Ben bire bir aynı gidiyor sanıyordum mesela Günahkar orjinalinin ilk 2 bölümünü kopyalamış diyaloglar falan aynı.Yok ilerki bölümlere bakmadim ayrıntıları sahneler olacak bizimkiler 140 dakika çekiyor genel hikaye tutar anca ayrıntılara bakma
Diziyi uzatinca değişiklikler oluyor . med yapım daha bire bir gidiyor onlar kopyalama konusunda artık üstat)))Ben bire bir aynı gidiyor sanıyordum mesela Günahkar orjinalinin ilk 2 bölümünü kopyalamış diyaloglar falan aynı.
Derdi programı herkes izlemeyi bıraksın da Show'da tutmasın bu kadar basit.Allahım güleyim mi ağlayım mı bilemedim. Arkadaşım Hoşgeldin 23.17`de başlamış, üstüme toprak atın. Ya senin derdin ne Kanal D cidden merak ediyorum. İyice vefasız oldun, bu program 9 reyting ile Vadiye kafa tutup seni A/B`de zirveye çıkartmadı mı? 4-5 reyting için harcıyorsun programı...
Bu sene iyice acımasızlaştı. Her sene biraz olsun vefalıydı, en azından 3 reyting alan diziyi harcıyordu. Şimdi 5 reyting ortalamayı tutturamayan postalanıyor.Derdi programı herkes izlemeyi bıraksın da Show'da tutmasın bu kadar basit.
Bu Kanal D'nin yöneticilerini televizyon dünyasından uzaklaştırmak lazım. Bu kadar berbat yöneticilik olmaz.