8 Kasım 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kertenkele Karadayıdan sonra Atv nin en izlenen 2 dizisi oldu)
kiraz mevsimi düşüşte

Belli belli sen çok biliyorsun ... Bu senin bildiğini bu foruma giren çoğu kişide biliyordur evet bende biliyordum ama share kısmı karşıtırcıydı ayrıca share hakkında da bilip bilmeden konuşmayalım lütfen ,ne olduğunu araştırıpda gelelim. ben share kısmını bilmiyordum mtakıldığım kısımda oydu reytingle alakası bile yoktu olay nereye geldi yahuu

belli ki sen bilmiyorsun aga o yorumlar güldürdü çünkü
bana mı diyon araştırıpta gelelim ben 5 yıldır reytinglerle ilgileniyorum merak etme sen

takılacak bişey yok herşey ortada işte açıklandı zaten sen sıralamanın share göre yapıldığını sanıyordun pardon emindin hatta çünkü kesin konuşuyosun
ama öyle bieşy olmadığını öğrenmiş oldun açık ve NET

Kiraz Mevsimi bu bölüm toparlanmıştı ama izleyici kaybetti Aslı Zengin geri dönmeli.

@takas öğreneceğiz daha
ben reytinglerin virgülden sonra iki hanesinden sonrasının ölçüldüğünü bilmiyordum ama mantıklı açıklamasının zaten öyle olabileceğini belitmiştim yorumumda. gene de teşekkür ederim bilgilendirme için.

Bu forumda kertenkele tutmaz diyenleri çok iyi hatırlıyorum

Bu forumda kertenkele tutmaz diyenleri çok iyi hatırlıyorum
aga seninde izlediğin diziler hemen kaldırılıyordu önüne gelen diziyi de izleme
ama bu dizi güzel bende izliyorum kesinlikle tuttu

tabiki kardeş kimse anasının karnında herşeyi öğrenip çıkmıyor takip ettikçe öğreneceksin
sinirlendiğim nokta bilmediği halde konuşulması bilmiyosan sorarsın yok hemen ahkam kesiyor
senin bildiğini koskoca kanallar yöneticiler bilmiyordu

Bu forumda kertenkele tutmaz diyenleri çok iyi hatırlıyorum​
Aynen katiliorum Kafalrina gore yorum yapiyolar iste

Sana veya başkasına desemde fark etmez ben yoruma karşılık verdim ayrıca bende en az bi 5 -6 senedir bu işin içindeyim yalnız bu foruma gireli 1-2 yıl anca oldu ...Ayrıca bazıları bildiğim zannettiği sektörlerde bile bilmedikleri şeyleri öğrenebilir.. Gelelim asıl meseleye ;
Sıralamanın reytinge göre olduğundan da adım gibi emindim sadece share kısmı olarak neden onun share i daha yüksek çıkmamış derdindeydim madem aynı zaman diliminde yayınlanıyor share'ın gerçek anlamını karşılamıyor bugünki tablo ,yada reytingler bizim bildiğimizin daha başka bir şekilde hesaplanıyordur onuda bilemem...

5KANAL D HABERKANAL D18:59:5119:59:504.22
14.44
Ayrıca ab de Serdar cebe
7GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONUFOX TV18:59:5920:14:444.4112.46
Totalde Gülbin Tosun

Hafta sonu haberlerinde çok iyi gitmişler,tebrikler...

kiraz mevsimi iyi bir dizi olabilir ama 9 reyting alıcak bir dizi kesinlikle değildi bence
sungurlar gelince kiraz mevsiminin bu duruma düşüceğini tahmin edebiliyorduk
sungurlar haftadan itibaren tekrar cumartesi günlerinin zirves,nde olan dizisi olucak bence eski adıyla şevkat tepenin yıllardır sabit ve çok iyi bir totel kitlesi var 🙂🙂🙂

Kertenkele'yi yürekten tebrik ederim. Her şeye rağmen 1. olmuş (Diziyi izlemiyorum.) Ayrıca oranlarını daha da yükselteceğini düşünüyorum.
Kiraz Mevsimi gözle görülür bir düşüş yaşamış. Bence bu düşüşü hak ediyorlar. Ben bile diziden sıkılıp, izlemeyi bıraktım. Yakında sonu gelir.
Güllerin Savaşı, dünkü bölüm biraz durağan olmasına rağmen gözle görülür bir düşüş yaşamamış.
Bu Tarz Benim'e gelince AB ve ABC1'de 1.liği almış. Tebrik etmekten başka bir şey diyemiyorum.

Oranlarda öyle saçmalıkalr varki anlatamam kıl payı zirvede olma yine aynı oranlarla 3. 4. olma.

Kiraz Mevsimi fena tökezlemiş. Dizi bu akdar düşecek ne yaptım merak ediyorum cidden. @beyazsoy sen izliyorsun sebep ne sence çok mu bozdu.

Bu tarz Benim dev çıkarma yapmış. Ab ve abc1'de Seda Sayan'ında etkisiyle fena artmış. Tebrikler.

Güllerin Savaşı zirveyi kaybetmiş. Totalde durumu çok iyi değildi zaten. iddialı değil yine.

Kertenkele Totalde zirveye yerleşmiş tahmin ettiğimiz üzere.
Diğer gruplardada oranları güzel ama kalıcı olmaz bu oranlar.

Sungurlar ise en iddialı olduğu grup totalde kıl payı 2. olmuş.

Arkadaşım Hoşgeldin Ab'de eski oranlarını almıyor ama abc1'de durumu iyi. Transfer olacağı kanalda daha güzgün bir günde iyi sonuçalr alır.

Yetenek Sizsiniz özet iyi oranlar almış ama yeni bölüm çok iyi değil.

Açlık Oyunları 2 yanlış günün bedelini ödemiş. Okan'da kötü gitmiş.

Ben 10.bölümden sonra bıraktım.Hep aynı olaylar izleyiciyi sıkıyor.Kaçak Gelinler'de şu ana kadar hiç sıkılmadım mesela.

lan olm yorumlarımı okumuyon mu süper dizi yazıyorum dünden beri

@gözlemci share aynı olacak diye bişey yok tabi farklı olacak isterse aynı saniyede yayınlansın
Onu bende biliyorum lakin reytinge bağlı olarak share artıyor neden düşük diyorum neyse gerçek reyting analizcisine mesaj attım cevaplarsa yazarım buradan herkese ...

kirazın mevsimi bitmiş her kore dizisi gibi 20 bölümde havlu atıyor
))
güllerin savaşı idare etmiş
nurella damga vurmuş

sungurlar geçen seneye uzak

Kiraz mevsimi bu kadar düşecek kadar bozmadı tabi ama rahat 6 bölümdür top çeviriyor bir kaç bölümdür de ben hic bakmiyorum.

Nedense stv dizilerinin birinci ikinci olduğu günler kilin kili payi birinci oluyor)))