8 Mart 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

Program sıralamaları eklendi

Arka Sokaklar gayet iyi gitmiş Cevher'in geldiği nası belli oluyor :Z Galip drviş'de gayet iyi gitmiş Tebrikler

survivor bu sezonki ilk cumartesine zirvede başladı total 8.67 reyting alarak pazar ve pazartesine göre biraz düşük ama 1 ödül oyunu vardı ab 10.84 reytingle özeti de 6.78 alarak ilk ikiyi kapatmışlar :)
şefkat tepe 8.43 reytingle zirvenin hemen arkasında yer almış ab ise 3.23 almış
arka sokaklar total 8.06 reytingle 3.olarak yine çok iyi gitmiş ab de 5.61 e yükselmiş tebrikler
kim o total 4.79 ab 5.12 alarak çok iyi başlamış, sevindim :)
galip derviş total 3.18 reytingle fena değil ab 4.89 reytingle gayet iyi gitmiş, sevindim :)

08.03.2014 tarihli sosyal medya rating verileri

1STAR TVSurvivor1,5125,4149,772,73
2STAR TVMedcezir (T)1,394,629,054,08
3SHOW TVFatih Harbiye1,282,895,662,94
4KANAL DArka Sokaklar1,151,913,752,19
5SAMANYOLU TVŞefkat Tepe1,271,903,723,58
6STAR TVKurt Seyit ve Şura (T)1,091,883,692,22
7SAMANYOLU TVŞefkat Tepe (T)1,301,783,493,55
8ATVBugünün Saraylısı1,240,811,593,18
9ATVBugünün Saraylısı (T)1,190,611,200,00
10ATVKim Milyoner Olmak İster?1,190,400,790,00
11KANAL DMagazin D1,410,390,760,00
12KANAL DBoynu Bükükler (T)1,040,340,670,00
13FOXO Hayat Benim (T)1,090,280,540,00
14KANAL DBen Bilmem Eşim Bilir1,100,250,500,00
15SHOW TVCennet Mahallesi (T)1,040,160,320,00
16TRT 1 HDSpor2,600,160,310,00
17FOXMurat Güloğlu İle Çalar Saat Hafta Sonu1,000,140,270,00
18TRT 1 HDOsmanlı Tokadı1,290,130,260,00
19TRT 1 HDSpor1,220,130,250,00
20FOXÇocuklar Duymasın (T)1,130,130,250,00

{thead}

{th=center}Sıra{/th}
{th=left}Kanal{/th}
{th=left}Bölüm{/th}
{th=center}M/K{/th}
{th=center}Rating{/th}
{th=center}Share{/th}
{th=right}Skor{/th}

{/thead}

Survivor gelince dengeler değişmiş :)
Şefkat Tepe 2. olmuş tebrikler.
As 3. olmuş iyi :D
Kim O Süper başlamış.
Survivor gelince BS ve FH çökmüş 😛
Galip yükselmiş sevindim :)

Survivor'ın Cumartesi toslayacağı düşünülüyordu zaten ama yine 1.Özellikle Ab'de açık ara zirvede.Özeti Ab'de 2..Tahmin edileceği üzere.:D

Arka Sokaklar güzel gitmiş.Ab'si çok iyi.İşte Kanal D farkı.
Şefkat Tepe Totalde müthiş ab tırt.

Geçen Haftanın ab 1.si bu hafta çok düşmüş.Fatih harbiye bir dağılmış.Hadi hayırlısı.
Kim O güzel başlamış.Hem Ab Hem Total iyi.Bekliyordum umarım devamı gelir bu reytinglerin.:)
Bugünün Saraylısı zik zaklarda.Bir Türlü reytinglerde rayına oturamadı.Karagülde fayda etmedi.

Galip çok iyi gitmiş.Özellikle Ab'de rakip gelmesine rağmen coşmuş.İyi iş çıkarmış.Galiba ünlü konuk almasından dolayı bu artış.Uzun zamandır almıyordu ünlü.Ünlü alınca bir artmış.Tebrikler.:D

"Fatih Harbiye" şok etti. Survivor baya etkiledi anlaşılan diziyi. Ama geçen bölüme göre yarı yarıya düşmesi yine de akıl alır gibi değil...

Survivor totallerin arasında az da olsa düşmüş genede süper....abde müthiş...

Arka Sokaklar müthiş bir bölümle iyi gitmiş abde artmışız....

Galipim Dervişim abde süperr gitmiş ..ama daha yükseği hakediyor...

Şefkat Tepe düşmüş gibime geldi yada aynıda olabilir...güzel gitmiş...

Kim O!! çok iyi bir başlangıç yapmış cumartesi geceleri programa açız....

Bugünün Saraylısı orta gitmiş....

Fatih Harbiye orta gitmişş anlıklara göre daha yüksek beklerdim..geçen haftadaki gibi....

BBEB kendi saatine göre iyi gitmiş...

Anamm bu ne amma şey var haa yorum yaza yaza varya....ne dizi ve program bolluğu var şu günde....

"Fatih Harbiye" şok etti. Survivor baya etkiledi anlaşılan diziyi. Ama geçen bölüme göre yarı yarıya düşmesi yine de akıl alır gibi değil...
Şimdi başlanır yine, Fatih Harbiye her düştüğünde "Fox'tan gidenin sonu" şeklinde mesajlara.. Yükselince hiçbir şey denmez ama.. :D

Şimdi başlanır yine, Fatih Harbiye her düştüğünde "Fox'tan gidenin sonu" şeklinde mesajlara.. Yükselince hiçbir şey denmez ama.. :D
O zaman geçen haftaki oranları hatırlatırız o pek önemli değil de bu reytinglerde bu kadar düşmesi ne bileyim biraz şok oldum yani. Reklam stratejisi mi değişti acaba dizinin?

O zaman geçen haftaki oranları hatırlatırız o pek önemli değil de bu reytinglerde bu kadar düşmesi ne bileyim biraz şok oldum yani. Reklam stratejisi mi değişti acaba dizinin?
Değişti mi bilmiyorum.. Bekliyordum aslında, bence Survivor ile kitleleri bir. Survivor'un gazı bitene kadar çok fazla yükselemez, ama umarım haftaya artış yaşar..

2SEFKAT TEPESAMANYOLU TV20:58:2123:12:098,4319,1444,01
az bir farkla kaçmış zirve olsun :)

Değişti mi bilmiyorum.. Bekliyordum aslında, bence Survivor ile kitleleri bir. Survivor'un gazı bitene kadar çok fazla yükselemez, ama umarım haftaya artış yaşar..
Bu kadar düşemezdi. Show TV reklam startejisini değiştirmiş yine anlaşılan. Bu kanal niye sürekli değiştiriyor reklam stratejisini hiç anlamıyorum...

Fatih Harbiye A\B`de nerdeyse 3 reyting düşüş yaşamış 😱.

Survivor zirvede tebrikler. :)

Arka Sokaklar yükseliş yaşamış. Tebrik ederim. :)

Fatih Harbiye'nin dün akşamki bölümü sinir etti beni. Hayır her dizide elbet aşıklar arasında ayrılık olur ama bu kadar da saçmalamazlardı. Senaryo düzelmeli... Yoksa daha da düşecek.

Kim O beklediğimden iyi sonuçlar almış ama bu oranları koruyamaz gibi.

Survivor Pazar ve Pazartesi'ye göre daha düşük ama bir zahmet daha düşük olsun. Neredeyse her kanal aynı oranları alıyor hemen hemen Cumartesi günü. Çok fazla yapım var...

Fatih Harbiye'nin dün akşamki bölümü sinir etti beni. Hayır her dizide elbet aşıklar arasında ayrılık olur ama bu kadar da saçmalamazlardı. Senaryo düzelmeli... Yoksa daha da düşecek.
Reklam stratejisi nasıldı dizinin peki? Senaryoda bir problem varsa bile bu kadar düşmesi normal değil bence...

Survivor Pazar ve Pazartesi'ye göre daha düşük ama bir zahmet daha düşük olsun. Neredeyse her kanal aynı oranları alıyor hemen hemen Cumartesi günü. Çok fazla yapım var...

Reklam stratejisi nasıldı dizinin peki? Senaryoda bir problem varsa bile bu kadar düşmesi normal değil bence...

2. olarak tek yarış vardı Survivorda.:DFazla heyecan yoktu.Yarın dokunulmazlık , Ödül falan derken coşauyor bölümler.Geçen haftada bireysel dokunulmazlık ve ödül vardı Pazartesi baya coşmuştu yarında 13 olur yine oranlar.:D

Reklam düzeni fazla kötü değildi. Tek kötü kısmı 21.45'de reklama girdi mesela daha sonra 22.10'da yine girdi.