tamam sedefe laf edlim pardon onun dizisi yoktuNur'a laf yok.
tamam sedefe laf edlim pardon onun dizisi yoktuNur'a laf yok.
Aklıma geldi valla, yeniden listeye bakmaya üşendim.Kaçak gelinleri neden unuttunuz kimse yorumlamamış
Proje okuyor o melun.sstamam sedefe laf edlim pardon onun dizisi yoktu
O adamı bende takibe aldım istemsizce sürekli yazıyor yazıyor en sonunda takibi bıraktım.Proje okuyor o melun.ss
star kendisi yaptı kendisi buldu bence 5-6 reyting alabilen güzel köylü uğrun reaksiyonun önünü kestiler en başından pazartesiye gidicekti güzel köylü zaten 5-6 reytingi pazarteside alırlardı bir değişiklik olmazdı onlar içinSerkan Andiç @srkandic 3h3 hours ago
Çarşamba akşamını#MuhteşemYüzyıl dan sonra kimse parselleyemedi.. Herkes kararsız. Sharelere bakın.. Anlaşılan#KösemSultan gelene kadar
adam gerçekleri yazmış helal @ozgur2113 @yatutarsa @Çiğdem- @mrt-06 @Bully @yakup09 @Harunnn60
Bence sen dizi işine el at herşeye birşey buluyorsun ya sen KUSURSUZ bir dizi yapta reyting rekorları kırsınBu hayal gücünle kpa yi sen yazsan inan daha yuksek reyting alırdi))
Merak etme ben haddimi biliyorum)) bilmediğim denizlerde bazı senaristler gibi yuzmuyorum)))Bence sen dizi işine el at herşeye birşey buluyorsun ya sen KUSURSUZ bir dizi yapta reyting rekorları kırsın
Sen bazılarına bakma aga onlar Tuba için izliyorlar Tuba olmasaydı bu diziyi yerden yere vururlardıMerak etme ben haddimi biliyorum)) bilmediğim denizlerde bazı senaristler gibi yuzmuyorum)))
Artik tuba için bile cekilmiyor dizi sanırım)))Sen bazılarına bakma aga onlar Tuba için izliyorlar Tuba olmasaydı bu diziyi yerden yere vururlardı
Herhalde bak daha kimse yorum konusuna yorum yapmıyorArtik tuba için bile cekilmiyor dizi sanırım)))
tutunacakları bir dal olsa yaparlardı türkiyede izlenmedi yunanistanda izlenmedi kimse oyunculukları konuşmuyor artık XXXXHerhalde bak daha kimse yorum konusuna yorum yapmıyor
Ben hayatımda bunun kadar sıkıcı bir dizi görmedim.2 saat nasıl izleniyor hayret ediyorumtutunacakları bir dal olsa yaparlardı türkiyede izlenmedi yunanistanda izlenmedi kimse oyunculukları konuşmuyor artık XXXX
şimdi şöyle tuvana ön plana çıksa hafif soyunsa ilgiyle izlenir benceBen hayatımda bunun kadar sıkıcı bir dizi görmedim.2 saat nasıl izleniyor hayret ediyorum
yalan dünya geldi zatiYalan dünya, arka sokakları bugüne alsalar daha iyi reyting alırlar