8 Aralık 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

51ASK-I MEMNU (TKR)KANAL D10:59:0212:33:091.287.73
52ASK-I MEMNU (TKR)KANAL D10:59:0212:33:090.867.35
43ASK-I MEMNU (TKR)KANAL D10:59:0212:33:091.408.55
Efsane daha ilk bölümüyle 10 shraye yaklaşmış. :bhr:
Yakında +10 share ve +2 reytinge çıkarız bence. :Z
@sokak sanati @Bully :bhr:

Saat dilimi biraz daha ileride olsa şuan 2 alıyordu bence.:Z

Yürü be PARAMPARÇA :ok:
Paramparça boş olan pazartesiye hemen el koymuş :A Helal olsun 2.hafta da hemen zirveye oturacağını düşünmemiştim
Nerede Ulan İstanbul hemen düşüş...Paramparça'nın yarısını zor almış :A

Paramparça zirvede! Dizi harika gidiyor tebrikler.
Ulan İstanbul düşüşte inşallah düzelecek.

Karadayı zirveyi kaybetmiş. Paramparça'nın bundan sonra liderliği devredeceğini sanmıyorum.

Paramparça'yı dün izledim. Senaryo çok hızlı ilerliyor. İzleyicileri sıkmıyor. Bu da işe yaramış sanırım. Tebrikler.

Günahkar gittikçe daha kötü reyting alıyor. Yakında final yapacaktır.

Paramparça'yı tebrik ederim.Büyük başarı.
Ulan İstanbul düşüş yaşamış.
Bence Günahkar bu reytingleri hak etmiyor.

karadayı yeni yetme diziye geçilmiş. :F

karadayı bitmiş. :F

İzlenen dizilere bakarsak çağ domestik dizi çağı. Kardeş Payı pek parlak olamayacak. :(

Son düzenleme:
Paramparça'ya tebrikler. İkinci haftadan zirve beklemiyordum. Gayet iyi gitmiş.

Karadayı düşüş yaşamış ama ben bu oranlardan daha kötü alacağını düşünmüyorum. Seyircinin beklediği bölümler var o bölümler gelirse yükseleceğini düşünüyorum. ABC1 oranımız yine çok iyi tebrikler.

Ulan İstanbul da düşüş yaşamış. Ama Kanal D ne kadar sabreder bilinmez.

Günün şokunu Günahkar'la yaşadım. Evet çok iyi oranlar beklemiyordum ama en azından aynı oranları alır diyordum. Bugüne kadar AB'si daha yüksek olan dizi bu bölüm nasıl böyle düşüş yaşamış anlamadım... Pazartesi günleri biraz daha iyi gideceğini düşünmüştüm. Ama yanılmışım. Dün akşamki bölümü yeni izledim de muhteşem bir bölüm olmuş. Ama malesef kıymeti bilinmedi. Geçmiş olsun.

Paramparça şov yapmış 😱 dizi üç kategoride de çok iyi gitmiş zaten başlamadan tutar demiştim.

Karadayı reytingleri iyi ama total ab ikinciliğe geriledi abc de ise zirvede olmasına rağmen arada fark yok.

ulan istanbul yine vasat. :F

kanal d yine dizileri yayından kaldırma operasyonu yapacak yakında. :F

Kanalın transfer ettiği vadi dışında bütün dizileri vasat. :F

Ne çektin be knl d. :bhr:

dediğim çıkmış düzgün drama gelince karadayı geçilmiş :A
[HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] de düşmüş umarım kanal d kurbanı olmaz.ss

bu arada pazar değil pazartesi
ta değil da @sokak sanati
Tamam.:F Umarım daim olur şimdiki zirve.:A Bu arada @Forumdash 'ı görmüyorum kaç gündür. Nerde o.
Öff sizde yaaa :( İşte benim fark-ım :X
https://fav10.net/forum/threads/karadayı-88-bölüm-yorumları.240456/page-5#post-2200585

Bu arada Paramparça total çıkmış ama ikinizde gıkınızı çıkaramamişsınız :A Tottalliğinizi kabul ettiniz böylece:F

[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'm AB ve Total de eşit oran almiş 😱 Paramparça Kadınlar 20+ 'da 11'e yaklaşan reyting almiş, ergenlerde de Ulan İstanbul'un zirvedeki yerini kapmiş :A @xemrexxx Senin Uİ orda da gittiğine göre Kanal D acımaz fişini çeker artık. Boşa masraf der:F

Öff sizde yaaa :( İşte benim fark-ım :X
https://fav10.net/forum/threads/karadayı-88-bölüm-yorumları.240456/page-5#post-2200585

Bu arada Paramparça total çıkmış ama ikinizde gıkınızı çıkaramamişsınız :A Tottalliğinizi kabul ettiniz böylece:F

[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'm AB ve Total de eşit oran almiş 😱 Paramparça Kadınlar 20+ 'da 11'e yaklaşan reyting almiş, ergenlerde de Ulan İstanbul'un zirvedeki yerini kapmiş :A @xemrexxx Senin Uİ orda da gittiğine göre Kanal D acımaz fişini çeker artık. Boşa masraf der:F
göremediğim reytingleere inanmıcam :A sen ab grubuna da ergen diyon ergenlere de ergen diyon :A

paramparçayı savunmadığım için ab olup olmaması umrumda değil sadece güçlü bir drama başrollerden ötürü :)

göremediğim reytingleere inanmıcam :A sen ab grubuna da ergen diyon ergenlere de ergen diyon :A

paramparçayı savunmadığım için ab olup olmaması umrumda değil sadece güçlü bir drama başrollerden ötürü :)
Şimdi inan inanma konusuna girmicem :X Gördüğümü söyledim.

Paramparçayı nasıl savunmuyordun yahu:F Total iş olunca sıvışmacılık :F

Neyse @beyazsoy'un dediği gibi şu aylarda TNS kadınlara hitap ediyor. [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'nın Mahir Feride sahnelerinde de reyting yeniden yükseliyordu:X Bu hafta ne kadar Mahir Feride sahnesi vardı bilmiyorum ama çoğaltmamlılar :X

Şimdi inan inanma konusuna girmicem :X Gördüğümü söyledim.

Paramparçayı nasıl savunmuyordun yahu:F Total iş olunca sıvışmacılık :F

Neyse @beyazsoy'un dediği gibi şu aylarda TNS kadınlara hitap ediyor. [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'nın Mahir Feride sahnelerinde de reyting yeniden yükseliyordu:X Bu hafta ne kadar Mahir Feride sahnesi vardı bilmiyorum ama çoğaltmamlılar :X
kaliteden ergenler ya da erkekler anlamadığı için tns doğru yolu bulmuş biraz da ab kadınlarını dikkate alırsa tamamdır :A

paramparçayı savunmuyorum tabi ki nerede savunmuşum :F

kaliteden ergenler ya da erkekler anlamadığı için tns doğru yolu bulmuş biraz da ab kadınlarını dikkate alırsa tamamdır :A

paramparçayı savunmuyorum tabi ki nerede savunmuşum :F
Onu mu araştiracam :T: Savunmuşssundur [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'ma rakip gelecek diye :T: