Polat Şaşmaz
Favori Üye
Arkadaşlar Ben Dinliyorum Sizde Dinleyin Süper Bir Vadi Türküsü
Moderatörün son düzenlenenleri:
çakır ı öldürebilen bir dizi bu çakırı ötesi yok
Evet Çok Güzelaga leyla türküsü enfestir ilk çıktığında indirmiştim baya dinledim çok güzel
çakır ölmese polat asla gerçek başrol olamazdı çakırın gölgesinde kalırdı
her diziyi şişirselerdi direkt anlaşılırdısakarya fırat dışında yüksek reyting alan dizileri özellikle ab şişirme yapıyor seksenler ab de nerdeyse öbgz yi vadiyi geçcek bu gerçeçkçi mi sence?
- - - Ekleme - - -
rambo da başrol anakrakter kim vadiede kim polat sdda rambo gibi ölmüyor
Aynen.Vadide Aksiyon ve heyecan olduğu kadar Böyle Sahnelerde Çok Helal Olsunaga vadide polat kaç kez camiye gidip milyonlara örnek oldu ailesine bağlılığı babasına annesine saygısı müthiş ömer baba eskiden imamdı ezan okuyodu hep
Sende başvursana ya editörlüğeBence bu tartismalara bir nokta koymak gerekir.
- Beren Saat gercekten cok iyi bir oyuncu bunu kendisi gecen 3-4 sezonda ispatladi ama sadece iyi bir oyuncuyu Kurtlar Vadisi gibi fenomen haline gelmis bir dizinin üstünde tutmak ne kadar dogru acaba?
- Bazi Arkadaslar Kenan Imirzalioglu nu begenmiyormus. Aslinda onlara cevab vermek bile mantiksizlik olur ama neyse. Kendileri Karadayi nin 15 dakikasini izlerlerse bir oyunculuk nasil tavan yapar anlarlar. Eger kendisi iyi bir oyuncu olmasaydi halk tarafindan bu kadar benimsenmezdi. Bu arada Ezel in ilk sezonunda aldigi ödüller saymakla bitmez.
- Bazi arkadaslar Vadi nin rakibi yok demis ama Persembe günü TRT1 de yayinlanan ZKFO adli dizi Carsamba günü yayinlanan Sakarya Firat tan iki grubtada fazla reyting aliyor ( bunu bir Sakarya Firat fanatigi olarak söylüyorum ). Bu hafta dizi bir düsüs yasamis ama FB macinin etkisi var. Kanal D de yayinlanan UEK Total de Kuzey Güney ile nerdeyse ayni Reytingi aliyor. Daha gecen Haftaya kadar Twitter efsanesi Suskunlar vardi ( Hatta bazi arkadaslar Suskunlar Vadi yi ezecek diyorlardi, arkadaslarin ismi de aklimda). Neyse asil mesele su rakip makip önemli degil diziyi izlemek isteyen izler, mesela Carsamba günleri Sakarya Firat bittikten sonra MY veya KG 5-6 Reyting yükseliyorlarmi? Hayir. Gecen sezon Vadi olmadiginda FGSN de ciddi bir yükselis oluyormuydu? Hayir. Ayni sekilde FGSN olmadiginda Vadi de yükselis oluyormuydu? Hayir. Kimse burda kendi kendini kandirmasin. Total de Vadi AB de MY su anda Türkiye nin en fazla izlenen Dizileri. Ha Intikam gelince ne olur? Bence Vadi iki grubtada düsüs yasamaz asagi yukari ayni Reytinglerde kalir cünkü Vadi izleyen Intikam izlemez, Intikam izleyen seyirci Vadi izlemez, cünkü konu olarak ikisinin arasinda daglar var. Ama sunuda yine belirtmek istiyorum AB grubunda Intikam zirveyi alabilir cünkü AB de 10 Reytingin üstünü alan her dizi KVP yi gecer cünkü KVP nin AB deki kemik izleyicis 9-10 Reyting dir su anda. Arada bunun üstüne cikabilir ama onlar istisna cok önemli birsey olursa olur mesela Memati nin cenazesi.
- Bir anlamadigim konuda su. Kurtlar Vadisi 10. Sezonunda hala 12-13 Reyting alarak en fazla izlenen dizi oluyor ama bazi arkadaslar hala elestiriyor sanki ellerinde daha iyi reyting alan bir dizi var. Soruyorum Reytingleri kötü mü diye, Hayir diyor. Eee senin derdin ne deyince Senaryosu kötü diyor, nerden biliyorsun hani sen Vadi izlemiyordun yoksa izliyormusun deyince hayir izlemiyorum sadece 5 dakika bir göz attim diyorlar. Ya Allah rizasi icin bir insan 5 dakika bir diziyi izleyip Senaryo kalitesini nasil anlayabilir?
Sonra söyle böyle mantiksizliklar oluyor diyorlar. Eee olabilir bu bir dizi ve baslarkende tamamen hayal ürünü yaziyor burda olmayacakta nerde olacak? ama bunu diyen arkadaslar Rambo yu, Terminatör ü ve diger Hollywood filmlerini hayranlikla izliyorlar....
Elimden geldigince birseyleri anlatmaya calistim. Türkcemde bir yanlis varsa kusura bakmayin Almanyada dogdum büyüdüm ve yasiyorum. Evet bazen bizim vadiciler de yanlis konusuyor ve abartiyor ama digerlerininde onlardan asagi kalir yani yok.
aga vadide polat kaç kez camiye gidip milyonlara örnek oldu ailesine bağlılığı babasına annesine saygısı müthiş ömer baba eskiden imamdı ezan okuyodu hep
Yoksa Sen Bizim Sınıftanmısın?O Elindeki Tostu yiyen hem de vadi müziği dinleyen benmiyim?Yoksa Sen Emremisin😱Univ'de vadi lafi gectiginde herkez izleyeni dislar.. Bazilarinin durumunu hAyal edebilyorum 😀d eline, tost'unu almis tek basina kvp muzikleri dinliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?