8 Ekim 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

şimdi şöyle tuvana ön plana çıksa hafif soyunsa ilgiyle izlenir bence

zaten tuvana 2 bölüm öne çıktı dizi ab ve abc1 de 6 ya yaklaştı 5.90 küsürde kaldı

yalan dünya geldi zati
Ya ben katılıyorum sana ne zman baksam Tuba çıkıyor bıktım bu kadından
Tuvana bu dizide çok çok geri planda

İçimin yağları eridi desem yeridir. Benim Adım Gültepe'den daha iyi alamayacak ne olursa olsun.

İçimin yağları eridi desem yeridir. Benim Adım Gültepe'den daha iyi alamayacak ne olursa olsun.
nereden biliyon panpa

bence sevdaluk geri gelsin 1. 5 reyting alamıyor zirve yarışında olur

Bilmiyorum ama iyi senaryoları var yani adam Boşuna konuşmuyor Kpa için
kpa senaristlerinin kalemi güçlü değil zaten dizilerin kadrosu iyi olmasa kimse bakmaz

gümüş dizisini yaptılar zamanında reytingi vasattı

Komik değilsin ama Sevdaluk şuan yayında olan tüm dizilerden daha kaliteli bunu söyleyebilirim.

Yetim Gönüller çok kötü başlamış

Guzel Koylu bu hafta dusmus. 🙁
Yilanlarin Ocu'nun bu ratingleri almasina sevindim guzel dizi.
Hayat Yolunda ortalama baslangic yapmis.
Kacak Gelinler'den daha iyi oranlar bekliyodum, umarim yukselir.

gerçekten şaka gibi oranlar düşük star tamam 1. ama güzel köylüyü hangi güne koysa izlenir.Neyse seneye kösem gelince çift haneleri görürüz

Eskiden Kanal D farkı diye bir şey vardı. Yeni diziler yüksek başlardı izleyici Kanal D'de başladı diye bakıyordu daha sonra diziye göre düşüp yükseliyordu. Gültepe 5 reytinge dayanmıştı kışın TVR'nin yükselmesiyle çok rahat 6, 7 reytinglere çıkardı şimdi niye harcadı da yeni dizi koydu? Kanal D böyle yaparak markasına, izleyici gözündeki değerine ciddi şekilde zarar veriyor. İlla zirvede yer alma hırsıyla harcıyor sürekli...

Gün boş diyorsunuz da Pazartesi, Salı, Cumartesi, Pazar'ın da bugünden bir farkı yok.

hayat yolunda berbat başlamış olan gültepeye oldu o dizi hiç deilse 4 falan alıyordu

çarşamba inanılmaz boş reytinglere bak ya 5 zor görülmüş
yorumlayacak bişey yok ki

Pazartesi acun, karadayı , reaksiyon ulan istanbul var bak o gün reytingler bölünüyor . Eskiden Karadayı Acun yarışlyordu şimdi rakip çok.Salıda boş gün ama çarşamba gibi değil yinede 7 reyting alan dizi var Acunda yükselişte.Cumartesi diziler çok ama sadece 1 dizi iyi reyting alıyor Kiraz mevsimi 8 reytinge ulaşıyor

Eskiden Kanal D farkı diye bir şey vardı. Yeni diziler yüksek başlardı izleyici Kanal D'de başladı diye bakıyordu daha sonra diziye göre düşüp yükseliyordu. Gültepe 5 reytinge dayanmıştı kışın TVR'nin yükselmesiyle çok rahat 6, 7 reytinglere çıkardı şimdi niye harcadı da yeni dizi koydu? Kanal D böyle yaparak markasına, izleyici gözündeki değerine ciddi şekilde zarar veriyor. İlla zirvede yer alma hırsıyla harcıyor sürekli...

Gün boş diyorsunuz da Pazartesi, Salı, Cumartesi, Pazar'ın da bugünden bir farkı yok.
@xemrexxx muhaliflerin dizileri ateşe attı

Reytinglere ilk defa bu kadar sevindim.
Gültepe 'nin değeri kabak gibi ortada kaldı.

Hayat Yolunda her iki gruptada vasat başlamış.
Yılanların Öcü heyecan ve bol aksiyonlu bölümü ile gayet iyi gitmiş.

Çarşamba aksine çok dolu bir gün ama izleyicikitleleri benzer dizilerin o yüzden her yapımda orta seviye ilerliyor