Görüşeceğiz denizz19.Karagül öyle tek bölümle düşüş yaşadıktan sonra sürekli düşecek bir dizi değil. Haftaya görüşürüz Bully.
Görüşeceğiz denizz19.Karagül öyle tek bölümle düşüş yaşadıktan sonra sürekli düşecek bir dizi değil. Haftaya görüşürüz Bully.
AMA MINE TUGAYIM HIC YOKTU BU BOLUMDE
bahaneler bulunmuş iyi avutun kendinizi
Mns Karagül'le Medcezir'i ölçmüyor herhalde. ))dila geçen haftaki gibi zirveyi kapmış tebrikler.
Aga onlar öyledir boşver.
Tns 'ye güvenmiyorum derler ama Arka Sokaklar 2 hafta önce yükselince hepsi çok sevinmişti bi de bunlar a/b'ciyim diyenler.
Kanal D'nin Fatih yerine yayınladığı film 5 reyting alınca kimseden Tns kötü sözü çıkmadı.
Güneşi Beklerken yükseldi yine Tns'ye güvenler arttı.
Yalan Dünya'nın ilk düşüşünde özetsiz yayınlanıyo ondan düştü özetli yayınlansa en az 7 alır dediler, yalan dünya özetli gidince daha da düştü bu sefer Tns'ye çamur atmaya başladılar.
Bak Beyaz show yükselmiş ya yine tns'ye olan güven artmış bugün.
Kısaca aga bunlarda bahane bitmez her şeye kılıf uyduruverirler.
Mns Karagül'le Medcezir'i ölçmüyor herhalde. ))
Haftaya yükselir merak etme Karagül.Karagül yine düşmüş.
Beni Affet napıyo öyle a/b'de bile coşuk yine.
Veee
5 DILA HANIM SHOW TV 08.11.2013 20:22:32 23:19:43 4,30 10,96 39,24
Diloş süpper gitmiş o überbayat bölüme rağmen.
Koçanlar gelirr geçerr ama Diloş hep kalır!
Sen onların söylediklerine takılma gözlemci boşver. Sen dizini izle. O hep öyle yorumlar yapıyor.Güneşi beklerken her zaman her hafta daha yüksek reytingleri hakeden bir dizi ki halen tns de dahil düşük çıkıyor...gel gelelim ki ben ab ci felan değilim totalde kanal dnin kötü olduğunuda biliyorum..arka sokakların yükseldiğini görünce izlediğim dizi olduğu için totaline bakıyorum hangi diziyi izlersem onun reytinginin iyi olduğu tarafa bakıyorum....beyaz show yükselmiş geçen sene total grubundada iyiydi halen güvenirsizliğini koruyor tns yalan dünya özetli ya da özetsiz fark etmiyor harika bir sitcom kesinlikle yükselmesi lazım fakat önünde medezir gibi yüksek zümreye hitap eden bir dizi var o yüzden oalbilir ama bu kadarda düşüş beklemiyordum ki ben yalan dünya düşse bile intikam dizisinin bu kadar düşmesi anormal dedim aramzıda kalsın başlamadan önce intikam başladı ve düşük sonuçlarla başladı rakipleri aynıydı değişen ne oldu peki...sizin izlediğiniz diziler irden 9 dan 4-5 e düşüverse ne düşünüceksin aa bu dizi sıkmaya başladı kitlesi bıraktı mı diceksin demiyeceksin bir sebep arayacaksın bir güvenirsizlik oluşacak diyeceksin geçen hafta çok iyiydi kesin bir hata var vb gibi... ki..intikam ve yalan dünya vb dizilerin senoryosu gitgide iyiye giderken...bunlarada cevap alalım
Bölüm durgundu bu hafta takas. Haftaya yine farkı açarkaragül gene zirveyi almış ama medcezirin geçmesi an meselesi artık baya iyi gidiyo medcezir
dila hanımda az da olsa toparlanmış helal olsun
tatar kötü gitmiş yd gibi düşük reytingli bi diziyi bile zor geçmiş yakışmadı bu )))
ilk 17 ye giren dizilere tebrikler gerisi çöp zaten ))
TOTAL - AB geçen haftaki oranlarla farklar
Karagül -0.70 \ -1.53
Medcezir +0.05 \ +0.13
Dila Hanım +0.28 \ +0.17
Huzur Sokağı 0 \ -0.89
Yalan Dünya -0.30 \ +0.05
Tatar Ramazan +0.05 \ +0.58
Beyaz Show +0.36 \ +0.80
Ben De Özledim +0.06 \ +0.30
Böyle Bitmesin +0.21 \ +1.01
teşekkür ederim her gün paylaşmağa çalışacağımEllerine saglik güzel tablo.
Dila biraz Karagül'den almis gibi
karagül gene zirveyi almış ama medcezirin geçmesi an meselesi artık baya iyi gidiyo medcezir
dila hanımda az da olsa toparlanmış helal olsun
tatar kötü gitmiş yd gibi düşük reytingli bi diziyi bile zor geçmiş yakışmadı bu )))
ilk 17 ye giren dizilere tebrikler gerisi çöp zaten ))
Dila Hanım güzel gitmiş bu hafta, umarım her hafta böyle yükselir
takımda oynarken ilk golümü 17 numarayla atmıştım o bakımdan 17 dedimilk 17 derken tatarı kurtarmaya çalışmışsın yoksa ilk 5 derdin ilk 17 neyin nesi