8 Mayıs 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Muhteşem Yüzyıl Dallas' a dönmüş. Herkes birbirinin kuyusunu kazıyor. Sürekli bir kumpas ve kuyu kazma durumları. Âlâ âlâ.:F:F

- - - Ekleme - - -

Abi madem sevmiyosunuz izlemiyosunuz diziyi ne diye buraya gelip yorum yapıyosunuz yani anlamışş değilim <s>#</s>muhteşemyüzyıl

- - - Ekleme - - -

Şah Sultan ve Hürrem Sultan yine döktürdüler :)

iranlıalr sana katılıyor :F

Shah sultana she’s an amazing actor <s>#</s>Muhteşemyüzyıl

Burak abimle büyük bi tespit yaptık. Muhteşem Yüzyıl'daki Nasuh efendiyi seslendiren adam polatı seslendiren adammış 😱 :F:F my farkı @takas

- - - Ekleme - - -

Makamdan kaynaklanan onursuzluğun başlangıcı Osmanlı'ymış,<s>#</s>muhteşemyüzyıl'dan yeni bir şey daha öğrendim!!!!

Uhuuuu Şah Sultan'in içindeki Ferhunde hortladi. Çok sert <s>#</s>muhteşemyüzyıl
RIP AHSEN HATUN <s>#</s>MuhteşemYüzyıl çok hı<lı öldü gerçekten de güzel hatundu :(

Anam amerikada napıyon diye aradım muhteşem yüzyıl başlıyo onu izlicem dedi :F:F

- - - Ekleme - - -

HAZIR OL ŞAH-U HUBAN TOKAT ██████████████████______| %45,85 YÜKLENİYOR. <s>#</s>MuhteşemYüzyıl

- - - Ekleme - - -
@Fks14 :F

- - - Ekleme - - -

Muhteşem Yüzyıl'daki Malkoçoğlu'nun Vali Bey değil Bali Bey olduğu ortaya çıktıktan sonra kız hayranları azaldı. Ah şu kadınların makam aşkı

ne ka haklı :F @Forumdash

- - - Ekleme - - -

Muhteşem Yüzyıl'a göre Kanuni profesyonel takı tasarımcısı, amatör padişah... hobi olarak divanı topluyor ve sefere katılıyor.

koptum :f:F

- - - Ekleme - - -

An itibariyle muhteşem yüzyıl'da dizinin en mantıklı konuşan adamını zındık diye idam ediyorlar, I <3 islam hoşgörüsü

Muhteşem Yüzyıl'da Deniz Gezmiş'lere gönderme; "Zulme uğradık, zulmedenler unutulacak, bizler baki kalacağız!"

- - - Ekleme - - -

nolmuş olabilir adamın işi seslendirmek zaten :kiki:

başka dizlerde adamın sesi poalt alemdar olur maraz ali olur levent atahanlı olur yani ana karakter en önemli isim olur my de yardımcı başrol bile olamaz :D

alakaya bak koskoca oyuncular dandik rolleri seslendirebiliyolar mantık enfesto :Kiki: my vadinin yarısı kadar izleniyo sakin ol :D

- - - Ekleme - - -

alakaya bak koskoca oyuncular dandik rolleri seslendirebiliyolar mantık enfesto :kiki: my vadinin yarısı kadar izleniyo sakin ol :D