8 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

çakır ı öldürebilen bir dizi bu çakırı ötesi yok

aga leyla türküsü enfestir ilk çıktığında indirmiştim baya dinledim çok güzel

çakır ölmese polat asla gerçek başrol olamazdı çakırın gölgesinde kalırdı

onu öldürmeye cesaret ettiler mematiyi öldürmeye cesaret ettiler her ölen fenomen sonrasında izlenmez dendi rekor kırdı izlenmez dendi izlendi izleniyor izlenecek izlenir

Bence Seksenler ve Sakarya Firat aldiklari reytingleri sonuna kadar hak ediyorlar, aldiklari oranlarin dogru oldugunada inaniyorum.

Var mı böyle dizi be.Vadiden Başka Hiçbir Baktığım dizide böyle sahneler görmedim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
aga vadide polat kaç kez camiye gidip milyonlara örnek oldu ailesine bağlılığı babasına annesine saygısı müthiş ömer baba eskiden imamdı ezan okuyodu hep

Sende başvursana ya editörlüğe

Fener maçları çok monoton olduğu için izlenmiyor

polatın camiye gidişleri inciyi hamile bırakma ahlaksızlığı ile bitti
ikisinin etkisi biribirini götürdü

@yasin sakarya fırat dışında 5i geçen dizisi yoktur trt nin sbt şişirmesi dıında

Kurtlar Vadisi Pusu dün aksam ki bölümüyle resmen dagitti. 169.Bölüm her sahnesi ile kilitledi bizleri. Mac olmasaydi, Reyting tablosu nasil olurdu merak konusu gercekten...

aga vadide polat kaç kez camiye gidip milyonlara örnek oldu ailesine bağlılığı babasına annesine saygısı müthiş ömer baba eskiden imamdı ezan okuyodu hep

en büyük günahlardan biri bir insanı öldürmek polat istediği kadar ezan okusun cehenemin odunlarındandır kesin
))))

Son düzenleme:
reytingleri yeni gördüm ve artik vadinin önünü kesecek hicbisey yok helal pana maca ragman oranlarini arttirmis

Univ'de vadi lafi gectiginde herkez izleyeni dislar.. Bazilarinin durumunu hAyal edebilyorum 😀d eline, tost'unu almis tek basina kvp muzikleri dinliyo
Yoksa Sen Bizim Sınıftanmısın?O Elindeki Tostu yiyen hem de vadi müziği dinleyen benmiyim?Yoksa Sen Emremisin😱

- - - Ekleme - - -

Ama Adam İstanbullu
Ben Tek Değilmişim Demek

- - - Ekleme - - -

Pardon ya okumamışım
Üniteymiş

- - - Ekleme - - -

Elinde tostu vadi müziği dinliyor diyince hemen atladım.

adam haklı üni.de behzat ç.-yalan dünya-kuzey güney-leyla ile mecnun izlenir