demek ergenler izledi de söylemiyonBugun haftasonu
demek ergenler izledi de söylemiyonBugun haftasonu
Öğrenince uplatırım sana özel de sen nerden doğruluğunu öğrenecendemek ergenler izledi de söylemiyon
doğruluğuna inanmıyorum zati ama eğlenceli oliyi senin ölçümlerÖğrenince uplatırım sana özel de sen nerden doğruluğunu öğrenecen
İnan(ma)mak senin problemindoğruluğuna inanmıyorum zati ama eğlenceli oliyi senin ölçümler
17 degilmiydi bu bölüm izlemiyorum ya karıştırmış olabilirim dizinin orijinali buradaOrjinali 20 bölümse 2 bölüm kaldı haftaya 19 yayınlancak. Orjinalinin linki atar mısın?
1817 degilmiydi bu bölüm izlemiyorum ya karıştırmış olabilirim dizinin orijinali burada
http://www.koreanturk.com/a-gentlemans-dignity-1-bolum-izle.html
Gülme ağızını aça aça.bitmiyor muymuşş
Onlar sezon finali degil finalGülme ağızını aça aça.
Yalan mı? TV 8'de sezon finali yaptı Show TV'ye transfer oldu, Show TV'de sezon finali yaptı Star TV'ye geçti. Yani sezon finali yapıp kanal değiştiriyor. Vadi gibi yani.
Bu olduğuna emin misin? Kiraz Mevsimi'nin alakası yok bunla.17 degilmiydi bu bölüm izlemiyorum ya karıştırmış olabilirim dizinin orijinali burada
http://www.koreanturk.com/a-gentlemans-dignity-1-bolum-izle.html
Ben Okan'ı her daim izlerim kanal farketmez. 😉 Farklı isimlerle transfer oldu işte yayından mı kalktı.Onlar sezon finali degil final
Sonradan ismi degise degise yayinlandi ve farkli programlardi
Hem senin okana elemini kederini kusman lazim adam showdan gitti yani
Nasıl yok kare kare ayni)))Bu olduğuna emin misin? Kiraz Mevsimi'nin alakası yok bunla.
Benzemiyor orasi daha değişik 1. Bolume biraz baktim ve farkli olduklarına kanaat getirdimNasıl yok kare kare ayni)))
İkinci bölüm daha çok benziyor ilk bölümü bize uyarladıkları için öyleBenzemiyor orasi daha değişik 1. Bolume biraz baktim ve farkli olduklarına kanaat getirdim
Onunda başına baktim cenaze toreni var ne alaka kiraz mevsimiyleİkinci bölüm daha çok benziyor
İlk bolum Türkiye uyarlama olduğu için bazı yerler bize uydurulmuş ikinci üçüncü bolum daha benzerOnunda başına baktim cenaze toreni var ne alaka kiraz mevsimiyle
Alıntı sahneler var ama mesela 17. 18. bölümlere baktım Kiraz Mevsimi ile alakası yok.İkinci bölüm daha çok benziyor ilk bölümü bize uyarladıkları için öyle
dedikoducu çocuğun demesi o illa doğru olacak değilMeryemin diziside kore uyarlaması olcakmis ya of ya düşük gitmese bari
Olmadi meryemi 15 yaşında lise öğrencisi yaparlardedikoducu çocuğun demesi o illa doğru olacak değil
ben 15-25 yaş arası insanlar arasında geçmeyen kore dizisi bilmiyim meryeme göre bulmaları zor
Yok ilerki bölümlere bakmadim ayrıntıları sahneler olacak bizimkiler 140 dakika çekiyor genel hikaye tutar anca ayrıntılara bakmaAlıntı sahneler var ama mesela 17. 18. bölümlere baktım Kiraz Mevsimi ile alakası yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?