8 Kasım 2025 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Gönül Dağı - 192. Bölüm | TRT 1

Oy: 0 0.0%
  • Aynadaki Yabancı - 6. Bölüm | ATV

• MasterChef Türkiye 2025 | TV8

• Güldür Güldür Show - 417. Bölüm | Show TV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .

mesmeso

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
11,831
Puanı
1,060
dsp9nwk.png

1763393940238.png

1715241908945-png.126797

Ben Leman'ıma TV'den. ❤️
İnternetten Aynadaki Yabancı.

Ben gerçekten anlamıyorum. 15 yıla yakındır reytingleri her gün takip ederim. Ben Leman dizisinin aldığı tutarsız reytingler gibisini görmedim. Maç varken 1 reyting den fazla artıp normal haftada düşmesi hiç normal değil. Bu bir kere daha olmuştu dizide. Kaldı ki bölüm soluksuz izlendi. Totallik dram ağırlıklıydı. Gündemden hiç düşmedi zirvedeydi. Reyting sistemiyle oynaya oynaya en sonunda rezil ettiler. Bölge dizilerinden ve mafya dizilerinden kusacağız yakında.

Ben Leman'ım asla bu düşüşü hak etmedi. :( Haftaya yeniden artarız inşallah.
Aynadaki Yabancı 3 bölüme biter gibi.
Güller ve Günahlar tuttu ama asla bu kadar yüksek reytingleri hak etmiyorlar.
Gönül Dağı yine yükselmiş tebrikler.

Ben Leman tempo olarak gayet iyiydi. Ancak yeni bölümde özellikle çocukları arama sahnelerinde babalarının duyguları hiç bir şekilde karşı tarafa geçmedi. Oynayamadılar. Çocuklarınızı mı arıyorsunuz yoksa birbirinizle didişmeye çalışıyorsunuz. Çocuklar kayıp, ölmüş olma ihtimali çok fazla, bunlar birbirlerine yok benim çocuğun adını bagırmadın diyor. Ardından komik komik diğer çocuğun adını bağırıyor. Bu nasıl sahnedir ya. Duygusallığı yoğun bir sahne olması lazımdı.

İkinci olarak; annenin ölmeyeceği belliyken bunun üstünden reyting alma çabası ters tepti. Çünkü daha ilk bölümden annenin, dizi günümüze döndüğünde kadroda olacağı belliydi.

Şimdiyi gösterip, geçmiş zaman gösterimi ile dizi başladı ve geçmiş zamanda dizi yoluna devam ediyor. Dolayısıyla şimdiye gelene kadar dizi devam edecek. Şimdiye geldiğimizde ise anne yaşıyor.

Dizinin daha mantıklı yazıldığını düşünürsem bu yazılım biraz havada kalmış gibi. Dizi adına ters tepti ve kötü oldu.

@Dante

• Beğendim
Reactions: Dante and Dosi
Güller ve Günahlar'ı kim izliyor ki bu kadar çevremde izleyen bir kişi bile görmedim reytingleri vampir gibi emiyorlar ama.

• Beğendim
Reactions: cokiyitvci
Hafta boyunca sosyal medyada tanıtımlarının yüksek etkileşim alması ile herkesin 5+ reyting hayali kurduğu Ben Leman geçen hafta gelen izleyiciyi tutamamış. :A Şaşırtmadı, dizide olmamışlık çok fazla. Yeni diziler gelene kadar idare eder gibi kanal bu oranlarda giderse.

Sosyal medyada konuşulmadı diye birkaç bölüme final yapar denilen Güller ve Günahlar zirveye oturdu, demek ki her şey sosyal medya değilmiş. Kardeşlerim ile rekabetinden sonra Gönül Dağı yine bir NGM dizisine yenik düştü. Hikayesi bir yerden sonra kısır döngüye girecek hissi verse de kanalın yüzünü fazlasıyla güldürüyor.

Hafta boyunca sosyal medyada tanıtımlarının yüksek etkileşim alması ile herkesin 5+ reyting hayali kurduğu Ben Leman geçen hafta gelen izleyiciyi tutamamış. :A Şaşırtmadı, dizide olmamışlık çok fazla. Yeni diziler gelene kadar idare eder gibi kanal bu oranlarda giderse.

Sosyal medyada konuşulmadı diye birkaç bölüme final yapar denilen Güller ve Günahlar zirveye oturdu, demek ki her şey sosyal medya değişmiş. Kardeşlerim ile rekabetinden sonra Gönül Dağı yine bir NGM dizisine yenik düştü. Hikayesi bir yerden sonra kısır döngüye girecek hissi verse de kanalın yüzünü fazlasıyla güldürüyor.
Şu iletiye "aynen" harici başka emojilerde atamıyor muyuz ya? Çok haklı ve çok doğru bir ileti. 👌🏻👍🏻

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
aynadaki yabancı final kararı gelmiş. ne zaman tv sektörüne bir düzen getirmeyi akıl edecekler.