bilmem genel bir coşma başladı starda beni affet-my-aramızda kalsın-medcezir hepsi uçuyor kopuyor tepik atyor acun olayından sonra
Ekledim günün yorumunu.
Sayısalcıyız biz, bizi rakamlar bağlar.günün yorumunuçok güzel yapıyorsun ozan , ama suya sabuna dokunmuyorsun şu totali almış bu ab yi almış
ama içeriğinde hakedenmi almış içi boş dizimi almış konusunda açıklayıcı bilgi yok o dediğin sıralamayı zaten bakan herkes görüyor
yorumun milleti yerinden zıplatacak cinsten olsa ne güzel ortam neşelenir)
Sayısalcıyız biz, bizi rakamlar bağlar.
Çünkü denekler farklı mesela @xemrexxx SBT'de olsa İntikam yüksek çıkacak TNS'de olsa TNS'de yüksek çıkacak yani en basit örneği budur denekler farklı nokta.SBT bile kanal d ye avans vermiş bu hafta yD artış yaşamış tns kadar vicdansız yaklaşmamış şaka bir yana iki reyting şirketide ayrı havadan ayrı telden çalıyor birinde bu hafta düşüş yaşayan diğerinde yükseliyor-yükseliş yaşayanda diğerinde düşüyor ilginç her iki sistemide tebrik ediyorum çözemediğim için
Çünkü denekler farklı mesela @xemrexxx SBT'de olsa İntikam yüksek çıkacak TNS'de olsa TNS'de yüksek çıkacak yani en basit örneği budur denekler farklı nokta.
Yükseklikten kast ettiğin geçen hafta ile karşılaştır mesela sadece virgüllü sapmalar var.Ben bende biliyorum fakat şundan bahsediyorum sbt bir hafta yalan dünyayı tnsden daha düşük çıkarırken diğer hafta tns yD sbt den daha düşük çıkarıyor amaçları ne diğer diziler yada programlar aynı oranları alırken
SBT bile kanal d ye avans vermiş bu hafta yD artış yaşamış tns kadar vicdansız yaklaşmamış şaka bir yana iki reyting şirketide ayrı havadan ayrı telden çalıyor birinde bu hafta düşüş yaşayan diğerinde yükseliyor-yükseliş yaşayanda diğerinde düşüyor ilginç her iki sistemide tebrik ediyorum çözemediğim için
Yükseklikten kast ettiğin geçen hafta ile karşılaştır mesela sadece virgüllü sapmalar var.
Sbt'ye bakma Sbt çözülemediği için zaten Tns ortaya çıktı ve resmi oldu. ))))
Sbt'ye bakmayıp Tns'de kalırsan ne aklın karışır ne de çözmekle uğraşıp vakit kaybedersin. ))))
Boşver boşver onlar her şeyi abartırlar. Dikkat edersen Tns'den yakınanlar sadece Kanal D Fan Club.
kanal d fanısın ya bari inkar etmeyin yorumlarınızdan apaçık belli...Özellikle tns de kafa karıştırıyor ben kanal d fanı değilim fakat ortada bir reyting şirketlerinin oyunu var ..tns de dahil sbt de dahil bir dizi izleniyorsa ondan izleyici 1 hafta için vazgeçmez ,vazgeçse bilesonraki hafta tekrar izlemez eğer vazgeçersede bir daha izlemez ve bütün bölümler düşük gider...neden inişli çıkışlı bir grafik çiziyorlar sorun orada ...reyting şirketine ya kanal d güvenmiyor yada eli mahkum...çünkü bütün yapımları belli bir süre içinde komple düştü,küçük gelinin de bir zamanlar totalde 3.40 civarı aldığı oranların da birden bire artmasının altındaki sebepi arıyorum..kanal d düşerken diğer kanalda artış var,birde Umutsuz ev kadınları ilk başladığı hafta çarşamba ve perşembe iyi oranlar aldı sonra hep düştü...izleyicinin bırakmış olması imkansız gibi geliyor bana....
kanal d fanısın ya bari inkar etmeyin yorumlarınızdan apaçık belli...
Ayrıca inişli çıkışlı durum yok Kanal d'nin dizileri her hafta düşük aynı reytingleri alıyorlar.
Bi güneşi beklerken oynadı geçen hafta onun da nedeni belliydi zaten. )))))
kanald fanı olsam medcezir veya umutsuz ev kadınları veya dila hanım veya zengiz farkir oğlanı veya babam sınıfta kaldı veya SBSV yi de reytinglerinden dolayı az buldum veya çok buldum diye bahsetmem ve o diziler hakkında görüş bildirmem ki o dizilerin de sıkı takipçisiyim gelmişşsin bana kanal d fanı diyorsun hiç bir kanalın fanlığını yapmıyorum yapacak olsam en çok dizim olan fox olurdu bu heralde...ama işte anlayamamışsın ben haksızlık var diyorum fan oluyorum seni anlamak reyting sistemini anlamaktan daha ilginç ne kanıya vardında fan yaptın beni anlamadım....