8 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

emremereu nun dizi yorumkonusu açmasına gerek yok bazı arkadaşlar kendi bildiklerini okuyor gene

oha ırak müziği yok böyle dizi enfesto süper ötesi

41 geçe yine reklam off be maç bitti reklamlar başladı yine aynı tas aynı hamam ama bölüm o akdar inanılmaz güzel ki reklamlar bile bozamaz süper ötesi

kurt vadicileriç oşturmaya çalışıyor ama kanıtısız vadiciler gibi dün hürrem intihara kalkıştı 18 i buldu reyting bugün vadi ekibi tehlkeye girdi topğluca 15 i buldu anca fark ortada tüm ekip bir hürrem etmiiyor:D
merak etme xemrex bir ara polatda intihara kalkar 18 i geçer o vakit...

KVP, AB grubunda Muhtesem Yüzyil'i geçemez bence ama TOTAL grubunda yine lider olur.

muhteşemin 18lik reytingine yaklaşamamış vadi :D tüm ekip bir hürrem etmiyo alın size gerçek tabi gene komuyuy değiştirmezsenixz

ya allahini seversen bunu yazarken ciddimisin bana söylermisin? MY AB de 18-19 reytingi gördü Total de 12 nin üstüne zor cikiyor. Bana ortalamada 15 veya 14 aldigini gösterebilirmisin? Hadi gectim onlari 13 göster

ya allahini seversen bunu yazarken ciddimisin bana söylermisin? MY AB de 18-19 reytingi gördü Total de 12 nin üstüne zor cikiyor. Bana ortalamada 15 veya 14 aldigini gösterebilirmisin? Hadi gectim onlari 13 göster

dün 14.68 aldı 3 dilimde 12 yi geçti yeter de artar:D

- - - Ekleme - - -

merak etme xemrex bir ara polatda intihara kalkar 18 i geçer o vakit...

polatın hayatı hep tehlikede rekor kıramdıysa hiçbirinde intihar etse kaç yazar

- - - Ekleme - - -

Birşey soracam desdesteron erkek mi kız mı?

forumdaki destesderon mu fen dersindeki mi?