İşine gelince nasıl yuvarlaklaştırıyorsunmuhteseme laf atma aga oda ab de 15 aldı
İşine gelince nasıl yuvarlaklaştırıyorsunmuhteseme laf atma aga oda ab de 15 aldı
vadinin aldığı reklamı kazandığı parayı hiçbir dizi almıyo aga emin ol my ab de 60 da alsa vadiden az izlendiği gerçeğini hiçbir şey değiştiremez
Dila totalde yüksek çıkınca halkın çoğu izlemiş diyor, totali önemsiyorvadinin aldığı reklamı kazandığı parayı hiçbir dizi almıyo aga emin ol my ab de 60 da alsa vadiden az izlendiği gerçeğini hiçbir şey değiştiremez
Dila totalde yüksek çıkınca halkın çoğu izlemiş diyor, totali önemsiyor
İşine gelince de A/B daha önemli diyor
Men hiç bir zaman mesaj değiştirmem. Tespit eden şikayet ederdi, alırdım cezamı. Böyle bir şey olmadığı için ceza da almadım.mesaj değistirmiyorum senin gibi takas tespit etmisti geçen
en pahalı reklamı muhtesem alio ama dün full reklam bastıgı halde sbt 13:30 tns 11:70 ab sbt 16:26 tns 14:64 aldı rakamlar mütiş oda kesin ab de 12 üstüne çıkan baska dizi yok tutan yok ama yok ab grubu açık ara muhtesemi izlio bu hafta 15 i geçeçek ab de mütiş bir bölüm olacak totalde 12 alir havalar soguyor dogal olarak reytingler ucuo
Men hiç bir zaman mesaj değiştirmem. Tespit eden şikayet ederdi, alırdım cezamı. Böyle bir şey olmadığı için ceza da almadım.
Anladığım kadarıyla beyazsoyun bir mesajını alıntı yapmışım ve cevap vermişim. Sonra ben cevap verdikten sonra beyazsoy kendi mesajını değiştirmiş.
Tabii herkes beyazsoyun mesajını altına " bu mesaj beyazsoy tarafından değiştirilmiştir" kelimesini okuyamayacak kadar sinirli değildi.
Anladıysan ne mutlu...
ben kimseyi ağır küfür olmadikca şikayet etmem. don bak mesajı altında değiştırme yazsı yok . artık nasıl yaptın o da senin yeteneğin ))))
Hangi mesajmış o? Ben bir şey değiştirmedim. Bunun suç olduğunu biliyorum. Madem değiştirdiyime bu kadar eminsiniz benden size izin, şikayet edin alayım cezamı. Burada hiç bir şeyi kanıtlayacak değilim
- - - Ekleme - - -
Yanlış mesaj. Beyazsoy Starı övmedi ki? Karıştırdın galiba
Senin de her mesajda bana mesaj değiştirdin demen kışkırtıcı oldu. Hani bu kadar eminsen şikayet ette ceza alayım. Ben değiştirmedim diyorum. İnanmıyorsan git şikayet ette sen de rahatla ben de.her mesajında beni ve starı yan yana getirme bu gerçek olabilir ama bunu sürekli yansıtman kıskırtıcı olmaya basladi ..
Hangi mesajmış o? Ben bir şey değiştirmedim. Bunun suç olduğunu biliyorum. Madem değiştirdiyime bu kadar eminsiniz benden size izin, şikayet edin alayım cezamı. Burada hiç bir şeyi kanıtlayacak değilim
- - - Ekleme - - -
Yanlış mesaj. Beyazsoy Starı övmedi ki? Karıştırdın galiba
Senin de her mesajda bana mesaj değiştirdin demen kışkırtıcı oldu. Hani bu kadar eminsen şikayet ette ceza alayım. Ben değiştirmedim diyorum. İnanmıyorsan git şikayet ette sen de rahatla ben de.
ben bunları onemsem ister degistir ister degistirme ama dün (pazartesinin 12 yada 13 sayfasındakı mesajim) ben sık sık mesaj değiştirdıgım için ben degıstırmısım diye yazdım sonra mesaja baktım değişiklik izi yok ..
baskalarıda değiştirir bunları kafaya takımam önemli değil de sen mesajın altında beyazsoyca değiştirilmiş yazısını okumadınız mi dıyınce düzelteyım dedim. öyle bir yazı yok
Bazen iz olmaya biliyor. Eğer kafanızda en ufak bi şüphe varsa şikayet edin lütfen. Ben yapmadım diyorum. İftira atmak yerine şikayet etseni daha iyi olur. Nasılsa herşey belli olur