8 Kasım 2025 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Gönül Dağı - 192. Bölüm | TRT 1

Oy: 0 0.0%
  • Aynadaki Yabancı - 6. Bölüm | ATV

• MasterChef Türkiye 2025 | TV8

• Güldür Güldür Show - 417. Bölüm | Show TV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
Güller ve Günahlar önceki haftalarda hakim olmadığım için pek yorum yapmıyordum. Diziye geçen gün başladım ve güncele yetiştim. Dünde yarısına bakabildim, kalanına birazdan bakarım. Zirveyi hakediyor. İlerde tıkanma durumu olan bir senaryo ama iyi işlenirse elbet uzun soluklu olur.

Aynadaki Yabancı’yı beğenerek izlemiştim ama oyunculuklar beni diziden soğutmuştu. Final haberi gelmiş. Eksik bölümlere bakarım. En azından senaryo saçmalamadan kısa ömürlü ve heyecanlı bölümler izlettirmiş olacaklar.

Ben Leman son bölüme bakmadım, daha öncede demiştim, o ilk sahne dizideki bazı heyecanları öldürüyor. @TenTen ‘in değindiği detaylara katılıyorum. Anne karakterinin ölmeyeceği ilk sahneden belli olduğu için sahne o duyguyu seyirciye tam veremez.

Gönül Dağı oranlarını hala çok iyi. Güller ve Günahlar şu an farklı baya açmış olsada ilerde Gönül Dağı’nın yeniden en az bir kategoride zirvede yer alacağını düşünüyorum.

Bakalım ATV’nin sonraki hamlesi hangi dizi olacak.

Yeraltı için favori günün bu gün ve Salı olduğuna inanıyorum @Emre Ozansoy gerçi yeni gelen infolar daha güzel kötülerin sağ kolu PAŞA geliyor diziye @cokiyitvci
Cumartesi günü aksiyon işinin reyting alacağını düşünmüyorum ben. İş yapsa Son Yaz yapardı, o dönem ŞT ve Arka Sokaklar ile kapandı.

Yeraltı için favori günün bu gün ve Salı olduğuna inanıyorum @Emre Ozansoy gerçi yeni gelen infolar daha güzel kötülerin sağ kolu PAŞA geliyor diziye @cokiyitvci
Şu diziyide her güne yayınlatıyorsunuz :A beklentiyi büyük tutma, böyle uzunca beklenen ve beklentisi yüksek olan diziler genelde hayal kırıklığı yaşatıyor.
Ben bu diziden iyi bir enerji alamıyorum nedense :A
Şu aşamada çarşamba ve cuma günleri boş kanalın ama o dizi gelene kadar 1-2 dizi daha kaybolabilir.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and TenTen
Şu diziyide her güne yayınlatıyorsunuz :A beklentiyi büyük tutma, böyle uzunca beklenen ve beklentisi yüksek olan diziler genelde hayal kırıklığı yaşatıyor.
Şu aşamada çarşamba ve cuma günleri boş kanalın ama o dizi gelene kadar 1-2 dizi daha kaybolabilir.
Konuş be Dosi helal olsun. :A :Z

• Harika
Reactions: Dosi
Yok be Dosi aga benim umudum hikayeyi duyduğumda bitti zaten 😂 Geçen demiştim HS'nin doğu ve istanbul versiyonu diye 😂

Böyle rezil bir şey yapmak anca onlardan gelirdi zaten :)

Yine de tutmasını istiyorum ama hangi gün olur Allah bilir 😂

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and TenTen
Yok be Dosi aga benim umudum hikayeyi duyduğumda bitti zaten 😂 Geçen demiştim HS'nin doğu ve istanbul versiyonu diye 😂

Haftanın bir 12 günü falan forumda konuşuyorsunuz bunu. 😂

Aaa ben diziye çok yükselmiş biri sanıyordum seni, gördüğüm mesajlar o izlenimi veriyordu.
Konuların içeriklerine hiç bakmadım. Bakalım neye rezil demişsin.
Konuş be Dosi helal olsun. :A :Z
sende o tayfadasın sanıyordum :A demekki yorumlara üstten bakmışım :A

• Güldürdün
Reactions: Alemdar and TenTen
Tüm dert Esma mıydı? :A
Halbuki Esma'dan beter olaylar vardı 😂
Aaa ben diziye çok yükselmiş biri sanıyordum seni, gördüğüm mesajlar o izlenimi veriyordu.
Konuların içeriklerine hiç bakmadım. Bakalım neye rezil demişsin.

sende o tayfadasın sanıyordum :A demekki yorumlara üstten bakmışım :A
Ne beklerken ne çıktı oldu dizinin hikayesi, umarım şaşırırız 😂

"Dizi atv'de izlenir" sloganına sahip olan, yıllarca iyi işler yapan koskoca atv, sezona 4 diziyle başlıyor, ikisi 10 bölümü göremeden rezil oranlarla final yapıyor.

Elde kalan iki dizisinden biri salıları totalde zar zor 3-4 alıyor, ab abc'de 3 alamıyor.
Diğeri büyük prodüksiyona rağmen 4 bandında kalıyor, çok yazık...

"Dizi atv'de izlenir" sloganına sahip olan, yıllarca iyi işler yapan koskoca atv, sezona 4 diziyle başlıyor, ikisi 10 bölümü göremeden rezil oranlarla final yapıyor.

Elde kalan iki dizisinden biri salıları totalde zar zor 3-4 alıyor, ab abc'de 3 alamıyor.
Diğeri büyük prodüksiyona rağmen 4 bandında kalıyor, çok yazık...
5 diziyle başladı, 3'ü final yaptı canım. Can Borcu'nu unutma. :A

Ben Leman önceki hafta AB'de aldığı ekstra reytingi bu hafta geri vermiş ama en azından AB'de 4'e yakın seyretmeye devam ediyor. Cumartesinin iniş çıkışları ve rakibin ataklarıyla gelgit yaşıyor ama 1-2 küsürlerde sürünen çoğu yeni dizinin yanında iyi bir noktada olduğu söylenebilir. Yıl sonuna kadar devam edeceği kesin ama 2026'yı görmeyi de kesinlikle hak ediyor.

Güller ve Günahlar'ın her hafta 1 reyting artması çok tuhafıma gidiyor. Sosyal medyayla alakası olmayan yaşlı kitlenin izlediğinin farkındayım ama Uzak Şehir, Eşref Rüya, Taşacak Bu Deniz gibi fenomen diziler gibi her hafta çılgın atacak bir etki yarattığını da zerre düşünmüyorum gel de sistemin Kanal D lehine çalışmadığını düşünme.

Son düzenleme: