bu Tarz benim dusuk izlenir diyenlere lafim Bu program O kadar Turkiyenin Gundeminde biseyki Her saatde izlenir zaten ptde 2alan bisey yani super gidiyor Zamnla daha da yukselir Yilanlarin Ocu İzleyci yakaliyor Yukselmeye devam
Yılanların öcü 4 reytinge takıldı kaldı boşuna hayal kurma )) köylü dizilerine yüklenen bütün kanallar cuvalladi. tns de gecen sene hangi köylü dizisini koysan tutuyordu bu sene buna güvenen kanallar koylu dizilerine yüklendi ama yılın husrani yaşadılar)))bu Tarz benim dusuk izlenir diyenlere lafim Bu program O kadar Turkiyenin Gundeminde biseyki Her saatde izlenir zaten ptde 2alan bisey yani super gidiyor Zamnla daha da yukselir Yilanlarin Ocu İzleyci yakaliyor Yukselmeye devam
sence turkiyenin gundemi bu mu?bu Tarz benim dusuk izlenir diyenlere lafim Bu program O kadar Turkiyenin Gundeminde biseyki Her saatde izlenir zaten ptde 2alan bisey yani super gidiyor Zamnla daha da yukselir Yilanlarin Ocu İzleyci yakaliyor Yukselmeye devam
Semre 360 derece döndün valla daha 1 ay önce seda show tv yi kurtaracak diyordumYılanların öcü 4 reytinge takıldı kaldı boşuna hayal kurma )) köylü dizilerine yüklenen bütün kanallar cuvalladi. tns de gecen sene hangi köylü dizisini koysan tutuyordu bu sene buna güvenen kanallar koylu dizilerine yüklendi ama yılın husrani yaşadılar)))Bu sene tum yapimlsr dusuk bikerr bosuna diziye laf atma YilNlarin Ocunun haftaya avantaji var ama Hem mac hem tv de ilk film guzel tanitim yapsalar yukselis yine yapar ama yinede dizi icin sorun yok sun yeni baslayan diziler arasinda en iyilerden Gelelim bu tarz benime Beni ilgilendirmez kim goz yasi dokerse doksun sonucta izleniyo gunduz kusagina fart atti
Bu arada bu tarz benim giysi yarışmasından çok kim daha çok ağlar yarışmasına döndü her bolum birini aglatiyorlar yazık kızlar))))))
sence turkiyenin gundemi bu mu?Demekki buymus izleyci bunu istiyor
10 share alan bi program iÇin balon gibi konuşma!!!
Ağlayarak reyting alması tehlike diye dedim ilerde bu kızların göz yaşları kurursa tokezleyebilir)) neyse bu sezon tutan çok yapım var kiraz mevsimi gayet iyi oranlar alıyor reaksiyon AB de iyi gidiyor yılanların öcü düzgün reklam bile alamıyordur 2 AB reytingle kanal zarardadir)))Yılanların öcü 4 reytinge takıldı kaldı boşuna hayal kurma )) köylü dizilerine yüklenen bütün kanallar cuvalladi. tns de gecen sene hangi köylü dizisini koysan tutuyordu bu sene buna güvenen kanallar koylu dizilerine yüklendi ama yılın husrani yaşadılar)))Bu sene tum yapimlsr dusuk bikerr bosuna diziye laf atma YilNlarin Ocunun haftaya avantaji var ama Hem mac hem tv de ilk film guzel tanitim yapsalar yukselis yine yapar ama yinede dizi icin sorun yok sun yeni baslayan diziler arasinda en iyilerden Gelelim bu tarz benime Beni ilgilendirmez kim goz yasi dokerse doksun sonucta izleniyo gunduz kusagina fart atti
Bu arada bu tarz benim giysi yarışmasından çok kim daha çok ağlar yarışmasına döndü her bolum birini aglatiyorlar yazık kızlar))))))
Semre seda sayının stüdyosu ne olacakSemre 360 derece döndün valla daha 1 ay önce seda show tv yi kurtaracak diyordum Benim Donmeme ihtiyacim yok Show tv Donduz zaten bosa laflar etmeye devam edin
Yani ece unere katkı verir senin çok sevdiğin seda gibi reyting mi alıyor program)))Ağlayarak reyting alması tehlike diye dedim ilerde bu kızların göz yaşları kurursa tokezleyebilir)) neyse bu sezon tutan çok yapım var kiraz mevsimi gayet iyi oranlar alıyor reaksiyon AB de iyi gidiyor yılanların öcü düzgün reklam bile alamıyordur 2 AB reytingle kanal zarardadir)))Zararda digil merak etme ahah 2dedin de 3oldu rakam artik ben yazlik dizileri demedim eylul de basliyan Koy dizilerin dedim Neyse fazla lafa gerek yok Dizi tuttumu tuttu İzleniyomu izleniyo Neyse bu trz benim ECe Unere de fayda verdi
Bir Bak stüdyo ya )))Semre seda sayının stüdyosu ne olacakStudyo Suan yerinde yani Dagitilmadi ama Yeni stdyo hazirlanirmi bilmem net bilgim yok