:19:25 2,08 5,32 39,09

14 PASA GONLUM KANAL D 20:00:06 22:19:25 3,15 8,33 37,81

Paşa gönüllü paşa paşa final yapacak. :A

D yapım ve Kanal d'nin batışı son hız devam! :F