8 Kasım 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu tarz benim özetle birlikte 9 reyting almış 😎 bize ne yaptılar neredeyse 5 saat boyunca bir programı izliyoruz :(

Kiraz mevsimi bu kadar düşecek kadar bozmadı tabi ama rahat 6 bölümdür top çeviriyor bir kaç bölümdür de ben hic bakmiyorum.

Nedense stv dizilerinin birinci ikinci olduğu günler kilin kili payi birinci oluyor)))

Dizi baya düştü gün değişikliğimi yapsa acaba.:(

Dizi Kore uyarlaması senarist bire bir aliyor 3 bolum sonra orijinal bolumler bitiyor sen ondan sonra düşüşleri bekle

Hadi yaa umarım yanılırız.:(

Kertenkele 1.oldu diye iyisiyle kötüsüyle amma abarttınız. 0.01 ile birinci olmuş :F Gerçi şu düşük dönemdeki reytinglere kıyasladiğimizda iyi reyting :T: Pöfff

Okan'ımız ergensizlikten dolayı düşük gitmiş. Okan farkı 😉

Bu tarz benim gayet iyi gitmiş:X Seda olmasaydı programda keşke ben de izlerdim :T: Hande Yener'im ne zaman gelir acaba??? Kemal Doğulu güya juri insan onu da çağirir :bağır: Gerçi geldiğinde reytingleri düşer :FAma programa kalite şart o yuzden gelsin:X

Dizi baya düştü gün değişikliğimi yapsa acaba.:(

Hadi yaa umarım yanılırız.:(
Ben 6 bolum önce ilk top cevirdiklerinde düşecek demiştim ama dizi yükseldi @Harunnn60 kafa yaptı ama sonraki düşusler hızlı oldu o yükseldiğinde millet bu ne ya demiştir ( 20 dakikada oynayan ufakligin bolumu ) belliydi iki saat oyaliyorlar son yarim saat dizi izliyorduk. Kertenkelede boşluk yok her dakika olay millet oaraya kaydı tabi

Kertenkele 1.oldu diye iyisiyle kötüsüyle amma abarttınız. 0.01 ile birinci olmuş :F Gerçi şu düşük dönemdeki reytinglere kıyasladiğimizda iyi reyting :T: Pöfff

Okan'ımız ergensizlikten dolayı düşük gitmiş. Okan farkı 😉

Bu tarz benim gayet iyi gitmiş:X Seda olmasaydı programda keşke ben de izlerdim :T: Hande Yener'im ne zaman gelir acaba??? Kemal Doğulu güya juri insan onu da çağirir :bağır: Gerçi geldiğinde reytingleri düşer :FAma programa kalite şart o yuzden gelsin:X
okan ab de daha iyi gitmiş sana göre ergenler basmış programı bu yorumuna şşaşırdım :A

Ben 6 bolum önce ilk top cevirdiklerinde düşecek demiştim ama dizi yükseldi @Harunnn60 kafa yaptı ama sonraki düşusler hızlı oldu o yükseldiğinde millet bu ne ya demiştir ( 20 dakikada oynayan ufakligin bolumu ) belliydi iki saat oyaliyorlar son yarim saat dizi izliyorduk. Kertenkelede boşluk yok her dakika olay millet oaraya kaydı tabi

Senaristten hiç umudum yok ama umarım devamını iyi getirir.:)