8 Mart 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bakalım Kim O nasıl başlayacak, bir 3 Adam olacak mı..

Galip Dervis 23.30'da basliyor kanal d erken baslatti ben gece yarisindan sonra baslar saniyordum

FATIH HARBIYE FOXTAN GITTI DIYE IZLEMEMEZLIK YAPMAYIN AMA YA .OLURMU OYLE SEY

Onlar için zorluk yok ya uçakla iki dakikada gelirler.
Şanlıurfa'da yok havaalanı da Gaziantep'te kalıyorlar zaten. Orada biniyorlardır uçağa.

Neyse umarım şu senaristler gelecek sezonda değişirler umarım daha iyi senaristler gelir diziye. Oyunculardan da ayrılanlar olmaz ve yeni kanalda yine tam gaz güzel reytinglerle devam eder dizi.

Neden ki. Sema ve Eylem çok iyi yazıyorlar senaryoyu yalnız biraz daha hareket katmalılar artık saçma yerlere gidiyor yoksa dizi.

Onu nereden çıkardın survivor yokken ab de en yüksek 6 aldı ama şimdi survivor var
Ayrıca sbt nin acunu hep düşürdüğünü biliyoruz geçen haftayı unutmayalım
Arkadaşım böyle gülüyorsun sonra ben haklı çıkıyorum.
Geçen sene Survivor Cumartesi günleri 6'lara falan düşüyordu. Anlıklar da düşük gelince öyle bir yorum yaptım zirveyi alır demedim zirveye oynar dedim. Öyle bir ihtimal olabilir.

Survivor bitti 23.33
Kim O! Başlıyor

Onu nereden çıkardın survivor yokken ab de en yüksek 6 aldı ama şimdi survivor var
Ayrıca sbt nin acunu hep düşürdüğünü biliyoruz geçen haftayı unutmayalım
Fatih harbiyeyi kötuleme lutfen.Ilk bölumde total 3 ab 3 almisti bi daha bu oranlari alamaz yayindan kalkar demistiniz ama simdi bir cok diziden daha cok izleniyor.Yani burdanda anlayacaginiz uzere fatih harbiye izlenen bir dizi

Kim o da ortam çok iyi ev yapmışlar bu 3 adamı sollar

Kim o =my

İmkansız

Fatih harbiyeyi kötuleme lutfen.Ilk bölumde total 3 ab 3 almisti bi daha bu oranlari alamaz yayindan kalkar demistiniz ama simdi bir cok diziden daha cok izleniyor.Yani burdanda anlayacaginiz uzere fatih harbiye izlenen bir dizi
Evet ama ab de zirveyi alamaz acun varken yarın kim o zirvede olabilir +7 bekliyorum

Eskiden Star TV'de çok sevdiğim bir show programı vardı pijamayla sunuyordu, biraz onu anımsatıyor sanki.
Hatırlamadım ama bu çok iyi kim o yani

23:15 - 23:30 #sbt #reyting'leri
1) STAR: 4.4
2) KANALD: 4.28
3) SHOW: 3.11
4) FOX: 2.43
5) SMNYL TV: 2.35