Yeraltı için favori günün bu gün ve Salı olduğuna inanıyorum @Emre Ozansoy gerçi yeni gelen infolar daha güzel kötülerin sağ kolu PAŞA geliyor diziye @cokiyitvci
Cumartesi günü aksiyon işinin reyting alacağını düşünmüyorum ben. İş yapsa Son Yaz yapardı, o dönem ŞT ve Arka Sokaklar ile kapandı.Yeraltı için favori günün bu gün ve Salı olduğuna inanıyorum @Emre Ozansoy gerçi yeni gelen infolar daha güzel kötülerin sağ kolu PAŞA geliyor diziye @cokiyitvci
Şu diziyide her güne yayınlatıyorsunuzYeraltı için favori günün bu gün ve Salı olduğuna inanıyorum @Emre Ozansoy gerçi yeni gelen infolar daha güzel kötülerin sağ kolu PAŞA geliyor diziye @cokiyitvci
Konuş be Dosi helal olsun.Şu diziyide her güne yayınlatıyorsunuzbeklentiyi büyük tutma, böyle uzunca beklenen ve beklentisi yüksek olan diziler genelde hayal kırıklığı yaşatıyor.
Ben bu diziden iyi bir enerji alamıyorum nedense
Şu aşamada çarşamba ve cuma günleri boş kanalın ama o dizi gelene kadar 1-2 dizi daha kaybolabilir.
Yok be Dosi aga benim umudum hikayeyi duyduğumda bitti zaten 😂 Geçen demiştim HS'nin doğu ve istanbul versiyonu diye 😂Şu diziyide her güne yayınlatıyorsunuzbeklentiyi büyük tutma, böyle uzunca beklenen ve beklentisi yüksek olan diziler genelde hayal kırıklığı yaşatıyor.
Ben bu diziden iyi bir enerji alamıyorum nedense
Şu aşamada çarşamba ve cuma günleri boş kanalın ama o dizi gelene kadar 1-2 dizi daha kaybolabilir.
Haftanın bir 12 günü falan forumda konuşuyorsunuz bunu. 😂Yok be Dosi aga benim umudum hikayeyi duyduğumda bitti zaten 😂 Geçen demiştim HS'nin doğu ve istanbul versiyonu diye 😂
Böyle rezil bir şey yapmak anca onlardan gelirdi zaten
Yine de tutmasını istiyorum ama hangi gün olur Allah bilir 😂
Olabilir merak ediyoruz sonuçtaHaftanın bir 12 günü falan forumda konuşuyorsunuz bunu. 😂
Aaa ben diziye çok yükselmiş biri sanıyordum seni, gördüğüm mesajlar o izlenimi veriyordu.Yok be Dosi aga benim umudum hikayeyi duyduğumda bitti zaten 😂 Geçen demiştim HS'nin doğu ve istanbul versiyonu diye 😂
Böyle rezil bir şey yapmak anca onlardan gelirdi zaten
Yine de tutmasını istiyorum ama hangi gün olur Allah bilir 😂
sende o tayfadasın sanıyordumKonuş be Dosi helal olsun.![]()
![]()
Esma'mı harcadılar. Bende onları harcadımsende o tayfadasın sanıyordumdemekki yorumlara üstten bakmışım
![]()
Tüm dert Esma mıydı?Esma'mı harcadılar. Bende onları harcadım![]()
Benim için öyleydi. 😅Tüm dert Esma mıydı?![]()
Halbuki Esma'dan beter olaylar vardı 😂Tüm dert Esma mıydı?![]()
Ne beklerken ne çıktı oldu dizinin hikayesi, umarım şaşırırız 😂Aaa ben diziye çok yükselmiş biri sanıyordum seni, gördüğüm mesajlar o izlenimi veriyordu.
Konuların içeriklerine hiç bakmadım. Bakalım neye rezil demişsin.
sende o tayfadasın sanıyordumdemekki yorumlara üstten bakmışım
![]()
Özel ilgi alanımdı. 😅 Dizinin 3 sezonu olsaydı, aklımda üçüncü sezonda ne olabileceği bile vardı. (Esma adına) ♥️Halbuki Esma'dan beter olaylar vardı 😂
5 diziyle başladı, 3'ü final yaptı canım. Can Borcu'nu unutma."Dizi atv'de izlenir" sloganına sahip olan, yıllarca iyi işler yapan koskoca atv, sezona 4 diziyle başlıyor, ikisi 10 bölümü göremeden rezil oranlarla final yapıyor.
Elde kalan iki dizisinden biri salıları totalde zar zor 3-4 alıyor, ab abc'de 3 alamıyor.
Diğeri büyük prodüksiyona rağmen 4 bandında kalıyor, çok yazık...