rana cabbar mı diyecektin acaba
evet karıştırmışım. düzelttiğin iyi oldu.
rana cabbar mı diyecektin acaba
Evet. Nesrin, Zafer Algöz'ün kızını oynuyor.küçÜk bir roldü ama geçmişi aydınlatacak önemli bir role benziyor rolü. zafer algöz'de var. nesrin daha çıkmadı galiba. zafer'in kızı mı?
yanlış yazmış işteRana Cabbar'la yazdığının alakası yok.
öldü sanıyordum ya adamıevet karıştırmışım. düzelttiğin iyi oldu.
yanlış yazmış işte
öldü sanıyordum ya adamı
çok şaşırdım gerçekten evdekilere bu adam ölmedimi diye tepki verdimbende uzun zamandır görmedim. yaşıyor oluşuna şaşırdım.
Anketi de oyla ozamanYasak Elma.
Yorum konusunda da yazdım. Bu bölüm bana fazla geldi. Fragman gibi bölümde karışıktıBaş üstüne.
Evet epey hareketliydi, son sahnede keşke Çağatay'ı boğazın karanlık sularına atsalardı.Yorum konusunda da yazdım. Bu bölüm bana fazla geldi. Fragman gibi bölümde karışıktı
Feyza'da durdu durdu birden atağa geçtiEvet epey hareketliydi, son sahnede keşke Çağatay'ı boğazın karanlık sularına atsalardı.@xemrexxx
Evet diğer bölümlerde doğru dürüst repliği bile yoktu.Feyza'da durdu durdu birden atağa geçti
Ömer zengin değil mi. Çağatay ondan alsın işte para. Adam 1 Trilyon verecekti Ender'e babası ile üvey anneyi ayırmak için
Evet epey hareketliydi, son sahnede keşke Çağatay'ı boğazın karanlık sularına atsalardı.@xemrexxx
3 kadın bir olup Çağataya tecavüz etmeliFeyza'da durdu durdu birden atağa geçti
Ömer zengin değil mi. Çağatay ondan alsın işte para. Adam 1 Trilyon verecekti Ender'e babası ile üvey anneyi ayırmak için
İlk kez mantıklı konuştun.3 kadın bir olup Çağataya tecavüz etmeli
Erkek etse olmaz mı3 kadın bir olup Çağataya tecavüz etmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?