8 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

vadinin aldığı reklamı kazandığı parayı hiçbir dizi almıyo aga emin ol :D my ab de 60 da alsa vadiden az izlendiği gerçeğini hiçbir şey değiştiremez

vadinin aldığı reklamı kazandığı parayı hiçbir dizi almıyo aga emin ol :D my ab de 60 da alsa vadiden az izlendiği gerçeğini hiçbir şey değiştiremez
Dila totalde yüksek çıkınca halkın çoğu izlemiş diyor, totali önemsiyor

İşine gelince de A/B daha önemli diyor

mesaj değistirmiyorum senin gibi takas tespit etmisti geçen :)
Men hiç bir zaman mesaj değiştirmem. Tespit eden şikayet ederdi, alırdım cezamı. Böyle bir şey olmadığı için ceza da almadım.

Anladığım kadarıyla beyazsoyun bir mesajını alıntı yapmışım ve cevap vermişim. Sonra ben cevap verdikten sonra beyazsoy kendi mesajını değiştirmiş.

Tabii herkes beyazsoyun mesajını altına " bu mesaj beyazsoy tarafından değiştirilmiştir" kelimesini okuyamayacak kadar sinirli değildi.

Anladıysan ne mutlu...

en pahalı reklamı muhtesem alio ama dün full reklam bastıgı halde sbt 13:30 tns 11:70 ab sbt 16:26 tns 14:64 aldı rakamlar mütiş oda kesin ab de 12 üstüne çıkan baska dizi yok tutan yok ama yok ab grubu açık ara muhtesemi izlio bu hafta 15 i geçeçek ab de mütiş bir bölüm olacak totalde 12 alir havalar soguyor dogal olarak reytingler ucuo :d

sen vadici mıydin :)))

Men hiç bir zaman mesaj değiştirmem. Tespit eden şikayet ederdi, alırdım cezamı. Böyle bir şey olmadığı için ceza da almadım.

Anladığım kadarıyla beyazsoyun bir mesajını alıntı yapmışım ve cevap vermişim. Sonra ben cevap verdikten sonra beyazsoy kendi mesajını değiştirmiş.

Tabii herkes beyazsoyun mesajını altına " bu mesaj beyazsoy tarafından değiştirilmiştir" kelimesini okuyamayacak kadar sinirli değildi.

Anladıysan ne mutlu...

ben kimseyi ağır küfür olmadikca şikayet etmem. don bak mesajı altında değiştırme yazsı yok . artık nasıl yaptın o da senin yeteneğin :)))))

ben kimseyi ağır küfür olmadikca şikayet etmem. don bak mesajı altında değiştırme yazsı yok . artık nasıl yaptın o da senin yeteneğin :)))))

k-553702-alk%C4%B1%C5%9F_gif.gif

Hangi mesajmış o? Ben bir şey değiştirmedim. Bunun suç olduğunu biliyorum. Madem değiştirdiyime bu kadar eminsiniz benden size izin, şikayet edin alayım cezamı. Burada hiç bir şeyi kanıtlayacak değilim

- - - Ekleme - - -

Yanlış mesaj. Beyazsoy Starı övmedi ki? Karıştırdın galiba :d

her mesajında beni ve starı yan yana getirme bu gerçek olabilir ama bunu sürekli yansıtman kıskırtıcı olmaya basladi ..

her mesajında beni ve starı yan yana getirme bu gerçek olabilir ama bunu sürekli yansıtman kıskırtıcı olmaya basladi ..
Senin de her mesajda bana mesaj değiştirdin demen kışkırtıcı oldu. Hani bu kadar eminsen şikayet ette ceza alayım. Ben değiştirmedim diyorum. İnanmıyorsan git şikayet ette sen de rahatla ben de.

Sakin. Yorum yazarken forum kurallarını geçin öncelikle insanın insana saygı duyması lazım. Hiç kimseye tolerans yoktur. Birbirinize yok kışkırtıcı yok şikayet et filan demenize gerek yok. Kafasında şüphe olan şikayet etsin!

Hangi mesajmış o? Ben bir şey değiştirmedim. Bunun suç olduğunu biliyorum. Madem değiştirdiyime bu kadar eminsiniz benden size izin, şikayet edin alayım cezamı. Burada hiç bir şeyi kanıtlayacak değilim

- - - Ekleme - - -

Yanlış mesaj. Beyazsoy Starı övmedi ki? Karıştırdın galiba :d

ben bunları onemsem ister degistir ister degistirme ama dün (pazartesinin 12 yada 13 sayfasındakı mesajim) ben sık sık mesaj değiştirdıgım için ben degıstırmısım diye yazdım sonra mesaja baktım değişiklik izi yok ..

baskalarıda değiştirir bunları kafaya takımam önemli değil de sen mesajın altında beyazsoyca değiştirilmiş yazısını okumadınız mi dıyınce düzelteyım dedim. öyle bir yazı yok

ben bunları onemsem ister degistir ister degistirme ama dün (pazartesinin 12 yada 13 sayfasındakı mesajim) ben sık sık mesaj değiştirdıgım için ben degıstırmısım diye yazdım sonra mesaja baktım değişiklik izi yok ..

baskalarıda değiştirir bunları kafaya takımam önemli değil de sen mesajın altında beyazsoyca değiştirilmiş yazısını okumadınız mi dıyınce düzelteyım dedim. öyle bir yazı yok

Bazen iz olmaya biliyor. Eğer kafanızda en ufak bi şüphe varsa şikayet edin lütfen. Ben yapmadım diyorum. İftira atmak yerine şikayet etseni daha iyi olur. Nasılsa herşey belli olur

Kurtlar Vadisi Pusu karşısında maç olmasına rağmen çok iyi gitmiş totalde 1. olmuş abde ise hemen maçın ardından gelmiş,
Umutsuz Ev Kadınları bence yanlış bir günde yayınlanıyor bu dizi cumartesi olsa iki kategoride 2. olur bence,
Ağır Roman her hafta farklı bir saatte yayınlandığı için bu sonuçlar normal bence. Kanal diziyi harcıyor bence , hemde kendi yapımı.
Veda için artık diyecek birşey yok normal bir dizi olsa devam etme ihtimali var ama dönem dizisi masraflı bir iş yakında final haberi çıkarsa şaşırmam,
Gündüz Kuşağının kralları Beni Affet, Unutma Beni, Müge Anlı ile Tatlı Sert, Esra Erol'la Evlen Benimle ve Arka Sokaklar(tkr) kanallarının yüz akı olmaya devam ediyorlar :)

Bazen iz olmaya biliyor. Eğer kafanızda en ufak bi şüphe varsa şikayet edin lütfen. Ben yapmadım diyorum. İftira atmak yerine şikayet etseni daha iyi olur. Nasılsa herşey belli olur

bu iddiayı atan ben değilim dediğim gibi böyle şeylerle ugraşmıyorum. ben değiştiripte iz olmayan mesaja raslamadım sen rasladıysan bilemem :)))) dedim ya şikayet etmem kafanı takmaaaaaa