Bakalım sen izleyecebilecek misinEcünnü bir işe yar inş @Aserat 40 yılın başı kaliteli bir dizi izler
Fragman gibi aksiyonsa izlenirBakalım sen izleyecebilecek misin
Ben de öyle düşünüyorum bu fragmanı görünce diziyi izleyesim geldiFragman gibi aksiyonsa izlenir
Muhteşem güzelliğiyle çatlatacak seni oh oh.Bunun olduğunu gerçekten unutmuşum hatta @Aserat a sen butür dizi izlemezdin ne oldu diye soracaktım o yazmış ben sormadan
Sen öyle san.
Kırgınları bitirip Sözün ayağını kaydırıp Çukur'u 3 grupta lider yapmak amacım@Forumdash Emrahı Pazartesiye atıp Kırgın Çiçekleri bitiricekmiş
Biricikmi Aaa o kızın olduğunu unutmuşum ben bu dizide , tanıtımda tek İskenderi görünce
@eskici @Forumdash
Kanalına göre aşırı güzel durmuşMuhteşem güzelliğiyle çatlatacak seni oh oh.
Sen öyle san.
Her kanalda aşırı güzel bir kere.Kırgınları bitirip Sözün ayağını kaydırıp Çukur'u 3 grupta lider yapmak amacım@eskici
Kanalına göre aşırı güzel durmuşUmarım bi BSAG olmaz
Yapmaa EDHO izlemiyorum ama Deniz Çakır kanalın PR'ı bi kereHer kanalda aşırı güzel bir kere.ATV'de doğru düzgün güzel kadın bile yok Burcu kalite katacaktır.
Deniz Çakır ve Sanem Çelik dışında o kadar güzel biri yok zaten onlar da Burcu'dan büyük. Kendi yaşının en güzeli olarak arzı endam edecek.Yapmaa EDHO izlemiyorum ama Deniz Çakır kanalın PR'ı bi kereŞuan SAK izlediğimden dolayı Nefes'i oynayan kızı da listeye eklemek istiyorum sanki
Hadi bakalım Çağrı'dan bolcana dergi pozu kalitesinden güzellikler bekliyorumDeniz Çakır ve Sanem Çelik dışında o kadar güzel biri yok zaten onlar da Burcu'dan büyük. Kendi yaşının en güzeli olarak arzı endam edecek.
Sen böyle diziler izlemezsinMuhteşem güzelliğiyle çatlatacak seni oh oh.
Sen öyle san.
Tutmaz bence bu dediğinKırgınları bitirip Sözün ayağını kaydırıp Çukur'u 3 grupta lider yapmak amacım@eskici
Kanalına göre aşırı güzel durmuşUmarım bi BSAG olmaz
Stratejim mi?Sen böyle diziler izlemezsin
Tutmaz bence bu dediğin
Perşembe yapın gitsin işte şu diziyi en iyisi oGörecizzz
Perşembe Kolibanın kendi dizisi varPerşembe yapın gitsin işte şu diziyi en iyisi o
2 haftaya tarihimiz belli olcak nasilsa az daha sikin dişinizi
Ne yapalım dişimizi2 haftaya tarihimiz belli olcak nasilsa az daha sikin dişinizi
sikin dişiniziNe yapalım dişimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?