8 Mart 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

Ay yok artık! :X

Akın'ın oynadığı diziler : Kuzey Rüzgarı, Proje13, Baba Ocağı, Adanalı, Deli Saraylı, Uçurum, Sihirli Annem (Konuk oyuncu)

Ya sana yapılsa bu kadar dizide rol aldığın halde gönüllü damgası yemek ağrına gitmez miydi? :X

Wuhhhh bu kadar dizi mi.😱Adanalı'da hatırlıyor gibiyim.:D
Dediğim gibi olabilir bence.Yani Acun seçmemişte başvuruyla katılmış olabilir.:DEğer bir şeyler yapmak istiyorsa ağrınada gitmeli bence.:D

Wuhhhh bu kadar dizi mi.😱Adanalı'da hatırlıyor gibiyim.:D
Dediğim gibi olabilir bence.Yani Acun seçmemişte başvuruyla katılmış olabilir.:DEğer bir şeyler yapmak istiyorsa ağrınada gitmeli bence.:D
Konuk oyuncu olduğu dizilerden birkaçı daha var da hatırlayamadım. Bir ara severdim bunu da vücudu çöktü zavallının. Survivor'da da baya perişan yani. :A

İyi be. :X Sen beğen, ben beğenmiyorum şu anki halini. Tolga Karel 2 resmen. :T:

Ama umarım Survivor'dan sonra iyi dizilerde rol alır diyeceğim ama Acun Medya onu rahat bırakmaz gibi. TV8'in sit-comlarında rol alır. :(

Ben yarışmalarda ki performansını ve ada hayatını beğeniyorum.Senin baktığın yönden bakmıyorum.:D

Muhtemelen öyle olur.Çok çok başarı olsun isterim.:)

Ben yarışmalarda ki performansını ve ada hayatını beğeniyorum.Senin baktığın yönden bakmıyorum.:D

Muhtemelen öyle olur.Çok çok başarı olsun isterim.:)
Oyunlarda hepsi başarılı zaten neredeyse. Az farkla biri birinin önüne geöiyor ama o da dikkatsizlikten veya yanlış stratejiden kaynaklanıyor. :X

Zaten bu sene hiç çekmedi Survivor beni. Geçen sene de çekmemişti ama bu sene hiç çekmedi. Acun barakalarını bile verdi yani, resmen tatile gitmiş gibi oldular. Ara sıra canları sıkılmasın, aç kalmasın, adadan gitmesinler diye oyunlar oynanıyor hepsi bu. :F

Oyunlarda hepsi başarılı zaten neredeyse. Az farkla biri birinin önüne geöiyor ama o da dikkatsizlikten veya yanlış stratejiden kaynaklanıyor. :X

Zaten bu sene hiç çekmedi Survivor beni. Geçen sene de çekmemişti ama bu sene hiç çekmedi. Acun barakalarını bile verdi yani, resmen tatile gitmiş gibi oldular. Ara sıra canları sıkılmasın, aç kalmasın, adadan gitmesinler diye oyunlar oynanıyor hepsi bu. :F

Aynen hepsi çok başarılı.:D
Benim hoşuma gitti diyorum çünkü Konsey ve Oyunlar benim için önemli.:DAda Hayatını seviyorum boş tartışma oluyor deyip iznini istiyorum.:D
Game Of Thrones vakti.:Z

survivor zirvede şefkat tepe takipte beklediğim gibi
fatih harbiye çökmüş foxta ki performansından çok uzakta yakınad biter bence

Fatih Harbiye bunlar iyi günlerin senin. :F Daha da düşeceksin :X

Survivor totalde az farkla zirveyi alsa da ab'de açık ara yapmış ve ilk 2'yi kapatmış tebrik ederim. :D

Şefkat Tepe 90 dakika reklamsız gitmesine rağmen zirveyi alamamış ama iyi gidiyor tabii.

Arka Sokaklar iki grupta da iyi sonuçlar almış.

Galip ab'de çok iyi gitmiş. :oley:

Bugünün Saraylısı istikrarsız sonuçlar almayı sürdürüyor.

Fatih Harbiye ab'de baya düşmüş.

Kim O! ortalama sonuçlarla başlamış Bence bu oranları almayı sürdürebilir çünkü o saatte çok ciddi bir rakibi yok.

Boynu Bükükleri'in tekrarı iyi gitmiş sevindim. :)

ben bunu show tv ye geçtiğinden beri her hafta söylüyorum foxta anlıklarda zirveye oynuyodu uçuyo 8-9 bile görüyodu reytingi de gayet iyiygi showa geçti düştü
Canım geçen hafta AB'de zirvede yer aldı. Ayrıca Fox'ta son 5 bölüm reytinglerine bakarsan sürekli bir düşüş vardı. 4-5 almaya başlamıştı. Show'a gelince 4 olan AB'si 5'e hatta 6'lara çıktı. Bu haftaki düşüşü de az önce dediğim gibi Show'un yanlış stratejisinden kaynaklanıyor. Özgür iki reklamı da ard arda vermiş dedi, düşmesinin asıl sebebi bu. Atv aynısını Kaçak'a da yapmıştı 4'lerde süründe 7 alan Kaçak. :)

Survivor çok iyi gitmiş yine, geçen yıla oranla epey yükselişte, tebrikler..

Kim O! orta karar başlamış, ileriki haftalarda asıl sonuçları belli olur..

Galip Derviş gayet iyi gitmiş, dün düşecek diye korktum..

Fatih Harbiye düşmüş geçen hafta zirvedeydi, her düştüğünde aynı yorumlar yapılıyor, ne çektin be Fatih Harbiye yükseldiğinde tebrik edilmezsin düştüğünde ayrı dert bir zamanlar gözbebeğiydin..

Survivor zirvede ama düşüş yaşamış diğer günlere göre. A/B'deki boşluğa benden bir şuku. :)

Arka Sokaklar iyi gitmiş. Zirve ortaklarından birisi olmuş totalde. A/B`de de kendi ortalamasından baya yüksek oran almış.

Şefkat Tepe bu kadar ağır total olma be kardeş. :X

Fatih Harbiye baya düşüş yaşamış. Ağır total dizisi dediğim gibi. A/B`de yükselişi boşluktandı. 😉

Bugünün Saraylısı da ağır total aynı şekilde. 😉

#BS süper gitmiş gene :X
Kim o'yu izleyen ve 3'heriften daha fazla gülen varmıydı????

Fatih Harbiye bunlar iyi günlerin senin. :F Daha da düşeceksin :X

Fatih Harbiye'ye nolmuş. :kiki:
YETER BU KADAR KANAL FANLIĞI YETERRRRRRRRRRRRRRRR DAHA 2 AY ÖNCESİNE KADAR BU DİZİYE CANIM BEBİŞİM DİYORDUNUZ SİMDİ NOLDU ? YALNIZCA KANAL DEGİŞTİRDİ.SENARYO,OYUNCULAR VB.HER ŞEY AYNI ANLADINIZ MI ? YETERRRRRRRRRRRRRR O HAYAT BENİM VE KARAGÜLDE KANAL DEGİSTİRİRSE O DİZİLEREDE Mİ BÖYLE YAPÇAKSINIZ ???? YAPMAYIN LÜTFEN

Canım geçen hafta AB'de zirvede yer aldı. Ayrıca Fox'ta son 5 bölüm reytinglerine bakarsan sürekli bir düşüş vardı. 4-5 almaya başlamıştı. Show'a gelince 4 olan AB'si 5'e hatta 6'lara çıktı. Bu haftaki düşüşü de az önce dediğim gibi Show'un yanlış stratejisinden kaynaklanıyor. Özgür iki reklamı da ard arda vermiş dedi, düşmesinin asıl sebebi bu. Atv aynısını Kaçak'a da yapmıştı 4'lerde süründe 7 alan Kaçak. :)
İZLİYORMUSUN ? :)