Aaa olmaz iş ahlakına uymaz alamazsınBelki sevgilimi işe aldım ne biliyonHemen bi sapıklık yaftası yap
Aaa olmaz iş ahlakına uymaz alamazsınBelki sevgilimi işe aldım ne biliyonHemen bi sapıklık yaftası yap
Aaa biz başka biz yaparsak sorun olmaz
Diyorum totoşun algisi güclü
Malesef öyle evde kaldığıma bazen ina nır gibi oluyorum onun yüzündenDiyorum totoşun algisi güclü
ben inanıyorum😱 @xemrexxx Köylü güzeli oldugundan evde kalmaman lazımdıMalesef öyle evde kaldığıma bazen ina nır gibi oluyorum onun yüzünden
Millete kalsa kalmıyordum tabi ama ben kendim bilinçli davrandım
Erkek olsaydın doğru diyorsun kız derdimMillete kalsa kalmıyordum tabi ama ben kendim bilinçli davrandımAaa kalmışta değilim tabi
30 a kadar yolu varErkek olsaydın doğru diyorsun kız derdim
Ne ara başkan yardımcısı yaptın beni niye haberim yokHayır ben kendime ne çay taşıtcamBenim sekreterim var o bana çay geitiryor@eskici sana çay getirir beni ziyarete gelirsen
@gözlemci Ortada görünmüyor senden iyi Tilki Kız avlama başkan yardımcısı mı bulacamNe ara başkan yardımcısı yaptın beni niye haberim yok
Ben çaycılık yapmam zaten Başkan yardımcılığı iyidir@gözlemci Ortada görünmüyor senden iyi Tilki Kız avlama başkan yardımcısı mı bulacam@Forumdash da çaycılık teklifik ediyor artı olarak sarkıntılık ediyormuş çalışanlarına iffetidne tehrikede
Koskoca eskiciye çaycılık yakışmaz zaten Holding müdürlükleri yakışırBen çaycılık yapmam zaten Başkan yardımcılığı iyidir
Ağzından bal damlıyor ÇikoKoskoca eskiciye çaycılık yakışmaz zaten Holding müdürlükleri yakışır
Başkan yardımcısı değil, çaycı olucaksın ama @Çiğdem- e servis yapıcaksın. Acı kahveni içmek istiyormuşNe ara başkan yardımcısı yaptın beni niye haberim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?