6 da kaldıklarıda oluyor cesur yürek toteli haftaya yada diğer haftaya alır vadi kitlesi ve eski vadiciler yüklenmeye basladılar diziye 2 bölüm aksiyon yaptık yetti vllamaç olmasa vs ve cvg in totali 5 lerde kalmazdı çikinella ay hemen coşma
6 da kaldıklarıda oluyor cesur yürek toteli haftaya yada diğer haftaya alır vadi kitlesi ve eski vadiciler yüklenmeye basladılar diziye 2 bölüm aksiyon yaptık yetti vllamaç olmasa vs ve cvg in totali 5 lerde kalmazdı çikinella ay hemen coşma
sen tavan yapmışın bence çatışan oğlanları görünce coşmuşun yine6 da kaldıklarıda oluyor cesur yürek toteli haftaya yada diğer haftaya alır vadi kitlesi ve eski vadiciler yüklenmeye basladılar diziye 2 bölüm aksiyon yaptık yetti vlla
hayırrr sen korkmaya basladın bencesen tavan yapmışın bence çatışan oğlanları görünce coşmuşun yine
kız ben ne korkayım 9. bölümde M.K.Atatürk geliyor diziye 1. olmazsak @destere yi öp inşallahhayırrr sen korkmaya basladın bence
1.olamasakta 2.sıramız garanti ayoll şu cesur ve güzel 3.sıraya hapis olsunda beni o ilgilendiriyor vatanım sensinde izlediğim dizi sonuctakız ben ne korkayım 9. bölümde M.K.Atatürk geliyor diziye 1. olmazsak @destere yi öp inşallah
Salı günkü maç neredeyse 23.00'da başladı o günkü diziler de 23.15 gibi bitti zaten, nasıl dizileri etkilesin ki? Asıl etkilemiş olsaydı saçma olurdu ama bugünkü maç tam Prime Time'nın göbeğinde başladı 21.00'da herhalde etkileyecek.salı dizilerini yükselten maç perşembe dizilerini tarumar etmiş bunu tns ci @mrt-06 açıklar anca
Dün izleyemedim Vatanım Sensin'i.Cesur Yürek maç olmasaydı büyük ihitmalle 6 ortalamayla totelde 1.olucaktı 2 reyting kitlesi maça gitti bence haftaya Cesur Yürek toteli alabilir bile @EFE UYSAL @batuhankaralar @Felon
Vatanım Sensin ab kitlesi çok güçlü ayoll orada kimseye şans tanımayacak belli
cesur yürek totelde ab gurubunda vatanım sensin 1.olarak götürürler perşembeyi iki sevdiğim dizi paylaşırsa sevinirim reytingleri @xemrexxx @mrt-06 @Aserat
ayol edho maç başladıktan 68 dk sonra bitmiş total 0.8 abc 1 reyting artmış @Çiğdem- in demesine göre erkek ağırlıklı diziSalı günkü maç neredeyse 23.00'da başladı o günkü diziler de 23.15 gibi bitti zaten, nasıl dizileri etkilesin ki? Asıl etkilemiş olsaydı saçma olurdu ama bugünkü maç tam Prime Time'nın göbeğinde başladı 21.00'da herhalde etkileyecek.
Dün izleyemedim Vatanım Sensin'i.
@xemrexxx komik olan ne?
Son iki dilimde reklam vermişse birde maçın devre arasında denk geldiyse 68 dk karşılaşmış olmuyor.ayol edho maç başladıktan 68 dk sonra bitmiş total 0.8 abc 1 reyting artmış @Çiğdem- in demesine göre erkek ağırlıklı dizi
senin ne güzel bi hayal dünyan var öyle bevatanım sensin bırakmaz ab gurubunu cesur ve güzel şuan rakip değil zaten totelde 3.sıraya düşücekler yakında mayısa doğruda 4 reytinglere inerler 2.sezon olursada kpa gibi rezil olmaya baslarlar vatanım sensinin rakibi cesur yürek bence cesur ve güzeli iki dizi içinde rakip görmüyorum 3.sıra kaçınılmaz son olucak onlara