Vallaha Bizim Okulda Böyle Çok Hoca Var.1.Fizikçi,2.Matematikçi,3.İngilizceci,4.Coğrafyacı
Derslerime giren öğretmenlerden vadici olanları bunlar
konumuz üni .lise de-ğil
Vallaha Bizim Okulda Böyle Çok Hoca Var.1.Fizikçi,2.Matematikçi,3.İngilizceci,4.Coğrafyacı
Derslerime giren öğretmenlerden vadici olanları bunlar
adam haklı üni.de behzat ç.-yalan dünya-kuzey güney-leyla ile mecnun izlenir
persembe reyting konusundayiz
Revan Mesajları Değişmiyon mu Daha Geçenlerde Yakupun mesajını değiştirdin Revan kendi mesajlarına dokunmuyor başkasına gelince değiştiriyor
Senin de her mesajda bana mesaj değiştirdin demen kışkırtıcı oldu. Hani bu kadar eminsen şikayet ette ceza alayım. Ben değiştirmedim diyorum. İnanmıyorsan git şikayet ette sen de rahatla ben de.
500 kez söylüyorum. Ben değiştirmedim. Kendimden eminim. Hani beyazsoydu? Şimdi Yakup mu oldu? Eğer bu kadar eminseniz şikayet edin de ceza mı alayım. Ben kendimden eminimRevan Mesajları Değişmiyon mu Daha Geçenlerde Yakupun mesajını değiştirdin Revan kendi mesajlarına dokunmuyor başkasına gelince değiştiriyor
"Vadi gelecek hafta daha da düşer" de, 100. sayfayı bulsun konu70 sayfayı bulmamış büyük hayal kırıklığı )
"Vadi gelecek hafta daha da düşer" de, 100. sayfayı bulsun konu
İşte bu mesajın geleceğini bildiğim için "daha" kelimesini kullandım. Eğer "daha olmasaydı" 85i falan bulurdu. "daha" kelimesinin de bi 15 sayfa konuşulacağını varsayarsak normal bile.Daha da derken bu hafta düştü mü
bazı alıngaç arkadaşlar olmasa 100ü bulur
sen yüreğinin götürdüğü yere gitalıngaç
oturgaçlı götürgeç gibi oldu
sen yüreğinin götürdüğü yere git