Hahaha Aaa evet bir işe yarıyor ara sıraDoğru unutmuşum oda Aleynayı sevmiyordu. TKA klubunuzu ateşe vereceğim çok yakında bekleyin @eskici
Dur bakalım hemen işe aldığını nerden çıkardın düşünmek lazım biraz
@xemrexxx Kene gibi yapışıyor insana
O açıdan düşününce mantıklı tabi@xemrexxx Kene gibi yapışıyor insanaSalarım Tilki Kızın başına hem biz rahat ederiz hem o uğraşsın birazda
Tek başına bitirir onu cnm @Forumdash ın isminide o ifşa etmişti Devlet bile bilmez Forumdashın ismini mesalaO açıdan düşününce mantıklı tabi
Bize de zararı olabilir ama dikkat etmek lazımTek başına bitirir onu cnm @Forumdash ın isminide o ifşa etmişti Devlet bile bilmez Forumdashın ismini mesala
Bu sayede bizle daha az uğraşır belkiBize de zararı olabilir ama dikkat etmek lazım
Dene bakalım o zamanBu sayede bizle daha az uğraşır belki
Tabi cnmTek başına bitirir onu cnm @Forumdash ın isminide o ifşa etmişti Devlet bile bilmez Forumdashın ismini mesala
İçinize nasıl bir ılan soktugunun farkında değilBize de zararı olabilir ama dikkat etmek lazım
kız 50 tane etiket gelmiş ben de burcuyla buğra dizide soyundu sandım o ka bildirim gelince konudanallah sizi bildiği gibi yapsın.ss
@Forumdash Seni şirketinde görmek istiyormuş Maatbacı başı olarak senden iyisini düşünemiyormuş@eskici
emre tosbağası benden alıntı yapmış ama benim mesaj hogathanın 90 bininci şeysini kutlama mesajı ? bu konuyla alakası ney anlamadımOrman klübnün matbasına atamiştim. Demek yolu bulamamiş. Konum at coucga
kız 50 tane etiket gelmiş ben de burcuyla buğra dizide soyundu sandım o ka bildirim gelince konudanallah sizi bildiği gibi yapsın.ss
@Forumdash Seni şirketinde görmek istiyormuş Maatbacı başı olarak senden iyisini düşünemiyormuş@eskici
emre tosbağası benden alıntı yapmış ama benim mesaj hogathanın 90 bininci şeysini kutlama mesajı ? bu konuyla alakası ney anlamadımOrman klübnün matbasına atamiştim. Demek yolu bulamamiş. Konum at coucga
hiçbişey anlamamak benemre tosbağası benden alıntı yapmış ama benim mesaj hogathanın 90 bininci şeysini kutlama mesajı ? bu konuyla alakası ney anlamadım
neyse boşver aynı durumdayız nasıl olsahiçbişey anlamamak ben
hiçbişey anlamamak ben
@Forumdash ın kafası gidik bu günlerdeemre tosbağası benden alıntı yapmış ama benim mesaj hogathanın 90 bininci şeysini kutlama mesajı ? bu konuyla alakası ney anlamadım
Geldiğine göre Jessiyi izledin?neyse boşver aynı durumdayız nasıl olsabu arada forum bile benim gelmemi hoş karşılamadı ben geldim forum çöktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?