Belli belli sen çok biliyorsun ... Bu senin bildiğini bu foruma giren çoğu kişide biliyordur evet bende biliyordum ama share kısmı karşıtırcıydı ayrıca share hakkında da bilip bilmeden konuşmayalım lütfen ,ne olduğunu araştırıpda gelelim. ben share kısmını bilmiyordum mtakıldığım kısımda oydu reytingle alakası bile yoktu olay nereye geldi yahuuen sevmediğim şey; konuyla alakalı bilgi sahibi olmadan konuşulmasıdır nefret ediyorum
abicim belli ki reytinglerden anlamıyorsunuz bi de ahkam kesiyorsunuz olmaz yapmayın bunu
üstte açıklamışlar ama bi de ben açıklayayım
share hikaye kimse share mrai takmaz sıramalayı da share belirlemez
ratingler açıklandığı gibi 4.70 5.40 falan değildir onun devamı vardır mesela; 4.7064684 gibi
diğer dizide 4.70 dir ama devamı var 4.7064683 bakın her rakamı aynı sadece sonda 1 sayıcık oynuyor yine üstte olur o üstün olan
isterse arada 10 share olsun farketmez
aynı saat diliminde yayınlanması aynı olacakları anlamına gelmez ama aynı saat diliminde aynı reytingi almışsa share 3 aşağı 5 yukarı aynı olur zaten ki ilk gösterdiğin tabloda birebir aynı share bile aynı çıkmış
bilmem anlatabildik mi
Bu arada beklediğim gibi Kertenkele zirveyi almış helal olsun dizi çok güzel oyuncular süper oynuyor hakedilen bi başarı ama gün zorlaştı o yüzden az az yükseliyor
eğer bi çarşamba falan olsaydı şuan en az 7 rtg almıştı
kiraz mevsimi için en başından beri söylüyoruz buraya kadar yetti nefesi rakipler gelince düştü daha da düşecektir
aynı şekilde güllerin savaşı dizisininde önünün açık olduğunu sanmıyorum
belli ki sen bilmiyorsun aga o yorumlar güldürdü çünkü bana mı diyon araştırıpta gelelim ben 5 yıldır reytinglerle ilgileniyorum merak etme senBelli belli sen çok biliyorsun ... Bu senin bildiğini bu foruma giren çoğu kişide biliyordur evet bende biliyordum ama share kısmı karşıtırcıydı ayrıca share hakkında da bilip bilmeden konuşmayalım lütfen ,ne olduğunu araştırıpda gelelim. ben share kısmını bilmiyordum mtakıldığım kısımda oydu reytingle alakası bile yoktu olay nereye geldi yahuu
aga seninde izlediğin diziler hemen kaldırılıyordu önüne gelen diziyi de izleme ama bu dizi güzel bende izliyorum kesinlikle tuttuBu forumda kertenkele tutmaz diyenleri çok iyi hatırlıyorum
tabiki kardeş kimse anasının karnında herşeyi öğrenip çıkmıyor takip ettikçe öğreneceksin@takas öğreneceğiz daha ben reytinglerin virgülden sonra iki hanesinden sonrasının ölçüldüğünü bilmiyordum ama mantıklı açıklamasının zaten öyle olabileceğini belitmiştim yorumumda. gene de teşekkür ederim bilgilendirme için.
Sana veya başkasına desemde fark etmez ben yoruma karşılık verdim ayrıca bende en az bi 5 -6 senedir bu işin içindeyim yalnız bu foruma gireli 1-2 yıl anca oldu ...Ayrıca bazıları bildiğim zannettiği sektörlerde bile bilmedikleri şeyleri öğrenebilir.. Gelelim asıl meseleye ;belli ki sen bilmiyorsun aga o yorumlar güldürdü çünkü bana mı diyon araştırıpta gelelim ben 5 yıldır reytinglerle ilgileniyorum merak etme sen
takılacak bişey yok herşey ortada işte açıklandı zaten sen sıralamanın share göre yapıldığını sanıyordun pardon emindin hatta çünkü kesin konuşuyosun ama öyle bieşy olmadığını öğrenmiş oldun açık ve NET
5 | KANAL D HABER | KANAL D | 18:59:51 | 19:59:50 | 4.22 | 14.44 |
7 | GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU | FOX TV | 18:59:59 | 20:14:44 | 4.41 | 12.46 |
valla gormedimlan olm yorumlarımı okumuyon mu süper dizi yazıyorum dünden beri
@gözlemci share aynı olacak diye bişey yok tabi farklı olacak isterse aynı saniyede yayınlansın
Ben 10.bölümden sonra bıraktım.Hep aynı olaylar izleyiciyi sıkıyor.Kaçak Gelinler'de şu ana kadar hiç sıkılmadım mesela.Oranlarda öyle saçmalıkalr varki anlatamam kıl payı zirvede olma yine aynı oranlarla 3. 4. olma.
Kiraz Mevsimi fena tökezlemiş. Dizi bu akdar düşecek ne yaptım merak ediyorum cidden. @beyazsoy sen izliyorsun sebep ne sence çok mu bozdu.
Bu tarz Benim dev çıkarma yapmış. Ab ve abc1'de Seda Sayan'ında etkisiyle fena artmış. Tebrikler.
Güllerin Savaşı zirveyi kaybetmiş. Totalde durumu çok iyi değildi zaten. iddialı değil yine.
Kertenkele Totalde zirveye yerleşmiş tahmin ettiğimiz üzere. Diğer gruplardada oranları güzel ama kalıcı olmaz bu oranlar.
Sungurlar ise en iddialı olduğu grup totalde kıl payı 2. olmuş.
Arkadaşım Hoşgeldin Ab'de eski oranlarını almıyor ama abc1'de durumu iyi. Transfer olacağı kanalda daha güzgün bir günde iyi sonuçalr alır.
Yetenek Sizsiniz özet iyi oranlar almış ama yeni bölüm çok iyi değil.
Ben 10.bölümden sonra bıraktım.Hep aynı olaylar izleyiciyi sıkıyor.Kaçak Gelinler'de şu ana kadar hiç sıkılmadım mesela.
Onu bende biliyorum lakin reytinge bağlı olarak share artıyor neden düşük diyorum neyse gerçek reyting analizcisine mesaj attım cevaplarsa yazarım buradan herkese ...lan olm yorumlarımı okumuyon mu süper dizi yazıyorum dünden beri
@gözlemci share aynı olacak diye bişey yok tabi farklı olacak isterse aynı saniyede yayınlansın
Kiraz mevsimi bu kadar düşecek kadar bozmadı tabi ama rahat 6 bölümdür top çeviriyor bir kaç bölümdür de ben hic bakmiyorum.Oranlarda öyle saçmalıkalr varki anlatamam kıl payı zirvede olma yine aynı oranlarla 3. 4. olma.
Kiraz Mevsimi fena tökezlemiş. Dizi bu akdar düşecek ne yaptım merak ediyorum cidden. @beyazsoy sen izliyorsun sebep ne sence çok mu bozdu.
Bu tarz Benim dev çıkarma yapmış. Ab ve abc1'de Seda Sayan'ında etkisiyle fena artmış. Tebrikler.
Güllerin Savaşı zirveyi kaybetmiş. Totalde durumu çok iyi değildi zaten. iddialı değil yine.
Kertenkele Totalde zirveye yerleşmiş tahmin ettiğimiz üzere. Diğer gruplardada oranları güzel ama kalıcı olmaz bu oranlar.
Sungurlar ise en iddialı olduğu grup totalde kıl payı 2. olmuş.
Arkadaşım Hoşgeldin Ab'de eski oranlarını almıyor ama abc1'de durumu iyi. Transfer olacağı kanalda daha güzgün bir günde iyi sonuçalr alır.
Yetenek Sizsiniz özet iyi oranlar almış ama yeni bölüm çok iyi değil.
Açlık Oyunları 2 yanlış günün bedelini ödemiş. Okan'da kötü gitmiş.