Eskicilik sizin işten daha önemli tabiTilki kızı ormanda ararken ço mantar yediniz heralde @Çiğdem- çok önemlii işi varmiş
Eskicilik sizin işten daha önemli tabiTilki kızı ormanda ararken ço mantar yediniz heralde @Çiğdem- çok önemlii işi varmiş
Tilki kızı ormanda ararken ço mantar yediniz heralde @Çiğdem- çok önemlii işi varmiş
Aaa doğru bence de önceden ismi ifşalandığı için demeye utanıyorİsmimi öğrendik işte gizlese ne olur
Zamanında söyleseydi böyle olmazdı işteAaa doğru bence de önceden ismi ifşalandığı için demeye utanıyor
Aaa doğru bence de önceden ismi ifşalandığı için demeye utanıyor
Yeni senaristim belli oluyorZamanında söyleseydi böyle olmazdı işte
Pilot bölümü yazıp DM'den atın bana okuyim Önce forumda yayınlar sonra TV'de yayınlarız. Olmadı puhuya cekerizBiz bir senaryo yazsak sizin şirkete iyi gelir aslında @Çiğdem-
Puhuya çekersiniz tv ye pek gitmez sanırım bizim yazacağımız diziPilot bölümü yazıp DM'den atın bana okuyim Önce forumda yayınlar sonra TV'de yayınlarız. Olmadı puhuya cekeriz
FF bile çok size de işte hatır gönül belasıPuhuya çekersiniz tv ye pek gitmez sanırım bizim yazacağımız dizi
Yeni senaristim belli oluyor
Çaycılıktan daha iyi teklif senaristlik yapabiliriz Şirketini batırırız sonra kulubumuze çaycı alırız Faruk beyiBiz bir senaryo yazsak sizin şirkete iyi gelir aslında @Çiğdem-
Bizim yazdığımız diziyi tv de yayınlamaya kalksa aldığı cezalarla batar zatenÇaycılıktan daha iyi teklif senaristlik yapabiliriz Şirketini batırırız sonra kulubumuze çaycı alırız Faruk beyi
@pompy Gibi bir se narist dururkan bize yakışm az @Forumdash a onu öneriyorumBizim yazdığımız diziyi tv de yayınlamaya kalksa aldığı cezalarla batar zaten
O daha iyi gelir Faruk beyin hakkından bom balı çay verir @ForumdashHaklısın tabi biz @pompy reyizin eline su dökemeyiz
Çayın içine bomba koymak reyiz onu da yapar vallaO daha iyi gelir Faruk beyin hakkından bom balı çay verir @Forumdash
Yeni biri bulurum yakında, Meriç Aral'ı baya profil yaptım zaten. Değişiklik şart oluyor.
Özlettim dimi.
Hep o mu kıskanacak biraz da kıskanılmak neymiş öğrensin diyorsun yani
Sübliminal mesajların efsane.
Hahaha Aaa evet birazda onu şımartalım kayışları yerinde dursun @Harunnn60
Sekreterime söylim de yurtdişina Mipcom'a gittiğimi söylesin @xemrexxx
Maatbacı başı yapsana @xemrexxx i @Forumdash Her gün 10-20 tane haber uydurur kaynağa gerek yok
kız 50 tane etiket gelmiş ben de burcuyla buğra dizide soyundu sandım o ka bildirim gelince konudanallah sizi bildiği gibi yapsın.ss
@Forumdash Seni şirketinde görmek istiyormuş Maatbacı başı olarak senden iyisini düşünemiyormuş @eskicikız 50 tane etiket gelmiş ben de burcuyla buğra dizide soyundu sandım o ka bildirim gelince konudanallah sizi bildiği gibi yapsın.ss
Orman klübnün matbasına atamiştim. Demek yolu bulamamiş. Konum at coucga@Forumdash Seni şirketinde görmek istiyormuş Maatbacı başı olarak senden iyisini düşünemiyormuş @eskici
Hahahah one beOrman klübnün matbasına atamiştim. Demek yolu bulamamiş. Konum at coucga