fatmagül geçen sene her maçta yayındayken maç günleri tatile giren bir dizi vardı hatırlıyormusun ))
Fatmagul 10 bolum sonra guluyodu kvp yok, dans ediyo yine kvp yok. Yengesi ilk defa bi iyilik yapiyo kvp yok 😀d
fatmagül geçen sene her maçta yayındayken maç günleri tatile giren bir dizi vardı hatırlıyormusun ))
@destere bırak şu diziyi yahu fragmanı gördüm bönbön bakıyordu başrol kız Bide ağir çekim değil haaa normal zaman akişinda.Kadının biri karşidan geliyor bağiriyor kız bi hizmetçiye(sanırım) bakıyor o ona bakıyor bi bağiran kadına 5-6 sn'ye öle bakişiyorlar.Okan başlasa varya o dizinin o sahnesiyle çok güzeldalga geçerdi medya arkasındaveda başladı ben kaçar ) kendinize iyi davranın az sonra burdayım )
Laf ağır gelince 360 derece döndün kuzey my rağmen ab 7 aldı öbgz rakipsiz 8-9 alıyo yazık
ben yuz kere saydim karsisindaki rakiplerini eger siz bu kadar anlatmaya hala anlamama cabasi icindeyseniz , disardan bakilan haliniz duman bu hallerinize yazik...
vadi uçuyo operasyon sahnesinde 17 i geçecektir polatı aldığında ihtiyarlar reyting tavan yapacak off beee
aga ihtiyarın yanına polat gittiğinde bölüm biter
aga platı alcak daha çok var 16 kesin 17 olabilir
Evet 15 almis ben bunu inkar etmiyorum am siz nedense kvp korkudan yeni bolunu macin karsisina koymadigini bi turlu yediremiyip soyliyemiyosunuz..vadi anliklarda 15 i gecmedimi daha niye konusuyon ki ha gec baslatmis ha erken