Sekreterime söylim de yurtdişina Mipcom'a gittiğimi söylesin @xemrexxxİş aramaya gelmiştir senin kapına ama benim işim var zaten uğramam oralara
Sekreterime söylim de yurtdişina Mipcom'a gittiğimi söylesin @xemrexxxİş aramaya gelmiştir senin kapına ama benim işim var zaten uğramam oralara
İşe alın belki iyi gelir sizeSekreterime söylim de yurtdişina Mipcom'a gittiğimi söylesin @xemrexxx
Sekreterime söylim de yurtdişina Mipcom'a gittiğimi söylesin @xemrexxx
Maatbacı başı yapsana @xemrexxx i @Forumdash Her gün 10-20 tane haber uydurur kaynağa gerek yokİşe alın belki iyi gelir size
Timur'u bile yanıma yaklaştırmıyorum düşün. @xemrexxx tüm uursuzlugunu adama bulaştirmiş timurdan bana geçmesin şimdiİşe alın belki iyi gelir size
Lehimize değil alehimize haber açar o Siz klubunuze alın. a4 kağida bastiği yazıları ormandaki ağaçlara yapiştirirMaatbacı başı yapsana @xemrexxx i @Forumdash Her gün 10-20 tane haber uydurur kaynağa gerek yok
Maatbacı başı yapsana @xemrexxx i @Forumdash Her gün 10-20 tane haber uydurur kaynağa gerek yok
Haber şirketi mi ayoll bunların şirketTimur'u bile yanıma yaklaştırmıyorum düşün. @xemrexxx tüm uursuzlugunu adama bulaştirmiş timurdan bana geçmesin şimdi
Haber şirketi mi ayoll bunların şirket
Hertürlü sahtekarlık hile dönüyor bunların şirketindeLehimize değil alehimize haber açar o Siz klubunuze alın. a4 kağida bastiği yazıları ormandaki ağaçlara yapiştirir
Değil de basın bildiri merkezimiz var😛Haber şirketi mi ayoll bunların şirket
Siz Emre'yi senarist olarak alın en iyisiDeğil de basın bildiri merkezimiz var😛
Şirketimizi bilmiyorsun işte Paralel yapımız var doğru ama Burak ve Gökçe'yı sızdırdılar sadece @eskiciHertürlü sahtekarlık hile dönüyor bunların şirketinde
Bi dizi yapmişti en son ben komalık olmuştum @destere ziyarette gelmiş, üstüme oturmuş beni öldürmüştü. Olmaz olsun öyle senaryoSiz Emre'yi senarist olarak alın en iyisi
Şirketimizi bilmiyorsun işte Paralel yapımız var doğru ama Burak ve Gökçe'yı sızdırdılar sadece @eskici
Şirketin patronu ismini bile gizliyor kesin bunlar karanlık iş çeviriyorlarÖyle mi Faruk bey @Forumdash
Herşeyi kahve içerken anlatırım bigün @eskiciŞirketin patronu ismini bile gizliyor kesin bunlar karanlık iş çeviriyorlar
İsmimi öğrendik işte gizlese ne olurŞirketin patronu ismini bile gizliyor kesin bunlar karanlık iş çeviriyorlar
Senin de kaliten belli oldu İyi ki çaycılıga almamişim. Kaçak çay yapardın bu kalitesizlikleNe güzel işte değişik senaryolar izler insanlar
Aslında sizin şirkete bir çeki düzen verirdim gelsem ama uğraşamam daha önemli işlerim varSenin de kaliten belli oldu İyi ki çaycılıga almamişim. Kaçak çay yapardın bu kalitesizlikle
Tilki kızı ormanda ararken ço mantar yediniz heralde @Çiğdem- çok önemlii işi varmişAslında sizin şirkete bir çeki düzen verirdim gelsem ama uğraşamam daha önemli işlerim var