onu karistirma siimdi
Valla ya ilk baslarda pek guzel gelmiyodu da bu boulm ayri bi guzel olmus
Masallah diyelim masallah, Allah nazarlardan saklasin
onu karistirma siimdi
Valla ya ilk baslarda pek guzel gelmiyodu da bu boulm ayri bi guzel olmus
Medcezir çok iyi oranlar almış özetle yeni bölüm ne zaman başlıyor ?
21:00 civarı başlar. Reklam süreleri için 1.sayfadan takip edebilirsin beni.Medcezir çok iyi oranlar almış özetle yeni bölüm ne zaman başlıyor ?
yalan dünyayı bilmem ama huzur sokagı yükselirse rafet er roman yüzündedirdir. 10 dakika izleyeyim dedim uykuy dalmadan son anda zaping yaptım )))@beyazsoy Yalan Dünya yükselirse erken başlaması yüzündendirş Müziği falan karıştırma.
Ama TNS bu. Yalan Dünya Şefkat Tepeye de geçilecek yakında.
keyfine gelene inan gelmeyene inanma ne güzel istanbul be demi agaO oranlara inanmıyorum.
Medcezir zirvede olur. Bu arada Çıtır Ramazan (Ramo) yorumun bitiriyor beni.dila koptu gidiyor yarın ilk sırayı açık ara alır, ikincilikte karğagülün şansı var, üçüncü çıtır ramo olur, diğer dizi neydi hatırlayamadım o da dördüncü olur.
Sen tüm Türkiyeyi mi temsil ediyorsun? Kendin izlediğin dizileri herkes izliyor diyorsun.keyfine gelene inan gelmeyene inanma ne güzel istanbul be demi aga
iki dünya arasındanın oranının fazlası vardır azı yoktur kadınların 1 numarası oldu annemler falan hastası resmen ben bile izliyorum görünce on numara
Medcezir zirvede olur. Bu arada Çıtır Ramazan (Ramo) yorumun bitiriyor beni.
yok adam demiş ya inanmıyorum neyine inanmıyom sen afrikada yaşamıyon türkiye burası izleniyo dizi açık ve net 4 eryting ya alıyo ya alamıyo zaten az benceSen tüm Türkiyeyi mi temsil ediyorsun? Kendin izlediğin dizileri herkes izliyor diyorsun.
hacı diloş senaryo sacma lamıslarrrrrrdila koptu gidiyor yarın ilk sırayı açık ara alır, ikincilikte karğagülün şansı var, üçüncü çıtır ramo olur, diğer dizi neydi hatırlayamadım o da dördüncü olur.