8 Kasım 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@beyazsoy Yalan Dünya yükselirse erken başlaması yüzündendirş :d Müziği falan karıştırma.

Ama TNS bu. Yalan Dünya Şefkat Tepeye de geçilecek yakında. :F

Medcezir çok iyi oranlar almış özetle yeni bölüm ne zaman başlıyor ?

@beyazsoy Yalan Dünya yükselirse erken başlaması yüzündendirş :D Müziği falan karıştırma.

Ama TNS bu. Yalan Dünya Şefkat Tepeye de geçilecek yakında. :F
yalan dünyayı bilmem ama huzur sokagı yükselirse rafet er roman yüzündedirdir. 10 dakika izleyeyim dedim uykuy dalmadan son anda zaping yaptım )))

Medcezir'in özeti müthiş gidiyor. Dediğim gibi yükselebilir. Tabiİ belli olmaz. Yeni bölümü özetinden 1 reyting fazla da çıkabilir. :F

Yalan Dünya reklamın bir kısmında çıkmış listeden. :D Az önce galiba 5 dakika reklamdı, şimdi 10. Evde misafirler var izleyemiyorum. :( Dilanı izliyoruz. :T Netten açıp izleyeceğim. :T

dila koptu gidiyor yarın ilk sırayı açık ara alır, ikincilikte karğagülün şansı var, üçüncü çıtır ramo olur, diğer dizi neydi hatırlayamadım o da dördüncü olur.

O oranlara inanmıyorum. :)
keyfine gelene inan gelmeyene inanma ne güzel istanbul be demi aga
iki dünya arasındanın oranının fazlası vardır azı yoktur kadınların 1 numarası oldu annemler falan hastası resmen :D ben bile izliyorum görünce on numara :D

dila koptu gidiyor yarın ilk sırayı açık ara alır, ikincilikte karğagülün şansı var, üçüncü çıtır ramo olur, diğer dizi neydi hatırlayamadım o da dördüncü olur.
Medcezir zirvede olur. :D Bu arada Çıtır Ramazan (Ramo) yorumun bitiriyor beni. :F

Medcezir Yeni Bölümüyle az sonra Star`da

keyfine gelene inan gelmeyene inanma ne güzel istanbul be demi aga
iki dünya arasındanın oranının fazlası vardır azı yoktur kadınların 1 numarası oldu annemler falan hastası resmen :D ben bile izliyorum görünce on numara :D
Sen tüm Türkiyeyi mi temsil ediyorsun? :D Kendin izlediğin dizileri herkes izliyor diyorsun. :D

birileri şefkat tepe yalan dünyayı geçer demişte şefkat tepe yd yi zaten 2 ye 3 e katlıyo :F:F
yd izleyene rastlamadım ama şefkat tepe aşırı izleniyo açık ve net bilip bilmeden konuşmayın :)))) kanal d ciler

Sen tüm Türkiyeyi mi temsil ediyorsun? :D Kendin izlediğin dizileri herkes izliyor diyorsun. :D
yok adam demiş ya inanmıyorum neyine inanmıyom sen afrikada yaşamıyon türkiye burası izleniyo dizi açık ve net 4 eryting ya alıyo ya alamıyo zaten az bence

yav dilaya bakıyomda bu azer ne sacmalıyor doktor yok mu kafayı yemiş hey allahım uzatmak ıcın mı bnlar nedir bir kısır bir değil :)

hacı diloş senaryo sacma lamıslarrrrrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...