8 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

mutluluktan insalar kendini kaybebiliyor sanırım sen düzeyli sevinenlerdensin ondan vadiyi açmadın :)))

atv reklamları maça yıgdı reklamsız gidiyor tabi vadi yükselecek :)))) vadi 50 dakika sonra reklam verdi bu bir rekor :)))))

teşekürler:))

yalnız Atv nin bu taktikleri hep karşısında rakip olmamasından dolayı tutuyor ocakta takla atma taktiği denesede boşa gidecektir çabası :))

Pessss vadi ozet 21.30 bitmis!! Mac ta 21.45 'te bitecek pess diyorum bi de strateji demiyomu takas.. Resmen korkudan napicaklarini sasirip titreme yapip bu korkaklik cozumunu bulmuslar..😀d:d guluyorum sadece

vadinin maçı ezdiği çok açık 4 ekimde maç 22.05 de idi vadi varken maç 13 göremedi vadi bitince 16 ya çıktı ve kıl payı 1.olabildi şimdi vadi karşısındaki hali ortada ezmiş resmen vadinin 1.liği kesinleşti :D

22:00 - 22:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 15.23 , 2) KANALD: 6.43 , 3) TRT1: 4.2 , 4) FOX: 2.21 , 5) SHOW: 1.55

Pessss vadi ozet 21.30 bitmis!! Mac ta 21.45 'te bitecek pess diyorum bi de strateji demiyomu takas.. Resmen korkudan napicaklarini sasirip titreme yapip bu korkaklik cozumunu bulmuslar..😀d:d guluyorum sadece
öbgzk ide korkusundan özetsiz yayınlanıyordu maçlar olduğunda... anca laf ypın siz

korkunun yeni ismi strateşi ve taktiktir .. rakibiyle karşılaşmaya cesaret edemeyenler saklanarak pusu kurar bunada strateji veya taktik diyorlar :))

off be 30 dk reklam girmeyince ne hale getirdik ortalığı 17 geliyo beyler dağılın vadi eziyo maç falan takmıyo :d

Kurtlar yine rekora gidiyor. Şu an totalde 15.17 rating, AB'de 12.30 ratingle açık ara birinci sırada

FOX Persembe gününüde kurtardı sayılır. Fear Factor Extreme baya başarılı gitti.

vadi uçuyo konuda bi yakup kaldı o da birazdan tüyer :d :d

- - - Ekleme - - -

22:00 - 22:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 15.23 , 2) KANALD: 6.43 , 3) TRT1: 4.2 , 4) FOX: 2.21 , 5) SHOW: 1.55

efsane de acıma duygusu yokkk resmen eziyo geçiyo yok böyle bişey :D

FB ve Vadi nin son 15 dakikasi karsi karsiya geldi Vadi 2 Reyting fark atti artik kiskancliktan iyice camura yatmaya başladiniz. Helal olsun Vadi, helal olsun Pana dizi 15 Reytingi gördü dizilerden sonra FB macinida ezdi.

öbgzk ide korkusundan özetsiz yayınlanıyordu maçlar olduğunda... anca laf ypın siz

Ben zaten obgzk'nin boyle bisey yapmadigini soylemiyorum takas kiniyodu ya boyle hareketleri, simdi de kvp'nun boyle hareket etmesini istiyo'ya. Ben onu cozemedim, bilip bilmeden lafa karisma ilk bi oku :d

Starda ki sıradaki kurban Ağır Roman Yeni Dünya.. listede yok artık giremezde :) bitmesi çok yakındır

bize maç da işlemiyo artık polatı alacakları yer 17 gelecektir :D

korkunun yeni ismi strateşi ve taktiktir .. rakibiyle karşılaşmaya cesaret edemeyenler saklanarak pusu kurar bunada strateji veya taktik diyorlar :))

Sanki takas'in beyin dalgalarini okudun bana:) persembe rakip yok ki suraya bak.. Her dizi sali yada cars olucagina persembe olsaydi.. Neyse son 2 ay'lari kalmis cocuklarin ocak'ta yine yoklari oynarlar :d

- - - Ekleme - - -

vadi uçuyo konuda bi yakup kaldı o da birazdan tüyer :d :d

- - - Ekleme - - -

efsane de acıma duygusu yokkk resmen eziyo geçiyo yok böyle bişey :D

tuymeyi sen benden iyi yaparsin :d