8 Mart 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

Kim O için ilk yorumum ; Sadi Celil Cengiz fazla sıkıyor.

Oho bu hali düşük senaryo grubuysa Sema Eylem gelse neler olur acaba :D
En azından Pınar Uysal ve Funda Çetin gelsinler. Bu sezon ki senaristler ciddi anlamda kalite düşmanı. İlk sezon AB ve Total arasında neredeyse hiç fark yoktu reytinglerde de...

En azından Pınar Uysal ve Funda Çetin gelsinler. Bu sezon ki senaristler ciddi anlamda kalite düşmanı. İlk sezon AB ve Total arasında neredeyse hiç fark yoktu reytinglerde de...
Ama isteseler yapabilirler bunu geçenlerde AB reytingimiz 9,25'e çıkmıştı ve zirveyi orada da almıştık. :D

23:30 - 23:45 #sbt #reyting'leri
1) STAR: 4.85
2) ATV: 4.31
3) SMNYL TV: 3.13
4) KANALD: 2.98
5) SHOW: 2.77

Ama isteseler yapabilirler bunu geçenlerde AB reytingimiz 9,25'e çıkmıştı ve zirveyi orada da almıştık. :D
İzlemiyorum diziyi. Bir ara netten baktığım bir sahnede Murat'ın cüzdanı bulunmuştu...

Seneye yüksek ihtimal değişir yine senaristler. Umarım olumlu anlamda olur bu değişiklik. Show'da gücüne güç katarak ilerler İnş. Karagül. :oley:

Kim Milyoner Olmak İster? iyi gitmiş
Show TV`deki film iyi gidiyor

Kim O ilk bölüm iyi gitse de düşmeye mahkum vasat bir iş olmuş. :):)

Kim O'ya bakmıyorum ama 3 Adam kadar olmasa da onun kadar iyi izleneceğinden şüphem yok. :)

İzlemiyorum diziyi. Bir ara netten baktığım bir sahnede Murat'ın cüzdanı bulunmuştu...

Seneye yüksek ihtimal değişir yine senaristler. Umarım olumlu anlamda olur bu değişiklik. Show'da gücüne güç katarak ilerler İnş. Karagül. :oley:
Show alacak mı bakalım Karagül'ü bilemiyorum ben riskli olduğunu düşünüyorum nedense. :)