8 Kasım 2016 ABD Başkanlık Seçimleri

Sonucu gün gibi açık olan seçimdir. Trump trollü ve ırkçısı bu kadar fan kitlesini nasıl elde etmiş anlamak çok zor. Siyahilere ve Müslümanlara bakışı neredeyse sıfatından okunuyor. Para babaları ve Amerikan derin devletinin bu kadar büyük risk barındıran kumar oynayacağını sanmıyorum. Hillary Clinton teyze salt çoğunluğu sağlayamasa bile kazanacaktır. Aksi halde 3. Dünya savaşı önümüzdeki 5 yıl için de patlak verir.

İngilterede başbakanlik için yarişan iki aday da kadin almanyada merkel teyze var abd de hulary Clinton kazanacak gibi kisacasi dünyayi kadinlar yönetecek bizim @Çiğdem- le @vadikızı da daha koca bulamiyor :A

İngilterede başbakanlik için yarişan iki aday da kadin almanyada merkel teyze var abd de hulary Clinton kazanacak gibi kisacasi dünyayi kadinlar yönetecek bizim @Çiğdem- le @vadikızı da daha koca bulamiyor :A
hahaha türkiyeyeyide kadınlar yöneltmediği sürece düzelmez bu erkeklerden hiçbir halt olmaz çünkü :F :F :F

Trump seçilsin.Adam en azından sinsi değil.Düşüncesi neyse onu söylüyor.Amerika'nın hakettiği başkan adayı Trump'tır.

jaime ciğim hilary teyzeyi destekliyor bu nedenle hakj yol hilary teyzedir biat edin @Çiğdem- @Forumdash @Doğu @MEnes @cookies @vadikızı @Tolstoyevski
CnQnsRKUAAA8uBN.jpg

Amerikan halkı biraz salaktır o yüzden Trump'ın seçileceğini düşünüyorum. İnşallah yanılırım. :D

kendisi 15 temmuz darbe girişimi ile ilgili;

^abd başkan adayı, "bence başkalarına nutuk atma hakkımız yok. ülkemizde olup bitenlere bir baksanıza! birileri polis memurlarını soğukkanlılıkla vururken, nasıl başkalarına ders verebiliriz ki?" diye konuştu.

Son oylar;

Bana bu adam daha samimi geliyor. Samimi derken en azından düşüncesi neyse onu söylüyor. :D @Tolstoyevski özelden yazarsın. :A