8 Eylül 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

8 Eylül 2012 Cumartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Dallas (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Bir Şarkısın Sen (ATV)

• Mommo-Kız Kardeşim (TRT 1)

• Amistad (TRT 1)

• Korkusuz Korkak (STV)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .

her diziyi izliyorsun sende :)

her dizinin ilk bölümlerine bakarım iyiyse devam kötüyse sırf inat olsun diye izlemeye devam etmem bırakırım ama öbgz konusund ise farklı diziden soğumama rağmen her salı gözüm kayıyor diziye :))

Lale Devri yeni sezona iyi bir başlangıç yaparak Totalde zirvede yer almayı başardı. Dizi A/B'de ise 5. olarak zirveden uzak kaldı. Benzemez Kimse Sana Final bölümü A/B'de zirvede yer almayı başardı. Yarışma yazın aldığı reytingleri ile kanalını sevindiren yapımlardan biri oldu. Ben Bilmem Eşim Bilir yazın sürdürdüğü başarısını yeni sezonda da sürdürmeyi başardı ve her iki grupta da 2. olmayı başardı. Sultan geç saatte yayınlanan yeni bölümü ile 4. olmayı başardı, bu oranlar dizinin devam etmesini sağlar. Eve Düşen Yıldırım yeni sezona iyi bir başlangıç yapmayı başardı fakat dizi gelecek hafta başka bir günde ekrana gelecek. Dizinin yerine Show Tv iç yapımlar yarışması En Büyük Show ekranlara gelecek. Geçen sezon zorlu günde iyi oranlar almayı başaran Alemin Kralı yeni sezon kötü bir başlangıç yaptı. Dizinin gün seçiminin yanlış olduğunu söyleyebiliriz. Kemal Sunal'ın unutulmaz filmi Korkusuz Korkak 6. olarak Stv'yi sevindirdi. Gelecek hafta yeni sezona merhaba diyecek olan Şefkat Tepe'nin yeni sezona nasıl başlayacağı ise merak konusu. Fox Tv'deki Tepenin Gözleri filmi A/B'de 8. olarak dikkat çekti. Yine Kemal Sunal'ın unutulmaz filmlerinden Yedi Bela Hüsnü Totalde 20. olarak Kanal 7'ye göre iyi oranlar almayı başardı.

OLEYYYYYYYYYeve düşen yıldırım ın gün değimesi süper olcak benim için ♥ lale devri ile çakşmasın da... sağolasın arkdaşım yaa bu haberi vermen süper oldu