Bizden önce fark etmen yaptığın hatayı değiştirmez amaKendi kendime Salı olursa izleyemem diyordum sonra aynı gün değilmi bunlar dedim
Çok şükür siz fark etmeden ettim bu sefer@Forumdash
Bizden önce fark etmen yaptığın hatayı değiştirmez amaKendi kendime Salı olursa izleyemem diyordum sonra aynı gün değilmi bunlar dedim
Çok şükür siz fark etmeden ettim bu sefer@Forumdash
Hahah Aaa iyi yönden bakalım Salı olamıcak onu anladımBizden önce fark etmen yaptığın hatayı değiştirmez ama
Bence perşembe olur hem daha boş bir gün hem de pazartesi Ay yapımın çakma bir dizisi varHahah Aaa iyi yönden bakalım Salı olamıcak onu anladım
Çarşamba zaten olamaz , İnş Kırgın Çiçekleri bitirip bunuda Pazartesi yapmazlar Kenanda Pazartesi gelmeyi düşünüyor zaten
Kanatsız Kuşlar yokmu ogünBence perşembe olur hem daha boş bir gün hem de pazartesi Ay yapımın çakma bir dizisi var
Emrah Kanatsız reyizlerden daha çok izleniyor sen yanlış görmüşsün herhalde reytingleri yani Emrah'ı şutlamak mantıksız olurKanatsız Kuşlar yokmu ogünZaten kanalın Eşkiya ve Karadeniz dizisiyle birlikte iyi reytingli 3.dizisiDiğer dizileri bu yıl dökülüyorBen Emrahı şutlar Cumaya alırdım tahminimi öyle kullanayım
Kanatsız Kuşlar totelde sıralama olarak zirveye oynuyor Bizim Hikaye ile ama Emrah geçen yıl totelde liderdi şimdi sıralamada düştü ben atardım tekmeyiEmrah Kanatsız reyizlerden daha çok izleniyor sen yanlış görmüşsün herhalde reytingleri yani Emrah'ı şutlamak mantıksız olur
Yok ya kanatsızlar düşmeye başladı zirve günleri geride kaldı artık tüm gruplara bakınca Emrah daha iyi bir durumda görünüyor şu anKanatsız Kuşlar totelde sıralama olarak zirveye oynuyor Bizim Hikaye ile ama Emrah geçen yıl totelde liderdi şimdi sıralamada düştü ben atardım tekmeyi
Perşembede Vatanım Sensin var ama Cuma dizim yok oraya gelmeleri lazımYok ya kanatsızlar düşmeye başladı zirve günleri geride kaldı artık tüm gruplara bakınca Emrah daha iyi bir durumda görünüyor şu an
Sana göre mi hareket edeceklerPerşembede Vatanım Sensin var ama Cuma dizim yok oraya gelmeleri lazım
Cuma olursa 2 dizi arasında kalmamSana göre mi hareket edecekler
Orasını anladık ama adamlar sana göre mi hareket etsinler yani onu mu istiyorsun ellerine ne geçecek bunu yapıncaCuma olursa 2 dizi arasında kalmam
Nasıl ne geçecek ayoll tv den onları izlemiş olacamOrasını anladık ama adamlar sana göre mi hareket etsinler yani onu mu istiyorsun ellerine ne geçecek bunu yapınca
Çok mu önemli senin tv den onları izlemen internetten izlesen de olur yaniNasıl ne geçecek ayoll tv den onları izlemiş olacam
Bu reyting cihazları digitürk kullananları kapsıyormuş sanırım yanı reytinge etki ediyorum 1 kişi 1 kişidir hesabıÇok mu önemli senin tv den onları izlemen internetten izlesen de olur yani
O zaman bilemiyorum bak @Forumdash la konuş diziyi senin izleyebileceğin bir güne koysunlarBu reyting cihazları digitürk kullananları kapsıyormuş sanırım yanı reytinge etki ediyorum 1 kişi 1 kişidir hesabı
Paravlacıda çıkabilir zaten adını kimliğinide saklıyor @xemrexxx dediği gibi
Evet iyi dedikodu yaptık bugün kötü örnek oluyorsun banaParavlacıda çıkabilir zaten adını kimliğinide saklıyor @xemrexxx dediği gibi
Bu seferde döndük Forumdasha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?