dediğim en olumlu cümle güçlü drama oldu zaten öyle 2.haftadan zirveyi almasıyla bunu gösterdiOnu mu araştiracamSavunmuşssundur [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'ma rakip gelecek diye
dediğim en olumlu cümle güçlü drama oldu zaten öyle 2.haftadan zirveyi almasıyla bunu gösterdiOnu mu araştiracamSavunmuşssundur [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'ma rakip gelecek diye
youtube da öyle diyordediğim en olumlu cümle güçlü drama oldu zaten öyle 2.haftadan zirveyi almasıyla bunu gösterdikaradayıyı senin dediğin ka kafaya takacak biri değilim türkiyedeki alkışkanlıktan-mecburiyetten izleyenler dışında izleeyene-savunanı yok neticede
Öff sizde yaaaİşte benim fark-ım
https://fav10.net/forum/threads/karadayı-88-bölüm-yorumları.240456/page-5#post-2200585
Bu arada Paramparça total çıkmış ama ikinizde gıkınızı çıkaramamişsınızTottalliğinizi kabul ettiniz böylece
[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'm AB ve Total de eşit oran almiş 😱 Paramparça Kadınlar 20+ 'da 11'e yaklaşan reyting almiş, ergenlerde de Ulan İstanbul'un zirvedeki yerini kapmiş@xemrexxx Senin Uİ orda da gittiğine göre Kanal D acımaz fişini çeker artık. Boşa masraf der
heee kadınlarda 😱Karadayı'na anti olduğum için savundum ama izlemek önemli ben izlemiyorum diziyi.Yani Fox'da olduğu için Karagül'üde savunuyorum ve başarısını tebrik ediyorum ama izlemiyorum. Yani Total değilim.
Karadayı'nın 2.lik heyecanını tabloya bakınca bir daha yaşadım. Saol.
Bu arada Paramparça 11 almış hee.😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?