Lale Devri daha iyi sonuclar alabilirdi hata yaptı FOX yeni dizileri başlarken yapmaz umarım
izleyen izliyor fox un hatası olduğunu sanmıyorum.. dün gece geç saatte yayınlanan tepenin gözleri ilk 10 a girmişse demekki izleyici kaliteli yapımı buluyor saat kaçta olursa olsun ..
izleyen izliyor fox un hatası olduğunu sanmıyorum.. dün gece geç saatte yayınlanan tepenin gözleri ilk 10 a girmişse demekki izleyici kaliteli yapımı buluyor saat kaçta olursa olsun ..
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]ALEMİN KIRALI[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]20:00:01[/TD]
[TD]22:29:49[/TD]
[TD]01:44:55[/TD]
[TD]2,71[/TD]
[TD]8,75[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ilk 10a girmeliydi
AB İZLEYİCİSİ DOGRU YOLDA BKZ BKS NAPMİS ÖLE
Sultan A/Bde en çok izlenen dizi olmuş tebrikler :U
Ben Dün Alemin Kıralı Ve Sultan İzledim. Alemin Kıralı sezona çokiyi bir bölümle girdi ama reytingleri iyi değil...
Sultanında çok güzel bir bölümdü cemalin düğünü vardı şehmuz ve sultan orda dans etti o sahne çok güzeldi reytingleri geç saatte olmasına rağmen iyi
Aynen dünkü bölüm çok farklıydı ilk bölümlerdeki hava vardı dizide yeni müziklerde hoştuOhaa İşte LALE DEVRİ Farkı dün muhteşemdi !
Sultanda ab de zirvede olabilseydi keşke ama ab nin en çok izlenen dizisi olmuş .
Boşanma Sahnesiyle Şehmuz ben de boşanmak istiyorum dedi sultan şaşırdı ve bitti
Sultan nasil bir sahneyle bitti Mehmet?
Boşanma Sahnesiyle Şehmuz ben de boşanmak istiyorum dedi sultan şaşırdı ve bitti
her diziyi izliyorsun sendebunlar hala boşanmadımı ya ikinci bölümden beri boşanmaya çalışıyorlar ve finalde hep boşandı boşanacak sahnesiyle bitiyor.. diziden soğumamın nedenlerinden biridir bu boşanma hikayesi