RüzgarGülü
Favori Üye
Bu tür mesajları buraya yazmassan daha iyi olur .Cumanız mübarek olsun
Bu tür mesajları buraya yazmassan daha iyi olur .Cumanız mübarek olsun
Belli bir süre içinde değiştirirsen iz çıkmaz.bu iddiayı atan ben değilim dediğim gibi böyle şeylerle ugraşmıyorum. ben değiştiripte iz olmayan mesaja raslamadım sen rasladıysan bilemem))) dedim ya şikayet etmem kafanı takmaaaaaa
Mod olsamda olmasamda konuya uygun yazmak en doğrusuWarlords bırak aga modluk ayaklarını doğal ol
Belli bir süre içinde değiştirirsen iz çıkmaz.
bu iddiayı atan ben değilim dediğim gibi böyle şeylerle ugraşmıyorum. ben değiştiripte iz olmayan mesaja raslamadım sen rasladıysan bilemem))) dedim ya şikayet etmem kafanı takmaaaaaa
madem modsun aydınlat o olayı. pazartesi reyting sayfası 12-13 sayfalarda oldu olay
Pazartesinden haberim yok ben izinliydim o günler . Şikayet edin bir durum varsamadem modsun aydınlat o olayı. pazartesi reyting sayfası 12-13 sayfalarda oldu olay
Ben revan mesajı değiştirdi dedim beyazsoyun değiştirdiği yazmıyodu yani suç yok bende
Pazartesinden haberim yok ben izinliydim o günler . Şikayet edin bir durum varsa
Sorunun varsa ilet yöneticilere sorunun kendin çözemezsin değil miYönetimden hiç memnun değilim
Pazartesi için değiştirse ne değiştirmese ne küfür edipte mi değiştiriyor hayır. Ee davanız ne ?şikayet etmedim zaten.. bi zahmet konuya girdin madem araştır diyorum değiştirmişmiyim değiştirmemişmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?