8 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Sorunun varsa ilet yöneticilere sorunun kendin çözemezsin değil mi :)

- - - Ekleme - - -

Pazartesi için değiştirse ne değiştirmese ne küfür edipte mi değiştiriyor hayır. Ee davanız ne ?

madem senin için önemli değil niye girdin konuya kardeş :))))))

madem senin için önemli değil niye girdin konuya kardeş :))))))

Yahu ne kadar uzattınız. Warlords ne dedi ki?
Söylemekten yoruldum gerçekten, gidip kendim mi şikayet etsem? Ama kanıt için sizin şikayet etmeniz gerekir. Ya şikayet edin, ya da boşu boşuna konuyu uzatmayın

Mesajlarımı çarpıtma benim için önemli değil demedim ben sana. Ayrıca sorununuz ne ise şikayet et .
Konu amacından çıkmasın polemiğe girmiyorum.

"Pazartesi için değiştirse ne değiştirmese ne "
bu cümleden ne çıkıyor bu konu önemsiz diyorsun işte madem önemsiz konuya niye girdin biz aramızda konuşurduk :)))))))

[TABLE="class: cms_table, width: 630"]
[TR]
[TD="align: center"]32[/TD]
[TD="align: center"]FEAR FACTOR[/TD]
[TD="align: center"]FOX TV[/TD]
[TD="align: center"]08.11.2012[/TD]
[TD="align: center"]20:44:42[/TD]
[TD="align: center"]22:42:52[/TD]
[TD="align: center"]2,03[/TD]
[TD="align: center"]5,05[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

çoğumuz 30a hatta 50 ye giremez diyorduk. :)

Vadi bu sezo tum rakiplerini ezdi geçdi Helal olsun Pana Filme.
Kendi gununde "Suskunlar", "Ağir Roman", "Umutsuz Ev Kadinlari", "Kotu Yol", "Veda", "ZKFO" gibi dizileri ezdi geçdi UEK maçlarini demiyorum biler.
Haftalik reytinglerde ise "Muhteşem Yuzyil", "OBGZK", "Adini Feriha Koydum" , "Huzur Sokaği" , "Hayat Devam Ediyor" gibi dizileri ezib geçerek haftalik ve aylik reytinglerde bile birinçi olmayi başardi.Helal olsun Vadi Ekibine.
Bu sezon bizi kim tutar
[:'(]

"Pazartesi için değiştirse ne değiştirmese ne "
bu cümleden ne çıkıyor bu konu önemsiz diyorsun işte madem önemsiz konuya niye girdin biz aramızda konuşurduk :)))))))
Şimdi diyorsunki konuyu önemsememişim. Ama ben diyorumki siz pazartesi hadi onu geçtim salı bile şikayet etmemişsiniz. Olayı şu an çarpıtmanın gereği yok ve şu an bile şüphen varsa şikayet et diyoruz. Durduk yere ortada neden yokkken aynı cümleleri yazdırıyorsun bana .

Vadi geçen geçen hafta 12.23 almıştı, bu hafta geç saatte baslayınca .62 artmıs 21.45 olsa 13 ü görürmüş :)

Şimdi diyorsunki konuyu önemsememişim. Ama ben diyorumki siz pazartesi hadi onu geçtim salı bile şikayet etmemişsiniz. Olayı şu an çarpıtmanın gereği yok ve şu an bile şüphen varsa şikayet et diyoruz. Durduk yere ortada neden yokkken aynı cümleleri yazdırıyorsun bana .
yazılarımı okumadan mı yazıyon ya ben şikayet etmeyeceğim diyorum hatta ben revan mesajı değiştirmiş mi diye bak demiyorum ki sana .sen mesajlar kısa sürede değiştirilise değiştirildiği gözükmez dedin bende sana madem modsun yazısyı kendi yazımı değiştirmişmiyim bak dedim . konuyu uzatan sensin hem konuya giriyon hemde yardımcı olmuyon . amlamadık biz sizi :)))

vadi korkaklık sonucu yükselmiş totalde ab de iyi rakip olunca sonuç ortada tuş etmişi maç vadiyi
uek helal osun vadi gibi korkaklık yapıp saatini değiştirmemeiş :D
vedadan cacık olmaz< gibi artık
büyük risk kurnazlıkla uçmuş final kısmı
star dizisi vardı adını bile unuttum şu an baya gerilerde

- - - Ekleme - - -

fenerin maçı iddialı değildi zati 2-0 olmuş fener sıkıcı oyununu oynuyor yenecegı belli 60 dan sonra kim izler.. şöyle fener tur atlasın ozaman kurtları gerek :)))

bu arada polat ucuz ezel yöntemleriyle kurtuldu :))) ezel ne dızıymıs be :)))) herkese ilham oldu.
ezeli mi taklit etmiş anlamadım :ÇD

- - - Ekleme - - -

fenerin maçı iddialı değildi zati 2-0 olmuş fener sıkıcı oyununu oynuyor yenecegı belli 60 dan sonra kim izler.. şöyle fener tur atlasın ozaman kurtları gerek :)))

bu arada polat ucuz ezel yöntemleriyle kurtuldu :))) ezel ne dızıymıs be :)))) herkese ilham oldu.
ezeli mi taklit etmiş anlamadım :ÇD

fear factor cokta kotu gitmemis aslinda

- - - Ekleme - - -

Fener bahceyla vedanin alakasi yokki. aadece dedigom macon kvpyi gecmesi ve ben de bunu beklemezdim

şaşılacak bişey yok genelde (daha önceki perşembe maçlarında da da) maçların ikinci yarıları daha yüksek olur vadiyi geçen kısmı onlar olurdu. ama fener 2-0 yakalayıp sıkıcı bir maç çıkarıp topun arkasına geçip atak yapmayınca millet sıkıldı maçı bıraktı vadiye geçti. daha ciddi ve heycanlı bir rakip olsaydı vadinin işi çok zordu :)))

KVP,VE İNSAN ALDANDI VE İKİ DÜNYA ARASINDA İZLEMİŞTİM.
KVP TOTALDE İYİ GİTMİŞ A/B DE BİRAZ DÜŞÜK :(
İDA ATAĞA KALKMIŞ A/B DE :)
[TABLE="class: cms_table, width: 630"]
[TR]
[TD="align: center"]32[/TD]
[TD="align: center"]IKI DUNYA ARASINDA[/TD]
[TD="align: center"]SAMANYOLU TV[/TD]
[TD="align: center"]08.11.2012[/TD]
[TD="align: center"]18:48:56[/TD]
[TD="align: center"]19:49:53[/TD]
[TD="align: center"]1,85[/TD]
[TD="align: center"]6,19[/TD]