hayret bi şey
Emekli
En azından Pınar Uysal ve Funda Çetin gelsinler. Bu sezon ki senaristler ciddi anlamda kalite düşmanı. İlk sezon AB ve Total arasında neredeyse hiç fark yoktu reytinglerde de...Oho bu hali düşük senaryo grubuysa Sema Eylem gelse neler olur acaba
Ama isteseler yapabilirler bunu geçenlerde AB reytingimiz 9,25'e çıkmıştı ve zirveyi orada da almıştık.En azından Pınar Uysal ve Funda Çetin gelsinler. Bu sezon ki senaristler ciddi anlamda kalite düşmanı. İlk sezon AB ve Total arasında neredeyse hiç fark yoktu reytinglerde de...
Ahmet Kural ve Murat Cemcir ile arası neden bozuldu acaba?Kim O için ilk yorumum ; Sadi Celil Cengiz fazla sıkıyor.
Bozuk değil diye biliyorum.Ahmet Kural ve Murat Cemcir ile arası neden bozuldu acaba?
ÇGHB'nin aynısı neyine gülüyon?Kazım hadi kalk tek kale maç yapalım
İzlemiyorum diziyi. Bir ara netten baktığım bir sahnede Murat'ın cüzdanı bulunmuştu...Ama isteseler yapabilirler bunu geçenlerde AB reytingimiz 9,25'e çıkmıştı ve zirveyi orada da almıştık.
Sen tekrarını 10 kere izliyorsun gülüyorsun ben başka bir skeç izliyorum gülüyorum farkı benÇGHB'nin aynısı neyine gülüyon?
Show alacak mı bakalım Karagül'ü bilemiyorum ben riskli olduğunu düşünüyorum nedense.İzlemiyorum diziyi. Bir ara netten baktığım bir sahnede Murat'ın cüzdanı bulunmuştu...
Seneye yüksek ihtimal değişir yine senaristler. Umarım olumlu anlamda olur bu değişiklik. Show'da gücüne güç katarak ilerler İnş. Karagül.
Hiçbir şey anlamadım şu cümleden öyle olsun.Köyün muhtarı illimunati mi diyo ya
Sen tekrarını 10 kere izliyorsun gülüyorsun ben başka bir skeç izliyorum gülüyorum farkı ben
Neden bu kadar sıkıştırıyorsun kiKim O ilk bölüm iyi gitse de düşmeye mahkum vasat bir iş olmuş.