8 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

mehpare çok güzel kız aşık oldum kıza beren başlayana kadar mehpareyi seyretmek bana huzur veriyor
)

ihtiyar kadın tam bir cadaloz kıza her türlü eziyeti yapıyor adi moruk
)

Vadi düşmanları tamamen saçmalamaya başlamış. Eee kolay degil bu reytingleri yutmak
vadi kacti mactan diyorlar ama vadi macin son 15 dakikasina 2.3 Reyting fark attı!

testere nickli şahıs 15 leri görünce toz oluyo 9 dk reklamla 11 alınca çöküşlerde diyo ilginç tatmin meselesi

kurt vadicileriç oşturmaya çalışıyor ama kanıtısız vadiciler gibi dün hürrem intihara kalkıştı 18 i buldu reyting bugün vadi ekibi tehlkeye girdi topğluca 15 i buldu anca fark ortada tüm ekip bir hürrem etmiiyor

30 geçe başladı vadi

Vadi düşmanları tamamen saçmalamaya başlamış. Eee kolay degil bu reytingleri yutmak
vadi kacti mactan diyorlar ama vadi macin son 15 dakikasina 2.3 Reyting fark attı!

son 15 dakikası ben bile maçı bırakıp çay içiyordum artık maçın son 10 dakikasını kimse izlemezdi sonuç belliydi
)

ama vadinin kaçtığı bir gerçek ..

veda başladı ben kaçtım
)

bazıları vadi 20.50 başlasa maçla 1saat 10 dakika karşılacağının farkında değil galiba 21.30 a kadar reklamla geçerek 30 dk karşılaştı sadece korkaklığın zirve yaptığı yer

- - - Ekleme - - -

analyıp da anlamamazlıktan gerlme diye bi durum var duydun mu bilmem

ne bölüm be bu müziğe bitiyorum resmen yok böyle dizi yok yok

testere nickli şahıs 15 leri görünce toz oluyo 9 dk reklamla 11 alınca çöküşlerde diyo ilginç tatmin meselesi

sanırım bednen bahsediyor
)

çok zekiyim anlarım hemen
)

vadinin özetinde vadi izleyip yeni bölümü başladığında maç bittiği için foruma koşturmak bir meziyet olsa gerek
)

vadinin reytingleri milleti geçri vadi yine tahtında üstelik maçı ezerek

polat süper zeki helal olsun be