Dizi Kore uyarlaması senarist bire bir aliyor 3 bolum sonra orijinal bolumler bitiyor sen ondan sonra düşüşleri bekleSenarist'in zaten böyle huyları var. Neyse Fox gün değişikliği yapar gibi.
Dizi Kore uyarlaması senarist bire bir aliyor 3 bolum sonra orijinal bolumler bitiyor sen ondan sonra düşüşleri bekleSenarist'in zaten böyle huyları var. Neyse Fox gün değişikliği yapar gibi.
Okan reyting üstü programlar yapıyor onun için reyting önemli değil. 😉bu aradau nutmuşum okan hakettiğ ireytingleri almış ))
her seneprogramının bitmesinden belli )Okan reyting üstü programlar yapıyor onun için reyting önemli değil. 😉
Bitmiyor ki farklı kanallardan teklif geliyor hep.her seneprogramının bitmesinden belli )
bitmiyor muymuşşBitmiyor ki farklı kanallardan teklif geliyor hep.
Ama hiç değilse Show'dayken AB'de ilk 15'e giriyordu o bakımdan oh olsun.
Meryemin diziside kore uyarlaması olcakmis ya of ya düşük gitmese barikirazın mevsimi bitmiş her kore dizisi gibi 20 bölümde havlu atıyor ))
güllerin savaşı idare etmiş
nurella damga vurmuş
sungurlar geçen seneye uzak
Kiraz mevsimi bu kadar düşecek kadar bozmadı tabi ama rahat 6 bölümdür top çeviriyor bir kaç bölümdür de ben hic bakmiyorum.
Nedense stv dizilerinin birinci ikinci olduğu günler kilin kili payi birinci oluyor)))
Dizi Kore uyarlaması senarist bire bir aliyor 3 bolum sonra orijinal bolumler bitiyor sen ondan sonra düşüşleri bekle
Ben 6 bolum önce ilk top cevirdiklerinde düşecek demiştim ama dizi yükseldi @Harunnn60 kafa yaptı ama sonraki düşusler hızlı oldu o yükseldiğinde millet bu ne ya demiştir ( 20 dakikada oynayan ufakligin bolumu ) belliydi iki saat oyaliyorlar son yarim saat dizi izliyorduk. Kertenkelede boşluk yok her dakika olay millet oaraya kaydı tabiDizi baya düştü gün değişikliğimi yapsa acaba.
Hadi yaa umarım yanılırız.
okan ab de daha iyi gitmiş sana göre ergenler basmış programı bu yorumuna şşaşırdımKertenkele 1.oldu diye iyisiyle kötüsüyle amma abarttınız. 0.01 ile birinci olmuş Gerçi şu düşük dönemdeki reytinglere kıyasladiğimizda iyi reyting Pöfff
Okan'ımız ergensizlikten dolayı düşük gitmiş. Okan farkı 😉
Bu tarz benim gayet iyi gitmiş Seda olmasaydı programda keşke ben de izlerdim Hande Yener'im ne zaman gelir acaba??? Kemal Doğulu güya juri insan onu da çağirir Gerçi geldiğinde reytingleri düşer Ama programa kalite şart o yuzden gelsin
Orjinali 20 bölümse 2 bölüm kaldı haftaya 19 yayınlancak. Orjinalinin linki atar mısın?Dizi Kore uyarlaması senarist bire bir aliyor 3 bolum sonra orijinal bolumler bitiyor sen ondan sonra düşüşleri bekle
AB'nin ergenik olmayanları izlemiş😉 Ergenler izleseydi Beyaz gibi %20 share alırdı hiç tartişma yapma şimdi seni etiketlememiştim yorumaokan ab de daha iyi gitmiş sana göre ergenler basmış programı bu yorumuna şşaşırdım
işine gelmediği için etiketlememişsin ulan istanbul ab olsa etiketlerdinAB'nin ergenik olmayanları izlemiş😉 Ergenler izleseydi Beyaz gibi %20 share alırdı hiç tartişma yapma şimdi seni etiketlememiştim yoruma
Ben 6 bolum önce ilk top cevirdiklerinde düşecek demiştim ama dizi yükseldi @Harunnn60 kafa yaptı ama sonraki düşusler hızlı oldu o yükseldiğinde millet bu ne ya demiştir ( 20 dakikada oynayan ufakligin bolumu ) belliydi iki saat oyaliyorlar son yarim saat dizi izliyorduk. Kertenkelede boşluk yok her dakika olay millet oaraya kaydı tabi
Ulan istanbul gibi reyting alırsa neden olmasınişine gelmediği için etiketlememişsin ulan istanbul ab olsa etiketlerdin
vışşhhh totoş bu arada senin gizli x kayanağa göre okanın 20+ daki reytingi kaçUlan istanbul gibi reyting alırsa neden olmasın
Bugun haftasonuvışşhhh totoş bu arada senin gizli x kayanağa göre okanın 20+ daki reytingi kaç