Ne yani "taş" gibi ozan'ı eliyormusunNetten bile izlense 1 gün 3 dizi izlemek çok fazla oyüzden Çukur Söz izlemeye devam ederim bu diziyi eliyorum malesef
Senin derdin anlaşıldı anlıyorum seniYer Gök Aşk'tan beri Pazartesi dizi tutturamadı FOX. Yasak Elma'ya güveniyorum.
1 Günde 3 dizi olmaz bu dizi dediğim gibi zirve hedeflemiyor @eskici Pazartesi olsun diyordu oturup tek başına izlesinNe yani "taş" gibi ozan'ı eliyormusun
Senin derdin anlaşıldı anlıyorum seni
Aserat'ta Gülizar'dan dolayı yapıyor ozaman
Aynı gün izleyecen diye bi kaide mi var İlk bölüme bakıyoruz cnm mırın kırın etme Söz izleme bi hafta1 Günde 3 dizi olmaz bu dizi dediğim gibi zirve hedeflemiyor @eskici Pazartesi olsun diyordu oturup tek başına izlesin
Kırgın Çicekler'e de laf atıyordu kapağı gördü bugünYasak Elma'ya taktı klişe diyor.
Aynı gün değil zaten Çukur canlı izleyip Söz ü Pazartesine kadar netten bakıyordum ama vakit bulmak sıkıntılı birde 8.Günle uğraşamam Pazartesi olarak kendileri kaybettilerAynı gün izleyecen diye bi kaide mi var İlk bölüme bakıyoruz cnm mırın kırın etme Söz izleme bi hafta
Sözü bi haftada mı izliyorsun 😱 O diziyi zoraki izliyorsun işte bırak gitsinAynı gün değil zaten Çukur canlı izleyip Söz ü Pazartesine kadar netten bakıyordum ama vakit bulmak sıkıntılı birde 8.Günle uğraşamam Pazartesi olarak kendileri kaybettiler
Aaa netten izlediğim tek dizi aynı gün sadece Pazartesi 2 dizim var diğerleri tek dizi canlı izliyorum gidiyor Çukuru canlı izlediğim için Söz netten bakıyorum ama netten türk dizisi izlemek çok zor vakit bulamıyorsun oyüzden ona birde 8.Günü ekleyemem 1 hafta bakamazsam 2 bölüm birikirSözü bi haftada mı izliyorsun 😱 O diziyi zoraki izliyorsun işte bırak gitsin
@vadikızı ablandan taktik al yorma beni...Aaa netten izlediğim tek dizi aynı gün sadece Pazartesi 2 dizim var diğerleri tek dizi canlı izliyorum gidiyor Çukuru canlı izlediğim için Söz netten bakıyorum ama netten türk dizisi izlemek çok zor vakit bulamıyorsun oyüzden ona birde 8.Günü ekleyemem 1 hafta bakamazsam 2 bölüm birikir
@vadikızı ablandan taktik al yorma beni...
Sonraki bölümler de yüksek gitmeyecek zaten.Zehra kaldı Gülizar gitti yalnız. İlk bölüm yüksek başlamaz zaten Elma söyleyeyim.
Benim öyle vaktim yok cnm oyüzden 8.Gün kaybetti bence sende izleme@vadikızı ablandan taktik al yorma beni...
Söz'ü bırak işte sıkmıştır o dizi. İki Ay Yapım dizisiyle birden kaliteye doy.Netten bile izlense 1 gün 3 dizi izlemek çok fazla oyüzden Çukur Söz izlemeye devam ederim bu diziyi eliyorum malesef
Aaa Söz bu sezon biterse olabilir ama Pazartesi hangi akılla seçtiniz anlamak zor @ForumdashSöz'ü bırak işte sıkmıştır o dizi. İki Ay Yapım dizisiyle birden kaliteye doy.
Sen de beni mi caydırmaya çalişiyorsunBenim öyle vaktim yok cnm oyüzden 8.Gün kaybetti bence sende izleme
Ne zaman olaya el atıcan diye bekliyordum. Yoksa etiket bombardımanı yapıcaktım. İkna et şunu Hatır sok araya bişey yapSöz'ü bırak işte sıkmıştır o dizi. İki Ay Yapım dizisiyle birden kaliteye doy.
Aaa bence seninde hevesin kaçtı boşuna kıvırtmaSen de beni mi caydırmaya çalişiyorsun
Ne zaman olaya el atıcan diye bekliyordum. Yoksa etiket bombardımanı yapıcaktım. İkna et şunu Hatır sok araya bişey yap
Ben seçmedim. @Aserat kumpas yapmiş Biliyorsun ben cuma istiyordum.Aaa Söz bu sezon biterse olabilir ama Pazartesi hangi akılla seçtiniz anlamak zor @Forumdash
Sen izle işte sanki ev işi dışında yapacak önemli bir şeyin yok zaten. İskender'ini kaçırmak olmaz.Aaa Söz bu sezon biterse olabilir ama Pazartesi hangi akılla seçtiniz anlamak zor @Forumdash