onu karistirma siimdi
Valla ya ilk baslarda pek guzel gelmiyodu da bu boulm ayri bi guzel olmus![]()
Masallah diyelim masallah, Allah nazarlardan saklasin
onu karistirma siimdi
Valla ya ilk baslarda pek guzel gelmiyodu da bu boulm ayri bi guzel olmus![]()
Medcezir çok iyi oranlar almış özetle yeni bölüm ne zaman başlıyor ?
21:00 civarı başlar. Reklam süreleri için 1.sayfadan takip edebilirsin beni.Medcezir çok iyi oranlar almış özetle yeni bölüm ne zaman başlıyor ?
yalan dünyayı bilmem ama huzur sokagı yükselirse rafet er roman yüzündedirdir. 10 dakika izleyeyim dedim uykuy dalmadan son anda zaping yaptım )))@beyazsoy Yalan Dünya yükselirse erken başlaması yüzündendirşMüziği falan karıştırma.
Ama TNS bu. Yalan Dünya Şefkat Tepeye de geçilecek yakında.![]()
keyfine gelene inan gelmeyene inanma ne güzel istanbul be demi agaO oranlara inanmıyorum.![]()
Medcezir zirvede olur.dila koptu gidiyor yarın ilk sırayı açık ara alır, ikincilikte karğagülün şansı var, üçüncü çıtır ramo olur, diğer dizi neydi hatırlayamadım o da dördüncü olur.
Sen tüm Türkiyeyi mi temsil ediyorsun?keyfine gelene inan gelmeyene inanma ne güzel istanbul be demi aga
iki dünya arasındanın oranının fazlası vardır azı yoktur kadınların 1 numarası oldu annemler falan hastası resmenben bile izliyorum görünce on numara
![]()
Medcezir zirvede olur.Bu arada Çıtır Ramazan (Ramo) yorumun bitiriyor beni.
![]()
yok adam demiş ya inanmıyorum neyine inanmıyom sen afrikada yaşamıyon türkiye burası izleniyo dizi açık ve net 4 eryting ya alıyo ya alamıyo zaten az benceSen tüm Türkiyeyi mi temsil ediyorsun?Kendin izlediğin dizileri herkes izliyor diyorsun.
![]()
hacı diloş senaryo sacma lamıslarrrrrrdila koptu gidiyor yarın ilk sırayı açık ara alır, ikincilikte karğagülün şansı var, üçüncü çıtır ramo olur, diğer dizi neydi hatırlayamadım o da dördüncü olur.