8 Kasım 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk 17 derken tatarı kurtarmaya çalışmışsın yoksa ilk 5 derdin ilk 17 neyin nesi

harbiden tatar ramazanı kurtarmaya çalışmışsın ama ilk 17 ye giremiyen yD ab de tatara fark atmiş kalite dediğin kendini belli ediyor naparsın
Birde işin gerçeği ilk 10 önemlidir total kısmında yD izlenmemiş olabilir aynı zamanda tatarda izlenmemiş ikiside izlenecek konuya sahip fakat böyle işte sonuçlar abde ise tatar ilk 10 a giremiyerek atv ye hayal kırıklığı yaratmış
....

Karagül zirvede
Haftaya oranları arttıracak İnşallah . Fragman çok güzel

Dila hanım yükselmeyi hak ediyor keşke starda kalsaydı da medezirden sonra izleseydik ama şimdi dilayı izliyorum medcezir ve yD netten izliyorum mecburen....

Beyler herkese merhabalar aranıza yeni katıldım. Herkese merhaba

Merhabalar hoş geldin aramıza seninde fikir ve düşüncelerinizi bekliyoruz ,umarım boş vakitlerinde derdini anlatabileceğin iyi bir mekan olur snein için tabiki medya ile ilgili dertlerin

Hoşbulduk.

Hoş geldin Haluk.
Haluk mu

Merhabalar hoş geldin aramıza seninde fikir ve düşüncelerinizi bekliyoruz ,umarım boş vakitlerinde derdini anlatabileceğin iyi bir mekan olur snein için tabiki medya ile ilgili dertlerin

Hoşbulduk
evet ortamı uzun zamandır takip ediyorum. Çok beğendim. Artık dayanamadım bende geldim. Konu nasıl açılıyor

Hosgeldin/hosbulduk mesajlarinizi burada yazmayin, konudan sapmayalim.

Hosgeldin/hosbulduk mesajlarinizi burada yazmayin, konudan sapmayalim.

Kusura bakmayın adminim.

Benimde izlediğim diziler perşembe kvp, cuma dila hanım ve dila bittiğinde tatar izlerim. Sizlerde Sizleride uzun zamandır takip ediyorum ve kimin hangi diziyi takip ettiklerinide öğrendim sayılır

Şaştım dogrusu bu ne böyle tns tiakin ve rturkun ısı bu hükumet yüzde yuZ oynuyor eğer cumartesi arka sokaklardaki boşanma davası reyting getirmezse yok artık derim

Şaştım dogrusu bu ne böyle tns tiakin ve rturkun ısı bu hükumet yüzde yuZ oynuyor eğer cumartesi arka sokaklardaki boşanma davası reyting getirmezse yok artık derim bende yanlışlıkla çok fazla oldu @xemrexxx

Son düzenleme:
yuh gülmekten yüz kaslarım ağrıdı

karagül ün geçen hafta ab deki uçuşu gitmiş

yd ab de 5 te kalmış total 3 te

as ın tekrarı maşallah

acun gidiceği açıklanınca star ın protgramalrı uçmaya başladı demiştim bugün de medcezir totalde farkı azaltmış ab de şov yapmış

Altında bi şey aramaya gerek yok @denizz19 sıkıcı demişti Karagül'ün dün ki bölümü için....

Medcezir ve Acun alakasini tam anlamadim ac biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...