Diğerleri diloşa yaklaşamamış diloş farkını ortaya koymuşaynen birinciliği açık ara almış diğerleri ne almış belli değil)
karagül gene zirveyi almış ama medcezirin geçmesi an meselesi artık baya iyi gidiyo medcezir
dila hanımda az da olsa toparlanmış helal olsun
tatar kötü gitmiş yd gibi düşük reytingli bi diziyi bile zor geçmiş yakışmadı bu )))
ilk 17 ye giren dizilere tebrikler gerisi çöp zaten ))
ilk 17 derken tatarı kurtarmaya çalışmışsın yoksa ilk 5 derdin ilk 17 neyin nesi
Mrhb hşgBeyler herkese merhabalar aranıza yeni katıldım. Herkese merhaba
Hoş geldin Haluk.Beyler herkese merhabalar aranıza yeni katıldım. Herkese merhaba
Beyler herkese merhabalar aranıza yeni katıldım. Herkese merhaba
Hoşbulduk.Mrhb hşg
Haluk muHoş geldin Haluk.
Merhabalar hoş geldin aramıza seninde fikir ve düşüncelerinizi bekliyoruz ,umarım boş vakitlerinde derdini anlatabileceğin iyi bir mekan olur snein için tabiki medya ile ilgili dertlerin
Hosgeldin/hosbulduk mesajlarinizi burada yazmayin, konudan sapmayalim.
Altında bi şey aramaya gerek yok @denizz19 sıkıcı demişti Karagül'ün dün ki bölümü için....yuh gülmekten yüz kaslarım ağrıdı
karagül ün geçen hafta ab deki uçuşu gitmiş
yd ab de 5 te kalmış total 3 te
as ın tekrarı maşallah
acun gidiceği açıklanınca star ın protgramalrı uçmaya başladı demiştim bugün de medcezir totalde farkı azaltmış ab de şov yapmış
yuh gülmekten yüz kaslarım ağrıdı
karagül ün geçen hafta ab deki uçuşu gitmiş
yd ab de 5 te kalmış total 3 te
as ın tekrarı maşallah
acun gidiceği açıklanınca star ın protgramalrı uçmaya başladı demiştim bugün de medcezir totalde farkı azaltmış ab de şov yapmış
o her düşen dizi için denirAltında bi şey aramaya gerek yok @denizz19 sıkıcı demişti Karagül'ün dün ki bölümü için....
Mantıken denmesi lazım zaten ama dün anlıklarda yüksekti Deniz ona göre söylemedi yani....o her düşen dizi için denir
bilmem genel bir coşma başladı starda beni affet-my-aramızda kalsın-medcezir hepsi uçuyor kopuyor tepik atyor acun olayından sonraMedcezir ve Acun alakasini tam anlamadim ac biraz