8 Ekim 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

bu Tarz benim dusuk izlenir diyenlere lafim Bu program O kadar Turkiyenin Gundeminde biseyki Her saatde izlenir zaten ptde 2alan bisey yani super gidiyor Zamnla daha da yukselir Yilanlarin Ocu İzleyci yakaliyor Yukselmeye devam

Güzel Köylü zirvede ama oranları yetersiz.Ocak gibi yayından kaldırılır

Kara Para Aşk ab de zirvede ama durumu iç açıcı değil.Sezon sonunda biter

Hayat Yolunda tutmamış gözüküyor

bu Tarz benim dusuk izlenir diyenlere lafim Bu program O kadar Turkiyenin Gundeminde biseyki Her saatde izlenir zaten ptde 2alan bisey yani super gidiyor Zamnla daha da yukselir Yilanlarin Ocu İzleyci yakaliyor Yukselmeye devam
Yılanların öcü 4 reytinge takıldı kaldı boşuna hayal kurma )) köylü dizilerine yüklenen bütün kanallar cuvalladi. tns de gecen sene hangi köylü dizisini koysan tutuyordu bu sene buna güvenen kanallar koylu dizilerine yüklendi ama yılın husrani yaşadılar)))

Bu arada bu tarz benim giysi yarışmasından çok kim daha çok ağlar yarışmasına döndü her bolum birini aglatiyorlar yazık kızlar))))))

Reytingler berbattt.5 reytingle ve 5 reytingi görmeyen diziler zirvede anlaşılan benim gibi o gün tv izleyen yok
Güzel köylü düşüşte, Kara para aşk vasat atv'ye şükr etsin başka kanalda yayınlansaydı gününü değiştirirdi ve ya yayından kalkardı
kAnal d'nin durumu vahim
Haftssonu bile daha yüksek oranlar geıiyor

sence turkiyenin gundemi bu mu?
10 share alan bi program iÇin balon gibi konuşma!!!
18c717b53e83fc8ffc88321a7df74202.jpg

Yılanların öcü 4 reytinge takıldı kaldı boşuna hayal kurma )) köylü dizilerine yüklenen bütün kanallar cuvalladi. tns de gecen sene hangi köylü dizisini koysan tutuyordu bu sene buna güvenen kanallar koylu dizilerine yüklendi ama yılın husrani yaşadılar)))

Bu arada bu tarz benim giysi yarışmasından çok kim daha çok ağlar yarışmasına döndü her bolum birini aglatiyorlar yazık kızlar))))))​
Bu sene tum yapimlsr dusuk bikerr bosuna diziye laf atma YilNlarin Ocunun haftaya avantaji var ama Hem mac hem tv de ilk film guzel tanitim yapsalar yukselis yine yapar ama yinede dizi icin sorun yok sun yeni baslayan diziler arasinda en iyilerden Gelelim bu tarz benime Beni ilgilendirmez kim goz yasi dokerse doksun sonucta izleniyo gunduz kusagina fart atti

Demekki buymus izleyci bunu istiyor

Bu arada bu tarz benim giysi yarışmasından çok kim daha çok ağlar yarışmasına döndü her bolum birini aglatiyorlar yazık kızlar))))))​
Bu sene tum yapimlsr dusuk bikerr bosuna diziye laf atma YilNlarin Ocunun haftaya avantaji var ama Hem mac hem tv de ilk film guzel tanitim yapsalar yukselis yine yapar ama yinede dizi icin sorun yok sun yeni baslayan diziler arasinda en iyilerden Gelelim bu tarz benime Beni ilgilendirmez kim goz yasi dokerse doksun sonucta izleniyo gunduz kusagina fart atti

Demekki buymus izleyci bunu istiyor
Semre 360 derece döndün valla daha 1 ay önce seda show tv yi kurtaracak diyordum :F

Ağlayarak reyting alması tehlike diye dedim ilerde bu kızların göz yaşları kurursa tokezleyebilir)) neyse bu sezon tutan çok yapım var kiraz mevsimi gayet iyi oranlar alıyor reaksiyon AB de iyi gidiyor yılanların öcü düzgün reklam bile alamıyordur 2 AB reytingle kanal zarardadir)))

Ağlayarak reyting alması tehlike diye dedim ilerde bu kızların göz yaşları kurursa tokezleyebilir)) neyse bu sezon tutan çok yapım var kiraz mevsimi gayet iyi oranlar alıyor reaksiyon AB de iyi gidiyor yılanların öcü düzgün reklam bile alamıyordur 2 AB reytingle kanal zarardadir)))​
Zararda digil merak etme ahah 2dedin de 3oldu rakam artik ben yazlik dizileri demedim eylul de basliyan Koy dizilerin dedim Neyse fazla lafa gerek yok Dizi tuttumu tuttu İzleniyomu izleniyo Neyse bu trz benim ECe Unere de fayda verdi

Bence çarşambanın kazananı Zengin Kız Fakir Oğlan. Dizi kaçıncı srzonda, ve perşembeleri tükenmişken çarşamba akşamları usul usul küllerinden doğdu. Nerdeyse 5 reytinge dayanmış. Diğer iddialı diziler bile düşerken bu bi başarı. Tabi hep diyorum, çarşamba komedi boşluğu var diye. Güzel Köylü yavaş yavaş geriliyor. Tüm ege komedi dizilerinin kaderi bu. Kara Para Aşk bu sezon beklenen sıçramayı bir türlü yapamıyo. Bu hafta iki grupta da zirvede tebrikler ama oranlar parlak değil. Hayat Yolunda pek iyi başlamamış tekrarlarla belki biraz daha etki yapar ama çok umutlu değilim. Bu tarz diziler tutmuyor. Kıdacası çarşamba hala boş ve iddialı işlere ihtiyaç olan vbi gün. Gültepe pt 2 ye gelirse şansı artabilir diyr düşünüyorum şu saatten sonra.

starım yapımlariyla farkını koymuş
beni affet ve deniz yıldızı ab olmuş:)
Star ana haber fark atmış.

Semre 360 derece döndün valla daha 1 ay önce seda show tv yi kurtaracak diyordum :F
Benim Donmeme ihtiyacim yok Show tv Donduz zaten bosa laflar etmeye devam edin

Kara Para Aşk haftaya Roma bölümü ile totalde 5 ab'de ve abc1'de 6.50-7.10 civarına çıkar bence :) dizi Roma bölümü ile ivme kazanacak bence :)

Yılanların Öcü yükselmiş sevindim. Dünkü bölüm çok güzeldi, yavaş yavaş TOTAL'in zirvesini alıcaz inşallah. :Z

Hayat Yolunda'yı dün izledim 10 DK ama açmadı sıkıcıydı ileriki bölümlerde ne olur bilmem ama fazla yükselemez bence uyarlama konusunda Medyapım'ın üstüne yok Acil Servis'i bekliyorum. :A

Bu Tarz Benim yeni saatinde gayet iyi başlamış. :)

Kara Para Aşk haftaya oranlarını yükseltir... :)

Semre seda sayının stüdyosu ne olacak​
Studyo Suan yerinde yani Dagitilmadi ama Yeni stdyo hazirlanirmi bilmem net bilgim yok

Ağlayarak reyting alması tehlike diye dedim ilerde bu kızların göz yaşları kurursa tokezleyebilir)) neyse bu sezon tutan çok yapım var kiraz mevsimi gayet iyi oranlar alıyor reaksiyon AB de iyi gidiyor yılanların öcü düzgün reklam bile alamıyordur 2 AB reytingle kanal zarardadir)))​
Zararda digil merak etme ahah 2dedin de 3oldu rakam artik ben yazlik dizileri demedim eylul de basliyan Koy dizilerin dedim Neyse fazla lafa gerek yok Dizi tuttumu tuttu İzleniyomu izleniyo Neyse bu trz benim ECe Unere de fayda verdi
Yani ece unere katkı verir senin çok sevdiğin seda gibi reyting mi alıyor program)))