8 Aralık 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

Onu mu araştiracam :T: Savunmuşssundur [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'ma rakip gelecek diye :T:
dediğim en olumlu cümle güçlü drama oldu zaten öyle 2.haftadan zirveyi almasıyla bunu gösterdi :A karadayıyı senin dediğin ka kafaya takacak biri değilim türkiyedeki alkışkanlıktan-mecburiyetten izleyenler dışında izleeyene-savunanı yok neticede:A

dediğim en olumlu cümle güçlü drama oldu zaten öyle 2.haftadan zirveyi almasıyla bunu gösterdi :A karadayıyı senin dediğin ka kafaya takacak biri değilim türkiyedeki alkışkanlıktan-mecburiyetten izleyenler dışında izleeyene-savunanı yok neticede:A
youtube da öyle diyor:A

3 sezon boyunca Karadayimi bir dizi gecemiyordu .Ortsiler artik dusunsun.Ben cok uzuldum.O ses bizi gecerken bu kadar uzulmemistim ama bir dizi Karadayini gecmesini kaldiramiyorum(

Öff sizde yaaa :( İşte benim fark-ım :X
https://fav10.net/forum/threads/karadayı-88-bölüm-yorumları.240456/page-5#post-2200585

Bu arada Paramparça total çıkmış ama ikinizde gıkınızı çıkaramamişsınız :A Tottalliğinizi kabul ettiniz böylece:F

[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'm AB ve Total de eşit oran almiş 😱 Paramparça Kadınlar 20+ 'da 11'e yaklaşan reyting almiş, ergenlerde de Ulan İstanbul'un zirvedeki yerini kapmiş :A @xemrexxx Senin Uİ orda da gittiğine göre Kanal D acımaz fişini çeker artık. Boşa masraf der:F

Karadayı'na anti olduğum için savundum ama izlemek önemli ben izlemiyorum diziyi.:A Yani Fox'da olduğu için Karagül'üde savunuyorum ve başarısını tebrik ediyorum ama izlemiyorum. Yani Total değilim.:A

Karadayı'nın 2.lik heyecanını tabloya bakınca bir daha yaşadım. Saol.:A

Bu arada Paramparça 11 almış hee.😱

Karadayı'na anti olduğum için savundum ama izlemek önemli ben izlemiyorum diziyi.:A Yani Fox'da olduğu için Karagül'üde savunuyorum ve başarısını tebrik ediyorum ama izlemiyorum. Yani Total değilim.:A

Karadayı'nın 2.lik heyecanını tabloya bakınca bir daha yaşadım. Saol.:A

Bu arada Paramparça 11 almış hee.😱
heee kadınlarda 😱

Paramparçanın konusu çabuk tükenecek.Karadayı gibi 3 sezon başarılı olamayacak buraya yazdım

Dizimiz İKİ DÜNYA ARASINDA 4.olarak çok iyi gitmiş :)
984203_708614402548614_4978845947745685430_n.jpg