Aaa olmaz iş ahlakına uymaz alamazsınBelki sevgilimi işe aldım ne biliyon Hemen bi sapıklık yaftası yap
Aaa olmaz iş ahlakına uymaz alamazsınBelki sevgilimi işe aldım ne biliyon Hemen bi sapıklık yaftası yap
Aaa biz başka biz yaparsak sorun olmaz
Malesef öyle evde kaldığıma bazen ina nır gibi oluyorum onun yüzündenDiyorum totoşun algisi güclü
ben inanıyorum😱 @xemrexxx Köylü güzeli oldugundan evde kalmaman lazımdıMalesef öyle evde kaldığıma bazen ina nır gibi oluyorum onun yüzünden
Millete kalsa kalmıyordum tabi ama ben kendim bilinçli davrandım Aaa kalmışta değilim tabiben inanıyorum😱 @xemrexxx Köylü güzeli oldugundan evde kalmaman lazımdı
Erkek olsaydın doğru diyorsun kız derdimMillete kalsa kalmıyordum tabi ama ben kendim bilinçli davrandım Aaa kalmışta değilim tabi
30 a kadar yolu varErkek olsaydın doğru diyorsun kız derdim
@gözlemci Ortada görünmüyor senden iyi Tilki Kız avlama başkan yardımcısı mı bulacam @Forumdash da çaycılık teklifik ediyor artı olarak sarkıntılık ediyormuş çalışanlarına iffetidne tehrikedeNe ara başkan yardımcısı yaptın beni niye haberim yok
Ben çaycılık yapmam zaten Başkan yardımcılığı iyidir@gözlemci Ortada görünmüyor senden iyi Tilki Kız avlama başkan yardımcısı mı bulacam @Forumdash da çaycılık teklifik ediyor artı olarak sarkıntılık ediyormuş çalışanlarına iffetidne tehrikede
Koskoca eskiciye çaycılık yakışmaz zaten Holding müdürlükleri yakışırBen çaycılık yapmam zaten Başkan yardımcılığı iyidir
Ağzından bal damlıyor ÇikoKoskoca eskiciye çaycılık yakışmaz zaten Holding müdürlükleri yakışır
Başkan yardımcısı değil, çaycı olucaksın ama @Çiğdem- e servis yapıcaksın. Acı kahveni içmek istiyormuşNe ara başkan yardımcısı yaptın beni niye haberim yok