Ben dizinin reytingleri açıklanmadan bölüm bittikten sonra açıkladım ama. Başkaları gibi sonuçlar açıklandıktan sonra demiyorum.o her düşen dizi için denir
Ben dizinin reytingleri açıklanmadan bölüm bittikten sonra açıkladım ama. Başkaları gibi sonuçlar açıklandıktan sonra demiyorum.o her düşen dizi için denir
o anlıklar SBTMantıken denmesi lazım zaten ama dün anlıklarda yüksekti Deniz ona göre söylemedi yani....
bilemem siz totalcilere pek güvenmemBen dizinin reytingleri açıklanmadan bölüm bittikten sonra açıkladım ama. Başkaları gibi sonuçlar açıklandıktan sonra demiyorum.
Yani?o anlıklar SBT
bilemem siz totalcilere pek güvenmem
+1500Şaştım dogrusu bu ne böyle tns tiakin ve rturkun ısı bu hükumet yüzde yuZ oynuyor eğer cumartesi arka sokaklardaki boşanma davası reyting getirmezse yok artık derim
Şaştım dogrusu bu ne böyle tns tiakin ve rturkun ısı bu hükumet yüzde yuZ oynuyor eğer cumartesi arka sokaklardaki boşanma davası reyting getirmezse yok artık derim bende yanlışlıkla çok fazla oldu @xemrexxx
Geçen hafta da SBT de 11.88 gördü ama o zaman çok iyi bölümdü dedim. Ama zaten Sbt ortalaması 9-10 arasında gidip geliyor dolayısıyla düşüşü anlamak zordur.o anlıklar SBT
bilemem siz totalcilere pek güvenmem
Yani Deniz anlıklara baksaydı bir farkı yoktu fazla geçen haftayla yani yorumunu diziyi izleyerek yaptı.@pompy açıkla arkadaşa
bilmem genel bir coşma başladı starda beni affet-my-aramızda kalsın-medcezir hepsi uçuyor kopuyor tepik atyor acun olayından sonra
bilemiyorum sistem o ka güzel ki bir kanal bir haftada tüm yapımları ile düşüp öteki hafta artabiliyorSüphelenmek icin bir sebep daha yani
Reytinglere diyecek bir şey bulamıyorum ben artık. TNS deneklerinin ne yapacağı hiç belli olmuyor.@OzaN erken başlaması da pek fayda etmemiş.Aksine bu sefer özeti de düşmüş. Totalde neredeyse özetle yeni bölüm aynı. Bölümlerde bir değişiklik yok. Bu konuda ne demek istersin?
Totalin düşmesini anlarım tamam Fıratın Yazgısı gitti yerine Fıratın Yalısı geldi. Totali bağlayan bir şey kalmadı.Reytinglere diyecek bir şey bulamıyorum ben artık. TNS deneklerinin ne yapacağı hiç belli olmuyor.
Ekledim günün yorumunu.
Okumak keyifli oluyor teşekkürler aslında fazla büyük vakit harcanacak bi şey değil keşke her gün yapsan.Ekledim günün yorumunu.
Keşke yapsam.Okumak keyifli oluyor teşekkürler aslında fazla büyük vakit harcanacak bi şey değil keşke her gün yapsan.
Hoşbulduk.
Haluk mu
Hoşbuldukevet ortamı uzun zamandır takip ediyorum. Çok beğendim. Artık dayanamadım bende geldim. Konu nasıl açılıyor
Yeni Konu açmak için mesaj atılması gerek mış. Mesaj attım ve açtımaranıza yeni katıldım konusunu nasıl açtıysan öyle aç işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?